Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Głupio mi, przykro i nieswojo.

• Autor: lajan Data: 2006-04-15 10:23:08

Zrobiło mi się przykro i głupio. Otrzymałem link aby zajrzeć na stronę/ nie podam linku/ aby go obejrzeć. Weszłem tam, zarejestrowałem/inaczej nic nie zobaczę/, zrobiło mi się przykro. Tyle osób jest tam naszych/naszych?/Widzę, że czują się tam doskonale. Mieć dwóch Bogów? Czuję  się głupio. Tak zachwalali naszą stronę WŻ. I co dalej? Teraz wystarczy drobny byle jaki incydent i już się zabierają z NASZEJ strony? Przepisy też zabierają? Dwulicowcy? Wychodzi na to, że te awantury które są prowokowane, mają na celu odbicie  naszych użytkowników i ściągnięcie na tamtą stronę. WSTYD! Mam gorącą prośbę do administratorów. Zróbcie porządek z osobami które prowokują kłótnie i zaczepki na NASZEJ stronie WŻ. Są to działania celowe, prowokowane przez te osoby.NASZYM prawdziwym WŻ-towcom, życzę wspaniałych Świąt, mokrego dyngusa, uśmiechu i poszanowania.

• Autor: olusia1 Data: 2006-04-15 10:57:12

Lajan jesteś WIELKI .....Tobie też życzę Wesołych Świąt....smacznego jajka :)

• Autor: Aleex Data: 2006-04-15 11:38:26

Dla Ciebie, lajanie, dla wszystkich WŻ - towców wspaniałych, spokojnych i rodzinnych świąt Wielkanocnych.

• Autor: till Data: 2006-04-15 11:39:34

A ja życzę , żeby nadchodzące Swięta ostudziły nastroje na wszystkich stronach .Zwłaszcza skuteczny moze okazac sie Dyngus;)))))
    Nie ma ludzi bez winy. A Uzytkownicy ,Lajan, to nie zakładnicy ... nie trzeba ich odbijać . Każdy niech kieruje się sercem i rozumem i wybierze to co dla niego dobre .
    Raz a dobrze .
    Czy nie czas zakończyć tę sprawę ? Tak po prostu spokojnie, bez niepotrzebnych awantur , oskarżen i pomówień ...
    Dajmy szansę dobrze poczuć sie tym , którzy przychodzą do Powitalni.
    Szanujmy to co mamy i nie zepsujmy tego .
    Pozdrawiam .

• Autor: tinca Data: 2006-04-15 12:10:30

Przykro mi to pisać ale nie mogę milczeć. Jedyną osobą na wortalu........ o której wiem że kiedyś była tutaj aktywną użytkowniczką jest Irena- Anerite. Być może są i inne ja jednak o tym nie wiem. Suponowanie mi że prowokuję jakiekolwiek awantury na WZ uważam za łajdactwo. Proszę zapytać administratora On widzi IP piszącego posty więc łatwo to sprawdzić. Proszę na przyszłość zastanowić się zanim Pan cokolwiek napisze i sprawdzić skoro istnieje taka możliwość.  Adres do mazurków o które Pan prosił podałem Panu właśnie dlatego meilem aby nie być posądzanym o spam. Mimo wszystko pozdrawiam. Ja byłem i jestem użytkownikiem WZ i moim zdaniem jest jeszcze miejsce dla 100 wortali kulinarnych w polskiej sieci, mogą one istnieć obok  siebie mając tych samych użytkowników, więc to „podbieranie ludzi” należy włożyć między bajki.  

• Autor: ekkore Data: 2006-04-15 13:28:11

Lajan - z nikogo nie zrobisz niewolnika, internet jest ogromny, każdy ma prawo być tam gdzie mu się podoba. Nikt ślubu z WZ nie brał. I choć przykro - to jednak uszanujmy wolę i nie potępiajmy za to.

mam niejasne wrażenie, że napisałam to samo co till....

tinca - Lajanowi chyba chodzi o naszych odeszłych,ich nielojalne zdaniem Lajana zachowania a nie o podbieranie osób.

W zwiazku z tym, że mamy Wielki Piątek - czas na zadumę i zastanowienie, abyśmy nie mieli jednak zbyt dużo czasu do główkowania i ciętych ripost najzwyczajniej w świecie wątek zamykam. Jeżeli chcecie sobie podyskutować o nielojalnościach, winach, żalach bardzo proszę prywateni - jest tyle komunikatorów, maile, telefony...

Przejdź do pełnej wersji serwisu