Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Witam serdecznie :)

  • Autor: Księżniczka Kasia Data: 2006-04-17 20:55:31

    Witam serdecznie! Po długiej biernej obecności postanowiłam wreszcie czynnie zaistnieć. Im częściej tu zaglądam tym bardziej się uzależniam od tej strony. Dzięki wielkie za fajną stronkę i niewyczerpaną kopalnię przepisów. Pozdrawiam wszystkich żarłoków i miłośników pitraszenia :)

  • Autor: dorota40 Data: 2006-04-17 21:18:41

    Witamy Cię Kasiu bardzo serdzecznie

  • Autor: till Data: 2006-04-17 21:35:12

    witaj i czuj się jak u siebie w kuchni

  • Autor: terwila Data: 2006-04-17 22:18:16

    Serdecznie witaj

  • Autor: ekkore Data: 2006-04-18 08:08:40

    Witaj imienniczko - dobrze czuj się wśród nas, buszuj po przepisach, udzielaj się na forum, dziel swoimi przepisami

  • Autor: Sweetya Data: 2006-04-18 10:11:00

    Witaj Kasiu-jak fajnie ,że jesteś;)))

  • Autor: maniuś Data: 2006-04-18 15:07:33

    Witaj i gotuj razem z nami

  • Autor: anna65 Data: 2006-04-18 12:01:01

    Witaj.

  • Autor: piszanka Data: 2006-04-18 14:31:27

     witam Cię,chociaż sama jestem tu od niedawna

  • Autor: nulka5 Data: 2006-04-18 15:05:36

    Hej! Witaj w wielkiej kuchni!:)

  • Autor: Księżniczka Kasia Data: 2006-04-18 09:36:12

    Dziękuję za cieplutkie przyjęcie. Będę korzystać na pewno w miarę dostępności do sieci. Z Waszych przepisów korzystam od dawna. Dodałam też coś od siebie, na razie niewiele ale to tylko na dobry początek

  • Autor: Elek Data: 2006-04-18 10:48:45

    Hej, hej - i ja Cię witam smaczniutko - Elek

  • Autor: Mag8 Data: 2006-04-18 16:17:16

    Witaj!

  • Autor: jadkin Data: 2006-04-18 21:01:13

    Witaj na stronce

  • Autor: Rosa-85 Data: 2006-04-20 22:49:43

    Witaj
    Cieszę się, że się pojawiłaś, bo chyba się skuszę na Twoje bułeczki cynamonowe
    Tylko mam jedno pytanko - jak podgrzać tę mąkę w misce? Tradycyjnie na ogniu, czy może jakoś inaczej (u mnie w domu takie rzeczy robi się w porcelanowych (?) miskach i jakoś cieżko mi sobie to wyobrazić )

  • Autor: Księżniczka Kasia Data: 2006-04-24 03:58:34

    Rosa, mam nadzieję że nie za późno sie odzywam w tej sprawie. jeśli mam być szczera to ja tej mąki nigdy nie podgrzewałam bo nie miałam gdzie, ale moja mam jak robi ciasto drożdzowe do sypie mąkę do metalowej miski i stawia w ciepłe miejsce, np. na piec kaflowy, a że ja nie posiadam takowego mąka była bez podgrzewania używana do tego ciasta i zawsze mi się jak na razie udawało. Podejrzewam że gdybym zrobiła wszystko tak jak w oryginalnym przepisie to bułeczki byłyby jeszcze lepsze. Pozdrawiam, jak zrobisz to daj znać jak Ci wyszły te byłeczki

  • Autor: Rosa-85 Data: 2006-04-24 18:17:12

    Dziękuję za odpowiedź. Jak tylko znajdę chwilkę czasu miedzy kolokwiami spróbuję je zrobić i napiszę na forum jak mi wyszły

  • Autor: ABA Data: 2006-04-20 23:09:11

    Witam dostojnie księżniczkę. Ciesze sie z Twojego przybycia.
    ABA

  • Autor: niutka Data: 2006-04-21 07:27:29

    Witaj Kasiu!

  • Autor: Janek Data: 2006-04-21 10:09:26

    w gronie Wiecznie Żarłocznych.

  • Autor: alga Data: 2006-04-21 10:11:41

    ..witam milo...

  • Autor: mlena Data: 2006-04-25 06:18:21

    Witaj.

  • Autor: angela Data: 2006-04-28 08:33:46

    Dzień dobry!

  • Autor: sealand1 Data: 2006-04-28 13:57:30

    Miło mi!!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu