Z okazji Świąt, które niestety już minęły, składam Wszystkim a także Każdemu z osobna, serdeczne podziękowania za Życzenia i Pamięć. Mam nadzieję, że wszyscy święta przeżyli, dobrze pojedli, dobrze popili a tak że, zdrowo się oblewali i radość z tego innym dawali.
Ja także dziękuję za wszystkie piękne życzenia, które pojawiły się na tej stronce oraz na moim gg i mailu. Informuję, że swięta były bardzo udane. Potrawy smaczne i nadal je dojadamy. Pogoda iście wiosenna. Niestety co piękne krótko trwa i trzeba znowu brać się do pracy. Czekamy na następne święta, by zabłysnąć nowymi wypiekami i potrawami z WŻ. Dziękuję za mnóstwo pysznych przepisów. ABA
Lajanie - i ja dziękuje Tobie i Wszystkim za życzenia i dziękuje ogólnie WSZYSTKIM za przepisy wg których przygotowałam potrawy i ciasta, no i mogłam , bo miałam się czym , -pochwalić !! Raz jeszcze dzięki no i przesyłam poświąteczne pozdrowienia!!
Dzięki Lajanie za życzenia, ja również składam poświąteczne życzenia Wszystkim choć z bardzo daleka, pierwszy raz spędzałam święta poza domem w obcym kraju ale były udane i jedzonko było oczywiście polskie i z przepisów WŻ, jeszcze pare dni i już do domu, strasznie tęsknie z Holandii dankarz
Ja tez juz strasznie tesknie... mi jeszcze zostaly niecale 3 tygodnie i WRACAM! Jupiiiii A Swiat w ogole nie odczulam:( Niestety... Czego najbardziej zaluje.
Z okazji Świąt, które niestety już minęły, składam Wszystkim a także Każdemu z osobna, serdeczne podziękowania za Życzenia i Pamięć. Mam nadzieję, że wszyscy święta przeżyli, dobrze pojedli, dobrze popili a tak że, zdrowo się oblewali i radość z tego innym dawali.
A ja wszystkim składam spóźnione życzenia świąteczne - w sobotę internet nie chciał współpracować, a w święta komputery mają wolne.
Ja także dziękuję za wszystkie piękne życzenia, które pojawiły się na tej stronce oraz na moim gg i mailu.
ABA
Informuję, że swięta były bardzo udane. Potrawy smaczne i nadal je dojadamy. Pogoda iście wiosenna. Niestety co piękne krótko trwa i trzeba znowu brać się do pracy. Czekamy na następne święta, by zabłysnąć nowymi wypiekami i potrawami z WŻ.
Dziękuję za mnóstwo pysznych przepisów.
Lajanie - i ja dziękuje Tobie i Wszystkim za życzenia i dziękuje ogólnie WSZYSTKIM za przepisy wg których przygotowałam potrawy i ciasta, no i mogłam , bo miałam się czym , -pochwalić !!
Raz jeszcze dzięki no i przesyłam poświąteczne pozdrowienia!!
dziękiję też za życzenia
i pozdrawiam poświątecznie
Dzięki Lajanie za życzenia, ja również składam poświąteczne życzenia Wszystkim choć z bardzo daleka, pierwszy raz spędzałam święta poza domem w obcym kraju ale były udane i jedzonko było oczywiście polskie i z przepisów WŻ, jeszcze pare dni i już do domu, strasznie tęsknie z Holandii dankarz
Ja tez juz strasznie tesknie... mi jeszcze zostaly niecale 3 tygodnie i WRACAM! Jupiiiii
A Swiat w ogole nie odczulam:( Niestety... Czego najbardziej zaluje.
również dziękujęwszystkim zazyczenia świąteczne:)
Użytkownik kamaxyz napisał w wiadomości:
> dziękiję też za życzeniai pozdrawiam poświątecznie
bardzo Cię lubię!