Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Szukam kwatery nad morzem...

• Autor: woila Data: 2006-04-21 22:50:11

Poszukuję taniej kwatery na Półwyspie Helskim najlepiej w Jastarni lub w okolicy (chodzi o możliwość windsurfingu) w okresie letnim-wakacyjnym. Jeśli znacie jakieś przyjemne, fajne i niedrogie hotele lub kwatery, to byłabym bardzo wdzięczna za linki lub inne namiary...

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-04-22 07:08:44

mam taką w Chałupach i tam chyba są jedne z najlepszych warunków do windsurfingu, w drugim rzedzie od zatoki, z możliwością przechowywania deski, zejście ok.100m, w ubiegłym roku we wrzessniu placiliśmy 30zl od łóżka w pokoju z WC i łazienką z możliwością uzywania kuchni, jezeli bedziesz zainteresowana podam Ci nr tel, bo stronki chyba nie mam, chyba że mąż ma jeszcze wiZytówkę.

• Autor: woila Data: 2006-04-22 15:44:52

Jasne, że mnie interesuje! Interesują mnie wszystkie ciekawe propozycje, a zwłaszcza te sprawdzone i godne polecenia. Basiu, będę Ci bardzo wdzięczna za nr tel. i nazwę kwatery, ewentualnie nazwisko właścicieli. Jeszcze raz dziękuję za zaangażowanie w moje poszukiwania i pozdrawiam gorąco!

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-04-22 19:20:29

w info podalam swoj nr gg wiec jezeli sie odezwiesz to podam Ci namiary. Tyle, że w termianch wakacyjnych wszystkie kwatery sa nieco drozsze.
    A warunki dla windsurfingu są kapitalne.

• Autor: woila Data: 2006-04-24 21:31:01

Basieńko, pisałam na Twoje GG ale żadnego odzewu. Twoje "słoneczko" jest "niedostępne"... Rozumiem, że może nie masz czasu więc poczekam...Pozdrawiam!

• Autor: Basienkaa0 Data: 2006-04-25 11:07:38

wiola przepraszam,że to tak długo trwało ale..........
    Pani się nazywa Ewa Gorazdowaska adres Chałupy ul.Kaperska 36 www.kejasurf.republka.pl tel.0586740520 kom.0604504474.
    Pozdrawiam mam jeszcze drugi ale podam Ci jak mąż wróci, bo to on ma zapisany

• Autor: woila Data: 2006-04-25 22:30:28

Dziękuję Ci Bsieńko za namiary, jutro będę dzwoniła, bo dziś już za późno. "Latam" trochę po necie w poszukiwaniu kwater i nawet jest kilka ciekawych ofert, ładne zdjęcia i zachęcające ceny ale nie ma to jak sprawdzone miejsca! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!
    A może ktoś z WŻ-owiczów posiada pokoje do wynajęcia na Półwyspie Helskim? Czekam na propozycje...

Przejdź do pełnej wersji serwisu