Przepraszam,że o tym piszę-ale wydaje mi się,że osoby które dopisują się w wątku-,,tabelka urodzinowa''-mogą czuć się pokrzywdzone...-ich daty nie są uzupełniane w tabeli. Gdyby nie chciały abyśmy o nich pamiętali-nie dzieliły by się z nami swoimi datami urodzin,imienin,czy rocznic ślubu.Czy tak nieśmiało mogę prosić kogoś o uzupełnienie....dziękuję....
Zupełnie sie z Tobą zgadzam, tylko tą tabele prowadziła agulina a jej nie ma jeśli nikt nie chce się tego podjąć to ja mogłabym robić to dalej chociaż nie wiem czy będę umiała ale może znajdzie się ktoś zdolniejszy ... w razie czego pisać messua27@poczta.fm
Mogą się czuć pokrzywdzone - nie neguję, tabelkę robił shoffix, uzupełniała agulina. niestety sama nie potrafię dojść jak działa - próby uzupełniania kończyły się wywaleniem błędu. A zepsuć to co już jest nie trudno. Próbuję zaradzić w inny sposób (niestety nie na stronie), ale to wymaga czasu.
jedno o co można prosić osoby dopisane po 20 marca to cierpliwość i wyrozumiałość
Przepraszam,że o tym piszę-ale wydaje mi się,że osoby które dopisują się w wątku-,,tabelka urodzinowa''-mogą czuć się pokrzywdzone...-ich daty nie są uzupełniane w tabeli.
dziękuję....
Gdyby nie chciały abyśmy o nich pamiętali-nie dzieliły by się z nami swoimi datami urodzin,imienin,czy rocznic ślubu.Czy tak nieśmiało mogę prosić kogoś o uzupełnienie....
Zupełnie sie z Tobą zgadzam, tylko tą tabele prowadziła agulina a jej nie ma jeśli nikt nie chce się tego podjąć to ja mogłabym robić to dalej chociaż nie wiem czy będę umiała ale może znajdzie się ktoś zdolniejszy ... w razie czego pisać messua27@poczta.fm
Mogą się czuć pokrzywdzone - nie neguję, tabelkę robił shoffix, uzupełniała agulina. niestety sama nie potrafię dojść jak działa - próby uzupełniania kończyły się wywaleniem błędu. A zepsuć to co już jest nie trudno. Próbuję zaradzić w inny sposób (niestety nie na stronie), ale to wymaga czasu.
jedno o co można prosić osoby dopisane po 20 marca to cierpliwość i wyrozumiałość