Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Nareszcie koniec Świąt................

• Autor: lajan Data: 2006-04-18 07:07:46

Z okazji Świąt, które niestety już minęły, składam Wszystkim a także Każdemu z osobna, serdeczne podziękowania za Życzenia i Pamięć. Mam nadzieję, że wszyscy święta przeżyli, dobrze pojedli, dobrze popili a tak że, zdrowo się oblewali i radość z tego innym dawali.

• Autor: ekkore Data: 2006-04-18 08:29:15

A ja wszystkim składam spóźnione życzenia świąteczne - w sobotę internet nie chciał współpracować, a w święta komputery mają wolne.

• Autor: ABA Data: 2006-04-18 10:21:21

Ja także dziękuję za wszystkie piękne życzenia, które pojawiły się na tej stronce oraz na moim gg i mailu.
    Informuję, że swięta były bardzo udane. Potrawy smaczne i nadal je dojadamy. Pogoda iście wiosenna. Niestety co piękne krótko trwa i trzeba znowu brać się do pracy. Czekamy na następne święta, by zabłysnąć nowymi wypiekami i potrawami z WŻ.
    Dziękuję za mnóstwo pysznych przepisów.
    ABA

• Autor: Elek Data: 2006-04-18 10:57:14

Lajanie - i ja dziękuje Tobie i Wszystkim za życzenia i dziękuje ogólnie WSZYSTKIM za przepisy wg których przygotowałam potrawy i ciasta, no i mogłam , bo miałam się czym , -pochwalić !!
    Raz jeszcze dzięki no i przesyłam poświąteczne pozdrowienia!!

• Autor: kamaxyz Data: 2006-04-18 12:42:35

dziękiję też za życzenia
    i pozdrawiam poświątecznie

• Autor: dankarz Data: 2006-04-18 17:24:29

Dzięki Lajanie za życzenia, ja również składam poświąteczne życzenia Wszystkim choć z bardzo daleka, pierwszy raz spędzałam święta poza domem w obcym kraju ale były udane i jedzonko było oczywiście polskie i z przepisów WŻ, jeszcze pare dni i już do domu, strasznie tęsknie z Holandii dankarz

• Autor: nulka5 Data: 2006-04-19 03:10:39

Ja tez juz strasznie tesknie... mi jeszcze zostaly niecale 3 tygodnie i WRACAM! Jupiiiii A Swiat w ogole nie odczulam:( Niestety... Czego najbardziej zaluje.

• Autor: inka21 Data: 2006-04-20 08:53:09

również dziękujęwszystkim zazyczenia świąteczne:)

• Autor: janek_prawdziwy Data: 2006-04-20 23:44:01

Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
    > dziękiję też za życzeniai pozdrawiam poświątecznie

bardzo Cię lubię!

Przejdź do pełnej wersji serwisu