Moja droga swego czasu był tutaj poruszony wątek dotyczący kosmetyków, napisałaś tam iż masz w zeszycie kilka perzepisów na domowej roboty kosmetyki, zależałoby mi na nich, mam bardzo zniszczoną cerę do tego teraz w trakcie odchudzania moja skóra wygląda strasznie nie wspomnę o sincach pod oczami chciałabym skorzystać z tego typu maseczek kremów itp, więc jeśli mogłabyś mi je udostępnić to będę Ci bardzo bardzo wdzięczna, a myślę że znajdą się jeszcze inni chętni, mój adres to: messua27@poczta.fm
Również posiadam taki zeszyt jeszcze z czasów gdy byłam nastolatką i lubiłam zbierać wszelkiego rodzaju przepisy na maseczki, kąpiele czy toniki. Trzeba pamiętać, że na niektóre "ziółka" można być uczulonym. Np. mam przepis na kąpiel mleczno-miodową przeznaczoną dla skóry suchej - taką właśnie posiada mój syn, ale przy tym ma alergię na mleko i miód.
No to trochę przegwizdane jak ktoś ma alergię, jak byś mogła parę takich specjałów podesłać mi to też bardzo proszę messua27@poczta.fm , z góry dziękuję
Cewa2,nie wiem czy nie za późno,mam nadzieję,że jeszcze komus będziesz wysyłac,to jak się tak rozpędzisz,to poprosze jeszcze mi przesłać rouge.noir@poczta.fm dzięki wielkie
Dziewczyny kochane, proszę Was o odrobinkę wyrozumiałości. Od tygodnia żyję na walizkach, w sobotę lecę na tydzień do Irlandii do męża i czasami nie mam czasu usiąść i się po ... głowie... podrapać :)) Ale jak tylko będę z powrotem, powysyłam wam te przepisy. Słowo harcerza!
Jeśli byłoby zainteresowanie, jestem w stanie wkleić przepisy, przynajmniej te co do tej pory przesłałam dziewczynom. Tylko czy mnie z tym nie przegonią, wszak to forum kulinarne ??
Witam:) To jest świetny pomysł!!! Bo wtedy można by było podzielić się swoimi doświadczeniami i obserwacją. I myślę że każda z nas coś by z tego wybrała lub dodała- a kto powiedział że do forum kulinarnego ten temat nie pasuje?-przecież po 1- w kuchni też trzeba dobrze wyglądać. po2-mówimy o kosmetykach domowej roboty:) np.z ananasa czy kiwi. a po3- to Ty nie wyrobisz z pisanie e-maili ,bo czuję że nas zainteresowanych będzie więcej!!!!
Moja droga swego czasu był tutaj poruszony wątek dotyczący kosmetyków, napisałaś tam iż masz w zeszycie kilka perzepisów na domowej roboty kosmetyki, zależałoby mi na nich, mam bardzo zniszczoną cerę do tego teraz w trakcie odchudzania moja skóra wygląda strasznie nie wspomnę o sincach pod oczami chciałabym skorzystać z tego typu maseczek kremów itp, więc jeśli mogłabyś mi je udostępnić to będę Ci bardzo bardzo wdzięczna, a myślę że znajdą się jeszcze inni chętni, mój adres to: messua27@poczta.fm
To i ja tak cichutko poproszę
........
Ja tez poprosze!:) nulka16@wp.pl
i ja prosze - irenka50@plusnet.pl
ja tez prosze wiola.michalak@wp.pl
Jejku, oczywiście że wam prześlę! Jak tylko znajdę odrobinkę czasu, siadam do klawiatury i klikam.
cewa, troszkę się spozniłam ale mam nadzieję, ze też mogę liczyć na tego maila
Moj adres rajszel@o2.pl
dzieki z góry. Pozdrówka papa
Cewo dziękuję i czekam z niecierpliwością
Również posiadam taki zeszyt jeszcze z czasów gdy byłam nastolatką i lubiłam zbierać wszelkiego rodzaju przepisy na maseczki, kąpiele czy toniki. Trzeba pamiętać, że na niektóre "ziółka" można być uczulonym. Np. mam przepis na kąpiel mleczno-miodową przeznaczoną dla skóry suchej - taką właśnie posiada mój syn, ale przy tym ma alergię na mleko i miód.
No to trochę przegwizdane jak ktoś ma alergię, jak byś mogła parę takich specjałów podesłać mi to też bardzo proszę messua27@poczta.fm , z góry dziękuję
Cewa2,nie wiem czy nie za późno,mam nadzieję,że jeszcze komus będziesz wysyłac,to jak się tak rozpędzisz,to poprosze jeszcze mi przesłać rouge.noir@poczta.fm
dzięki wielkie
I ja bym poprosiła mario783@op.pl
Ja też proszę.....
dorota40@buziaczek.pl
Dziewczyny kochane, proszę Was o odrobinkę wyrozumiałości. Od tygodnia żyję na walizkach, w sobotę lecę na tydzień do Irlandii do męża i czasami nie mam czasu usiąść i się po ... głowie... podrapać :)) Ale jak tylko będę z powrotem, powysyłam wam te przepisy. Słowo harcerza!
Dziewczyny odbierzcie wiadomości bo jest pierwsza przesyłka :))
dziewczyny nie bąźcie sknery :) dajcie wszystkim
Jeśli byłoby zainteresowanie, jestem w stanie wkleić przepisy, przynajmniej te co do tej pory przesłałam dziewczynom. Tylko czy mnie z tym nie przegonią, wszak to forum kulinarne ??
droga Cewo czy mogę podpisać się pod prośbami
bedę wdzięczna
kamaxyz mój meil sabax@wp.pl
dziękuję pozdrawiam
Jasne Kama, nie ma sprawy.
Już przesyłam.
Cewa - bardzo Ci dziękuję, dostałam - teraz mogę spokojnie poczekać na jeszcze - irenka
dziękuję otrzymałam wysłałam malutkiego meilika
pozdrawiam
kamaxyz
Witam:)
To jest świetny pomysł!!! Bo wtedy można by było podzielić się swoimi doświadczeniami i obserwacją. I myślę że każda z nas coś by z tego wybrała lub dodała- a kto powiedział że do forum kulinarnego ten temat nie pasuje?-przecież po 1- w kuchni też trzeba dobrze wyglądać. po2-mówimy o kosmetykach domowej roboty:) np.z ananasa czy kiwi. a po3- to Ty nie wyrobisz z pisanie e-maili ,bo czuję że nas zainteresowanych będzie więcej!!!!