Dziękuję Ci Ineczko. Sama nawet o tym nie wiedziałam. Już sprawdzam cycuszki mojemu. Taki wysportowany i umięśniony, że trudno będzie zrobic to delikatnie. . Pozdrawiam wszystkich (~_~) ABA
Już się obmacałem...uffff...nic niepokojącego nie znalazłem. Wielkie dzięki Inka...nie miałem o tym pojęcia..nie wiedziałem nawet że mamy piersi... Bahus
będę dzis badać mężą swego :D hihi Ważna sprawa a tak cicha. To ja dodam od siebie jeszcze jedno tym razem w sprawie pań:CYTOLOGIA róbcie to badanie, młode panie szczególnie choć starsze też ale juz nie tak często.
zobaczcie ten link panowie http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=6363 i może czas pomyśleć o wizycie u specjalisty?, pozdrawiam inka21
Dziękuję Ci Ineczko. Sama nawet o tym nie wiedziałam. Już sprawdzam cycuszki mojemu. Taki wysportowany i umięśniony, że trudno będzie zrobic to delikatnie.
.
Pozdrawiam wszystkich (~_~) ABA
Już się obmacałem...uffff...nic niepokojącego nie znalazłem. Wielkie dzięki Inka...nie miałem o tym pojęcia..nie wiedziałem nawet że mamy piersi...
Bahus
bo nie masz - co najwyżej klatkę z piersiami
będę dzis badać mężą swego :D hihi
Ważna sprawa a tak cicha.
To ja dodam od siebie jeszcze jedno tym razem w sprawie pań:CYTOLOGIA róbcie to badanie, młode panie szczególnie choć starsze też ale juz nie tak często.
Czy ja Was straszę? Nie? To po co mnie straszycie?
lajanie nie straszę cię tylko UŚWIADAMIAM i powinienieś sie cieszyć bo problem istnieje a niewiedza doprowadza nieraz do tragedii,pozdrawiam inka21
Ineczko kochana, Wiem, ale mam taki charakter, wolę nie wiedzieć, głupie to ... ale cóż.