wczoraj dostałałm przesyłkę!!!!!!!! prosto z gór od no właśnie od najsłodszej przyjaciółki na świecie INKI21 Ewelinko, ale sprawiłaś mi radochę tą przesyłką nie spodziewałam się!!!!! - jak to się u nas mówi "wpierwej smierci spodziewać się mogłam" niż to co otrzymałam w podarunku ale ale jeszcze nie powiedziałam co to było
To był najprwdziwszy w świecie OSCYPEK
u nas to prawdziwy rarytas śmiem powiedzieć nieosiągalny
basiu czerwienie się - poprostu,ja nie zdawalam sobie sprawy ,że az tak wielką radość ci sprawię, tym bardziej jest mi miło i tym większą mam satysfakcje z tej niespodzianki , pozdrawiam ciebie i Żarłocznych,inka21 p.s. czy ktos jeszcze reflektuje na serek? prosto z gór?
kamusku smacznego, ineczko - moje uznanie za pamięć. Przyznać muszę, że w łódzkich supermarketach pojawiły się stoiska z oscypkami. Niestety- dobrej bryndzy ani bundza się nie uświadczy.
mariusz zbieram zamówiena na "ZAŚ" ,czyli dodaj sie do listy jak masz chęć na prawdziwego oscypka, a co do bundza - ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to najpyszniejszy ser jaki jadłam, niestety tego nie da sie przesłać pocztą bo zwyczajnie skurkojad kapie jak najęty, ale smakuje przecudnie szczególnie z żurawiną. pozdrawaim inka21
ineczko- mam nadzieję, że nie potraktowałaś mojej wypowiedzi jako swoiste "dopominanie się". Coś Ty - wlaśnie napisałem, ze mam możliwość w Łodzi nabycia oscypków. Niestety - masz rację bundz prawdziwy można konsumować tylko TAM, choć przyznaję, jeśli TAM jestem - zawsze przywożę. A i jeszcze jedno - dobra żentyca. Tu muszę powiedzieć że najlepszą piłem od górali zakopiańskich, ale sacjonujących w Górach Sowich.
Dziękuję Inko.to bardzo miłe,ale nie chcę ci robić kłopotu.Mamy z mężem plany w niedługim czasie na wypad w góry,wiec w końcu sprubuję tego oscypka.I jeszcze raz dzięki... że pomyslałaś o mnie.
mariusz- nigdy tak nie pomyslę,ja pisalam serio: dla tych ,którzy nie mają i nie mieli do tej pory możliwości smakowania tych rarytaskow chętnie przy następnej okazji nakupię i prześlę serków wszystkich ,którzy zechcą,pozdrawiam,inka21
Basiu są grylowane oscypki!!!!!.......no nie !!!!!to musi być pycha ale muszę jescze raz podziekować INECZKO21 oscypek zniknął jak kamfora kurcze chcę do" oscypka" mniam!!!!1
Jeju ale bomba
- jak to się u nas mówi "wpierwej smierci spodziewać się mogłam" niż to co otrzymałam w podarunku

wczoraj dostałałm przesyłkę!!!!!!!!
prosto z gór od
no właśnie od najsłodszej przyjaciółki na świecie INKI21
Ewelinko, ale sprawiłaś mi radochę tą przesyłką nie spodziewałam się!!!!!
ale ale
jeszcze nie powiedziałam co to było
To był najprwdziwszy w świecie OSCYPEK
u nas to prawdziwy rarytas śmiem powiedzieć nieosiągalny
Ewelinko jesteś wielka dzięki wielkie dzięki
a kochanym żarłowiczom życzę takich przyjaciól
serdecznie pozdrawiam
kamaxyz
basiu czerwienie się - poprostu,ja nie zdawalam sobie sprawy ,że az tak wielką radość ci sprawię, tym bardziej jest mi miło i tym większą mam satysfakcje z tej niespodzianki
, pozdrawiam ciebie i Żarłocznych,inka21
p.s. czy ktos jeszcze reflektuje na serek? prosto z gór?
No pewnie uwielbiamy oscypki .Najlepsze serki na swiecie.
Ja tez! Kiedys ich nie lubilam, ale rodzice mnie przekonali
Może wstyd sie przyznać,ale oscypka nigdy nie jadłam.
jeśli następnym razem pojadę w te klimaty ,to chętnie ci takowego prześlę ,o ile zdradzisz swój adres:)
kamusku smacznego, ineczko - moje uznanie za pamięć.
Przyznać muszę, że w łódzkich supermarketach pojawiły się stoiska z oscypkami. Niestety- dobrej bryndzy ani bundza się nie uświadczy.
mariusz zbieram zamówiena na "ZAŚ" ,czyli dodaj sie do listy jak masz chęć na prawdziwego oscypka, a co do bundza - ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to najpyszniejszy ser jaki jadłam, niestety tego nie da sie przesłać pocztą bo zwyczajnie skurkojad kapie jak najęty, ale smakuje przecudnie szczególnie z żurawiną. pozdrawaim inka21
ineczko- mam nadzieję, że nie potraktowałaś mojej wypowiedzi jako swoiste "dopominanie się". Coś Ty - wlaśnie napisałem, ze mam możliwość w Łodzi nabycia oscypków. Niestety - masz rację bundz prawdziwy można konsumować tylko TAM, choć przyznaję, jeśli TAM jestem - zawsze przywożę.
A i jeszcze jedno - dobra żentyca. Tu muszę powiedzieć że najlepszą piłem od górali zakopiańskich, ale sacjonujących w Górach Sowich.
Bardzo to miłe...Taka pamięć...
A do Polic przyjeżdżają górale z kierpcami i oscypkami i prawie pod moim blokiem mają stoisko
jasia
Dziękuję Inko.to bardzo miłe,ale nie chcę ci robić kłopotu.Mamy z mężem plany w niedługim czasie na wypad w góry,wiec w końcu sprubuję tego oscypka.I jeszcze raz dzięki... że pomyslałaś o mnie.
mariusz- nigdy tak nie pomyslę,ja pisalam serio: dla tych ,którzy nie mają i nie mieli do tej pory możliwości smakowania tych rarytaskow chętnie przy następnej okazji nakupię i prześlę serków wszystkich ,którzy zechcą,pozdrawiam,inka21
a jadłaś grilowane oscypki???? Inka?
Basiu są grylowane oscypki!!!!!.......no nie !!!!!to musi być pycha
ale
muszę jescze raz podziekować
INECZKO21 oscypek zniknął jak kamfora
kurcze
chcę do" oscypka" mniam!!!!1
kama griluje się takie małe oscypki /po 1zł/ można tez pociąć na plastry duzy.....