Jestem moderatorem (spokojnym opiekunem) forum kulinarnego. Zostałem poproszony o dobry przepis na mazurek. Ponieważ w ciastach nie jestem zbyt mocny, postanowiłem posłużyć się jednym z przepisów Nutelli - mazurek z kajmakiem. Uczyniłem to bez jej wiedzy i zgody (brak dostępnego kontaktu) ale z powołaniem się na nią i oczywiście na WŻ jako źródło. Niniejszym przekazuję Wielkie Gratulacje dla Autorki przepisu złożone na moje ręce przez użytkowników forum.
Użytkownik Uretan napisał w wiadomości: > Jestem moderatorem (spokojnym opiekunem) forum kulinarnego. Zostałem > poproszony o dobry przepis na mazurek. Ponieważ w ciastach nie jestem zbyt > mocny, postanowiłem posłużyć się jednym z przepisów Nutelli - mazurek z > kajmakiem. Uczyniłem to bez jej wiedzy i zgody (brak dostępnego kontaktu) ale > z powołaniem się na nią i oczywiście na WŻ jako źródło. Niniejszym przekazuję > Wielkie Gratulacje dla Autorki przepisu złożone na moje ręce przez > użytkowników forum.
Jestem moderatorem (spokojnym opiekunem) forum kulinarnego. Zostałem poproszony o dobry przepis na mazurek. Ponieważ w ciastach nie jestem zbyt mocny, postanowiłem posłużyć się jednym z przepisów Nutelli - mazurek z kajmakiem. Uczyniłem to bez jej wiedzy i zgody (brak dostępnego kontaktu) ale z powołaniem się na nią i oczywiście na WŻ jako źródło. Niniejszym przekazuję Wielkie Gratulacje dla Autorki przepisu złożone na moje ręce przez użytkowników forum.
Użytkownik Uretan napisał w wiadomości:
> Jestem moderatorem (spokojnym opiekunem) forum kulinarnego. Zostałem
> poproszony o dobry przepis na mazurek. Ponieważ w ciastach nie jestem zbyt
> mocny, postanowiłem posłużyć się jednym z przepisów Nutelli - mazurek z
> kajmakiem. Uczyniłem to bez jej wiedzy i zgody (brak dostępnego kontaktu) ale
> z powołaniem się na nią i oczywiście na WŻ jako źródło. Niniejszym przekazuję
> Wielkie Gratulacje dla Autorki przepisu złożone na moje ręce przez
> użytkowników forum.
bardzo Cię lubię!
Cieszę się bardzo i jest mi bardzo miło