Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Jesteście super!!!

• Autor: lena Data: 2006-04-15 09:16:19

Nie macie czego się obawiać konkurencji. Przejżałam wiele stron poświęconych gotowaniu i kuchni. Moim zdaniem Wielkie Żarcie jest najlepsze.Życzę wiele spokoju i ludzkiej życzliwości. 

• Autor: albertyna Data: 2006-04-15 10:59:02

Jestem tego samego zdania i pozdrawiam wszystkich swiątecznie.

• Autor: ABA Data: 2006-04-15 11:15:17

Prawdę mówiąc nie łaziłam zbyt dużo po innych stronkach. Ta mi od razu przypadła do gustu. Te, które widziałam nie bardzo mi odpowiadały. Ta stronka jest super zrobiona. Chciałabym, by i użytkownicy tak jak w naszym hymnie szanowali się nawzajem i byli tolerancyjni w stosunku do odmiennych poglądów. Pragnę nadal/nie tylko ja/, by nasza stronka otwierała się przynajmniej melodią hymnu. Wydaje mi się, że właśnie ten szczegół jednoczył by nas i tworzył przyjemny klimat do rozmów na wszystkie tematy. Niestety nie wiem z jakich powodów administrator nie chce lub nie może tego uczynić. Bardzo związałam się uczuciowo z tą stronką i z niektórymi użytkownikami. Bardzo ciężko mi jest rozstawać sie z nimi. Jeszcze parę osób zostało i to dla nich jestem tutaj nadal.
    Serdeczne usciski i pozdrowienia dla wszystkich żarłoczków (~_~) ABA

• Autor: jasia Data: 2006-04-15 14:02:36

Tak jak już kiedyś mówiłam , nasze forum żyje, dlatego jest takie dobre.
    ABA , jestem jak najbardziej "za". Czasami sama w domu puszczam sobie nasz hymn.
    pozdrowionka jasia

• Autor: ekkore Data: 2006-04-15 11:53:23

Witaj wśród nas, buszuj do woli, nie zważaj na burze - te są w każdej rodzinie, dziel się zawartością swojego zeszytu.

I wszystkiego najlepszego z okazji świąt...

• Autor: till Data: 2006-04-17 10:09:27

Czuj się jak u siebie w kuchni!

Przejdź do pełnej wersji serwisu