Czwartego maja, dwie minuty i trzy sekundy po pierwszej w nocy, godzina i data beda: 01:02:03 04/05/06! To sie juz nigdy nie powtorzy, wiec nie przegapcie! :)))))
moj braciszek cioteczny urodzil sie 5 maja 2005 czyli 05.05.05 super data na urodziny :)
natomiast ja i moja 3 lata mlodsza siostra rodzona urodzilysmy sie w tym samym dniu - 18 kwietnia jak bylam mala to sie wkurzalam ze mamy razem urodziny, ale teraz jest fajnie nio i cos wiecej nas laczy niz zwykle siostry nie?
Czwartego maja, dwie minuty i trzy sekundy po pierwszej w nocy, godzina i data beda: 01:02:03 04/05/06!
To sie juz nigdy nie powtorzy, wiec nie przegapcie! :)))))
hmm fajnie że na to wpadłeś *AŚ) fajna data i napewno niepowtarzalna, pozdrówka
moj braciszek cioteczny urodzil sie 5 maja 2005 czyli 05.05.05
super data na urodziny :)
natomiast ja i moja 3 lata mlodsza siostra rodzona urodzilysmy sie w tym samym dniu - 18 kwietnia
jak bylam mala to sie wkurzalam ze mamy razem urodziny, ale teraz jest fajnie
nio i cos wiecej nas laczy niz zwykle siostry nie?
A mój bratanek 09.09.1999.
A moi dwaj wnukowie urodzili się w dniu moich imienin tzn 15 maja
to wszystko mamusiu było zaplanowane...
hahahahahahahaha -
- to nie był plan pięcioletni?
hehehe
moze i piecioletni:)
a w zyciu warto byc oryginalnym i innym niz wszyscy i taka data urodzin moze rzutowac na jego dalszym zyciu........napewno kazdy ja bedzie pamietac:)
A to ciekawostka
:))))))))
Nadrabiam zalęgłości w czytaniu forumowych wieści z czasów mojej nieobecności i sorki,że odgrzebuję wątek.
Moja córka kończyła 22 lata 22.o2.2002 r.
Pozdrawiam-Elek
A ja brałem ślub w dniu kolejnych urodzin i podpis składałem, w godzinie narodzin
!!!