Witam wszystkich. Właśnie jestem w Anglii i na moment przysiadłam do komputera. Pogodę mam ładną, jest ciepło i nie pada. Wczoraj była wielka bieganina po sklepach, dzisiaj pichcenie . Jutro po śniadaniu jedziemy do Londynu i będzie wielkie zwiedzanie. Jeszcze raz wszystkim życzę pogodnych Świąt. jasia
http://www.100lat.pl/przypominajka/wyslij/ Zdrowia.....i czego tylko Sobie zażyczysz na obczyżnie ...nawet schabowego z polską kiszoną kapustą... i zurku z białą kiełbasą ....
Witajcie, witajcie, właśnie wróciłam, cała i zdrowa. Dziękuję wszystkim za wsparcie i życzonka świąteczne. Janku, żurek był i biała kiełbaska ( a jakże ) oczywiście z Polski, bo zawiozłam. Tam niestety takich rarytasów nie ma, chociaż... już anglicy doceniają polską kuchnię, bo kabanosy, polędwicę sopocką, krakowską suchą, można bez problemów kupić. Niektóre polskie wódki - wyborowa, żóbrówka, to już standart. Teraz nie będę się za bardzo rozpisywała, w galerii nieco umieszczę.... jasia
Witam wszystkich.
Właśnie jestem w Anglii i na moment przysiadłam do komputera.
Pogodę mam ładną, jest ciepło i nie pada.
Wczoraj była wielka bieganina po sklepach, dzisiaj pichcenie .
Jutro po śniadaniu jedziemy do Londynu i będzie wielkie zwiedzanie.
Jeszcze raz wszystkim życzę pogodnych Świąt.
jasia
Jasiu i ja tobie życzę pogodnych i wesołych Świąt,i miłego zwiedzania.
jasia-zarówno Tobie ,jak i Twojemu męzowi raz jeszcze życzę bardzo udanego pobytu w Anglii.
I raz jeszcze życzę baaaaaaardzo udanych świat.
Pozdrowienia dla Was wszystkich.Elek
Serdecznie pozdrawiam. Uściskaj CAŁĄ rodzinę.
Jasiu przesyłam Ci świąteczne buziaczki.
ABA
Jasiu, życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych, miłego pobytu u najbliższych i serdecznie Was wszystkich pozdrawiam :-)))
http://www.100lat.pl/przypominajka/wyslij/
Zdrowia.....i czego tylko Sobie zażyczysz na obczyżnie ...nawet schabowego z polską kiszoną kapustą... i zurku z białą kiełbasą ....
Witajcie, witajcie, właśnie wróciłam, cała i zdrowa.
Dziękuję wszystkim za wsparcie i życzonka świąteczne.
Janku, żurek był i biała kiełbaska ( a jakże ) oczywiście z Polski, bo zawiozłam.
Tam niestety takich rarytasów nie ma, chociaż... już anglicy doceniają polską kuchnię,
bo kabanosy, polędwicę sopocką, krakowską suchą, można bez problemów kupić.
Niektóre polskie wódki - wyborowa, żóbrówka, to już standart.
Teraz nie będę się za bardzo rozpisywała, w galerii nieco umieszczę....
jasia
Dobrze, ze wrocilas cala i zdrowa!:) Najwazniejsze, ze Swieta spedzilas z bliskimi! czekamy na fotorelacje:) pozdrawiam
Jasiu ! jak miło ,że jestes w naszych szeregach... tak, tak prosimy o jakieś fotki ...pozdrawiam cieplutko...