Forum

Rozmowy wolne i frywolne

robta co chceta

• Autor: sisi Data: 2006-04-16 19:04:17

jestem tu od niedawna ale na tej stronie bylo juz wszystko banowanie i te inne rzeczy jak meteadorom sie nie podoba to trudno pora zebym i ja sie odezwala------------LUDZIE CODZIENNIE KTOS NOWY ZAGLADA NA TĄ STRONE I NIE TYLKO DLA WAS JAST---- POWITAMIE TO NIE WSZYSTKO DAJCIE IM SIE WYPOWIESZIEC I NIE IGNORUJCCCIE ICH TAK JAK MNIE DO TEJ DO PORY a tak przy okazji POMPASIE przyjrzyjz sie czatowi wlasnie tam dochodzi do kłótni nie wiadomo o co . A TAK SWOJA DROGA JAK SIE CHCE RZĄDZIC TO NAJLEPIEJ OTWORZYC SWOJA STRONE [pozdrawiam tych ktorzy odeszli bo mieli racjie] dota

• Autor: Wróbelek Data: 2006-04-16 19:15:14

mnie też nie podoba się to co się tu dzieje, zresztą jak widać nie jestem w tym odosobniona. Nie odzywałam się i nie komentowałam i nie będę potem. Jestem i bede bo ta stronka to nie tylko forum na którym ostatnio źle się działo ale również ( i co chyba najważniejsze) wspaniałe przpisy z których ja osobiście wiele razy już korzystałam, ta stronka najbardziej przypadła mi do gustu pod tym właśnie względem. Tak więc dalej tu będę i mam  cichą nadzieję że na forum zaczne znowu częściej się udzielać jak te burze przejdą ( bo wierzę, że wszystko pujdzie w zapomnienie-mimo że braku niektórych wspaniałych użytkowników i ich przepisów nie da się zapomnić-naszczęście inni pozostali)

pozdrawiam wszystkich gorąco i światecznie:)

Ania

• Autor: Janek Data: 2006-04-16 19:51:18

Kochany,...

• Autor: Janek Data: 2006-04-16 20:00:13

Sisi...masz moje GG(ale po świetach), mnie też często trafia.
    Pogadamy, jak "żarłoki".
    Pozdrawiam.
     P.S.
    Kto Cię "ignoruje"...

• Autor: jolus Data: 2006-04-16 21:49:46

na czacie powiadasz???? .... jakoś nie zauważyłam wielkiej kłótni na naszym czacie...

• Autor: inka Data: 2006-04-16 22:06:30

hahahahahaha właśnie kto sie sisi z Toba na czacie kłócił?a może Ty tak jak ja kiedyś nie wiesz, że czat a forum to różnica? pobędziesz dłużej na tej stronie to bedziesz wiedziała co jest co? Pozdrawiam!

• Autor: Sweetya Data: 2006-04-17 09:11:11

a ostatnio wchodziły jakieś ,,dziwne'' nicki-kto był to wie o czym mówię...być może Sisi weszłaś pod innym nickiem?

• Autor: till Data: 2006-04-16 23:55:01

Jeszcze raz z naiwną nadzieją zapytam : czy możemy przestać rozmawiać na forum o Wielkich Nieobecnych ?
    Co prawda za oknem zimno , ale ta metoda podgrzewania atmosfery jest zupełnie niezadowalająca .
    Mam nadzieję , że z nadejściem prawdziwej wiosny i tutaj zrobi się cieplej . Trochę cierpliwości i dobrych chęci ...
    Pozdrawiam spokojnych i poddenerwowanych .

• Autor: iza2 Data: 2006-04-17 11:44:08

A mnie denerwuje, że te "sprzeczki" powodują znikanie ludzi z ich świetnymi przepisami!! Chcę otworzyć a tu...niespodzianka! Nie wtrącam się w żadne"dyskusje", za to korzystam z uprzejmości innych, którzy udostępniają swoje przepisy i dlaczego takie osoby jak ja (a jest ich zapewne wiele) musi ponosić "karę"?

• Autor: dorota40 Data: 2006-04-17 11:55:46

DAJCIE JUŻ SPOKÓJ DOBRZE!!!!!!!!!!  TU NA CZACIE NIKT SIĘ NIE KŁÓCI!!!!! a DOTA JAK PRZYCHODZI TO SIĘ NIE ODZYWA, TYLKO WYSŁUCHUJE..... A POTEM NIE WIADOMO DLACZEGO WPISUJE SIĘ NA FORUM JAKO SISI. I KTO TU ROBI ZADYMĘ?
    BOLEJEMY NAD TYMI , KTÓRZY ODESZLI. MIELI NA PEWNO KU TEMU POWODY.ALE ZOSTALI INNI I PRYJDA NASTEPNI.
    DLATEGO NIE STRASZMY NOWYCH OSÓB "STARYMI ŻALAMI" NA FORUM. POZDRAWIAM DOROTA40.

• Autor: iza2 Data: 2006-04-17 12:03:45

Ludzie! do licha! Zachowujcie się jak dorośli a nie jak dzieciaki! Nie mam pojęcia o co te kłótnie ale weźcie na wstrzymanie!!  Mnóstwo ludzi na Was patrzy!! Są Święta!! To jest stronka o jedzeniu!! ( jakby na to nie spojrzeć). Ile można? Spokoju, spokoju Wszystkim życzę...

• Autor: till Data: 2006-04-17 12:07:26

Dorota , duze litery oznaczają krzyk . Jestem pewna , ze pomimo wzburzenia , nie chciałaś na nikogo nakrzyczeć ;) .
    Jeśli rozmawiac , to spokojnie .
    Kiedyś ładnie podsumowała to Mrruczka : nie jest wazne o czym , wazne jest jak !
    Rozmowa zaczyna skręcać w niebezpieczne rejony .
    Może dyskusję o czacie dokończyć mozna na czacie właśnie ?
    Pozdrawiam

• Autor: Janek Data: 2006-04-17 12:34:04

......
    . daj mi Panie Boże do, "po Świąt" dożyć,
    .a "pas" dając w rekę, odległość zmniejsz,
    .pozwól niektórym, w d... przyłożyć.
    Za brak szacunku do Wielkiejnocy Święta,
    Może pomyślą wówczas i się opamiętają...
    I na pszyszłość również to  zapamiętają.
    .........................................
    Niechaj  (zaślepieni),...(...),(bezbożni)
    Naszego ŚWIĘTA więcej nia szargają...

(rym "częstochowski", sens POLSKI)

• Autor: till Data: 2006-04-17 13:09:01

A moze jeszcze byś i ten pas odłozył ??? Za tydzień masz Niedzielę Bozego Miłosierdzia ;))))

• Autor: dorota40 Data: 2006-04-17 13:21:09

Till, przepraszam,że tak głośno się rozdarłam.I kto tu mówi o bezbożności??? Ten , który niemalże przed chwilą zaczął wątek o amnestii???
    Niech wreszcie Janek przestanie pełnić tu rolę zadymiarza!!!!!!!!!!! . Wybaczcie dorota40

• Autor: Janek Data: 2006-04-17 13:27:48

...dorotko...weŹ na wstrzymanie...i czasem pomysl o żarcie....a nie o ŻARCIu...
    i nie wymyślaj i prowokuj awantur...!!!
    Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, naucz sie czytac miedzy wierszami, BEZ UPRZEDZEŃ...dp mnie równiez.

• Autor: Janek Data: 2006-04-17 13:35:07

Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
    > ...dorotko...weŹ na wstrzymanie...i czasem pomysl o żarcie....a nie o
    > ŻARCIu...i nie wymyślaj i prowokuj awantur...!!!Przeczytaj jeszcze raz
    > co napisałem, naucz sie czytac miedzy wierszami, BEZ UPRZEDZEŃ...dp mnie
    > równiez.
    P.S.
    Dokończenie Masz na GG..

• Autor: till Data: 2006-04-17 13:28:34

Janek , Dorota - obydwoje macie gg . Jeśli chcecie kontynuować rozmowę , to jeszcze raz proszę , nie róbcie tego na forum ...

• Autor: dorota40 Data: 2006-04-17 13:31:54

1. Widocznie jestem głupia i nie zrozumiałam.Bo tak naprawdę trudno Cię zrozumieć.Ja już skończyłam.

• Autor: Sweetya Data: 2006-04-17 14:46:53

no proszę,a Till się nie pochwaliła-a tu okazuje się iż podobnie jak Ekkore ma poważną funkcję na stronce

• Autor: dankarz Data: 2006-04-17 16:59:04

No właśnie Till moje gratulacje!!! dankarz

• Autor: Janek Data: 2006-04-17 13:54:53

...postaram się. Też chyba bedę potrzebował z Łask Bożych  skorzystać...

• Autor: sisi Data: 2006-04-17 18:25:49

no wlasnie kochani przeczytajcie swoje komentarze i co--------- jeden niewlasciwy komentarz i awantura gotowa WEZCIE WSTRZYMANIE bo bardzo latwo was podpuscic i prosze mnie nie podpuszac ja jestem dota i tyle a sisi sie podpisuje bo dotow jest duzo w internecie ale jak wchodze pod innym nikiem to sie podpisuje zeby bylo wiadomo (a krytyki sie nie boje) bo wszystko jest tworcze  Janku na pewno sie do ciebie odezwe bo lubie dyskusje ale jak ten drugi slucha co sie do niego mowi .Z POZDROWIENIAMI dota

• Autor: till Data: 2006-04-17 19:05:57

W związku z powyższym wstrzymuję , żeby nikt nie poczuł się dalej podpuszczany ;))

Przejdź do pełnej wersji serwisu