i mnie dopadło. Angina jak malowanie. Wyczołgalam się z łóżka, bo musiałam zrobić przelewy via internet i nie mogłam oprzeć się pokusie zajrzenia tutaj. U nas pogoda zdradliwa - niby słoneczko świeci a zimno (okolice Kołobrzegu).
ŻYCZYMY POWROTU DO ZDROWIA ! Tak się pięknie nareszcie zrobiło Słonko wiosenne nam zaświeciło. Szara ziemia pokryła się teczą. i spacerki tak bardzo nas nęcą. Tylko jedna Duniasza nie może cieszyć się z tych uroków mój Boże! Bo anginka ją wredna zdusiła. do łózeczka położyć zmusiła. Nie smuć się więc Duniaszko miła Bo pogoda Ci dzisiaj sprzyja. Chmurki zakryły słoneczko, By nie było Ci przykro w łózeczku. Komp poczeka, aż będziesz zdrowa. Żaden wątek przed Tobą nie schowa. Czekamy wszyscy Duniaszko miła. Byś szybciutko do nas wróciła. pozdrowienia i cmokuski (~_~) ABA
witaj w klubie,mnie dopadlą 1 raz w życiu,nie mialąm pojęcia,że to takie świństwo, z pracy wrociląm z gorączką i okropnym bólem migdałó, chyba skonam, Inka21
Hej dziewczyny! Też wybrałyście sobie czas na chorowanie. Wiosna, piękna pogoda /przynajmniej u mnie/, a Wy chorujecie? Przepędźcie jak najszybciej te choróbska. Pozdrawiam i do szybkiego powrotu tu na stronę!
Dziękuję Wam, Kochani! Tyle ciepłych słów, że od razu mi lepiej.
Inko21, współczuję, ale i ostrzegam. U mnie nie wyleżana angina w zeszłym roku skończyła się 2 tygodniowym zapaleniem płuc. I było o wiele, wiele gorzej. Trzymaj się i nie daj się wypędzić z łóżka przez minimum tydzień.
i mnie dopadło. Angina jak malowanie. Wyczołgalam się z łóżka, bo musiałam zrobić przelewy via internet i nie mogłam oprzeć się pokusie zajrzenia tutaj.
U nas pogoda zdradliwa - niby słoneczko świeci a zimno (okolice Kołobrzegu).
Do zobaczenia (poklikania) jak ozdrowieję.
Duniasza, szybko wracaj do zdrowia i do nas.
a to masz na osłodę
Tymczasem leż w łóżeczku .
jasia
Dunia , Dunia ... to jazda do łóżka i dochodź do siebie szybko . Pozdrawiam;)))))
ŻYCZYMY POWROTU DO ZDROWIA !
pozdrowienia i cmokuski (~_~) ABA
Tak się pięknie nareszcie zrobiło
Słonko wiosenne nam zaświeciło.
Szara ziemia pokryła się teczą.
i spacerki tak bardzo nas nęcą.
Tylko jedna Duniasza nie może
cieszyć się z tych uroków mój Boże!
Bo anginka ją wredna zdusiła.
do łózeczka położyć zmusiła.
Nie smuć się więc Duniaszko miła
Bo pogoda Ci dzisiaj sprzyja.
Chmurki zakryły słoneczko,
By nie było Ci przykro w łózeczku.
Komp poczeka, aż będziesz zdrowa.
Żaden wątek przed Tobą nie schowa.
Czekamy wszyscy Duniaszko miła.
Byś szybciutko do nas wróciła.
wracaj do zdrowia szybciutko.
Mnie wczoraj coś zaczęło dopadać, ale chyba jeszcze zostało mi darowane, bo dziś już OK,.
Trzymaj sie i szybciutko wracaj do zdrowka!:)
Życzę rychłego powrotu do zdrowia. Tak, ta pogoda jest naprawdę zdradliwa i trza uważać.
pozdrawiam
Ania
Zdrowiej szybko i wesolo, pieknych kwiatow wiele wkolo! Wiosna nareszcie sie zjawila a tys do lozka sie skryla!!!
witaj w klubie,mnie dopadlą 1 raz w życiu,nie mialąm pojęcia,że to takie świństwo, z pracy wrociląm z gorączką i okropnym bólem migdałó, chyba skonam, Inka21
ojejku, moje biedactwa - to wirus chyba jakiś - życzę Wam szybkiego wyzdrowienia - Pozdrawiam! irenka
ojej, to i Tobie życzę rychłego powrotu do zdrowa. Takie niby nic a potwornie człowieka męczy.
Hej dziewczyny! Też wybrałyście sobie czas na chorowanie. Wiosna, piękna pogoda /przynajmniej u mnie/, a Wy chorujecie? Przepędźcie jak najszybciej te choróbska. Pozdrawiam i do szybkiego powrotu tu na stronę!
Dziękuję Wam, Kochani! Tyle ciepłych słów, że od razu mi lepiej.
Inko21, współczuję, ale i ostrzegam. U mnie nie wyleżana angina w zeszłym roku skończyła się 2 tygodniowym zapaleniem płuc. I było o wiele, wiele gorzej. Trzymaj się i nie daj się wypędzić z łóżka przez minimum tydzień.
A pięknej pogody żal....i ogródek czeka.
Tylko moja mirabelka jeszcze nie kwitnie....