Nie macie czego się obawiać konkurencji. Przejżałam wiele stron poświęconych gotowaniu i kuchni. Moim zdaniem Wielkie Żarcie jest najlepsze.Życzę wiele spokoju i ludzkiej życzliwości.
Prawdę mówiąc nie łaziłam zbyt dużo po innych stronkach. Ta mi od razu przypadła do gustu. Te, które widziałam nie bardzo mi odpowiadały. Ta stronka jest super zrobiona. Chciałabym, by i użytkownicy tak jak w naszym hymnie szanowali się nawzajem i byli tolerancyjni w stosunku do odmiennych poglądów. Pragnę nadal/nie tylko ja/, by nasza stronka otwierała się przynajmniej melodią hymnu. Wydaje mi się, że właśnie ten szczegół jednoczył by nas i tworzył przyjemny klimat do rozmów na wszystkie tematy. Niestety nie wiem z jakich powodów administrator nie chce lub nie może tego uczynić. Bardzo związałam się uczuciowo z tą stronką i z niektórymi użytkownikami. Bardzo ciężko mi jest rozstawać sie z nimi. Jeszcze parę osób zostało i to dla nich jestem tutaj nadal. Serdeczne usciski i pozdrowienia dla wszystkich żarłoczków (~_~) ABA
Tak jak już kiedyś mówiłam , nasze forum żyje, dlatego jest takie dobre. ABA , jestem jak najbardziej "za". Czasami sama w domu puszczam sobie nasz hymn. pozdrowionka jasia
Nie macie czego się obawiać konkurencji. Przejżałam wiele stron poświęconych gotowaniu i kuchni. Moim zdaniem Wielkie Żarcie jest najlepsze.Życzę wiele spokoju i ludzkiej życzliwości.
Jestem tego samego zdania i pozdrawiam wszystkich swiątecznie.
Prawdę mówiąc nie łaziłam zbyt dużo po innych stronkach. Ta mi od razu przypadła do gustu. Te, które widziałam nie bardzo mi odpowiadały. Ta stronka jest super zrobiona. Chciałabym, by i użytkownicy tak jak w naszym hymnie szanowali się nawzajem i byli tolerancyjni w stosunku do odmiennych poglądów. Pragnę nadal/nie tylko ja/, by nasza stronka otwierała się przynajmniej melodią hymnu. Wydaje mi się, że właśnie ten szczegół jednoczył by nas i tworzył przyjemny klimat do rozmów na wszystkie tematy. Niestety nie wiem z jakich powodów administrator nie chce lub nie może tego uczynić. Bardzo związałam się uczuciowo z tą stronką i z niektórymi użytkownikami. Bardzo ciężko mi jest rozstawać sie z nimi. Jeszcze parę osób zostało i to dla nich jestem tutaj nadal.
Serdeczne usciski i pozdrowienia dla wszystkich żarłoczków (~_~) ABA
Tak jak już kiedyś mówiłam , nasze forum żyje, dlatego jest takie dobre.
ABA , jestem jak najbardziej "za". Czasami sama w domu puszczam sobie nasz hymn.
pozdrowionka jasia
Witaj wśród nas, buszuj do woli, nie zważaj na burze - te są w każdej rodzinie, dziel się zawartością swojego zeszytu.
I wszystkiego najlepszego z okazji świąt...
Czuj się jak u siebie w kuchni!