Dostałam wiadomość,że dzisiaj jest dzień najlepszych Przyjaciół i taki wierszykBez Ciebie tak pusto i oczom i uszomSmiech schowal sie, w kacie sni...Wieczory sie dluza bo czasu zbyt duzo,Nikt bliski nie puka do drzwi.Tak wiele jest zlego,szarego,groznego.ze smutno i plakac sie chce.Za malo radosci, pamietaj wiec o tym,Ze komus bez Ciebie tak zle.Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Przyjaciół Barbara===================================================================================
Ach.........jakie to szczere. ABA
ABA ale na tym rowerku to całkiem nieźle pedałujesz
puk,puk,aczy ja też sie do nich mogę zaliczyć? z góry dziękuję,inka21
Inka ma siem rozumieć przecia:))
Basiu, ona tylko się ustawiła do fotki, a dres od córki pożyczyła..., ale sztuka to jest niezła. Moje córy tak okresliły "...tato na tym wuż- cie nawet niezłe sztuki są " ...ABA też w tej grupie... z Wróbelkiem
Janek lepiej corce tego nie pokazuj bo zakabluje mamie i dostaniesz zoWŻ /zakaz odwiedzania WŻ/
Czy mogę tu zajrzeć?
piękny wierszyk .... zamyslilam siępozdrawiam wszystkich przyjaciół
Ale z Pana Skromniś Panie Lajaniea w dowód przyjaźnie
Żona wie.
bo sięzarumienię
piękny wierszyk, i napewno miy jest to gest dla obdarowanych takowym:)
Dostałam wiadomość,że dzisiaj jest dzień najlepszych Przyjaciół i taki wierszyk
Bez Ciebie tak pusto i oczom i uszom Smiech schowal sie, w kacie sni... Wieczory sie dluza bo czasu zbyt duzo, Nikt bliski nie puka do drzwi. Tak wiele jest zlego,szarego,groznego. ze smutno i plakac sie chce. Za malo radosci, pamietaj wiec o tym, Ze komus bez Ciebie tak zle.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich Przyjaciół ===================================================================================
Barbara
Ach.........jakie to szczere.
ABA
ABA ale na tym rowerku to całkiem nieźle pedałujesz
puk,puk,aczy ja też sie do nich mogę zaliczyć? z
góry dziękuję,inka21
Inka ma siem rozumieć przecia:))
Basiu, ona tylko się ustawiła do fotki, a dres od córki pożyczyła...
, ale sztuka to jest niezła. Moje córy tak okresliły "...tato na tym wuż- cie nawet niezłe sztuki są " ...ABA też w tej grupie... z Wróbelkiem
Janek lepiej corce tego nie pokazuj bo zakabluje mamie i dostaniesz zoWŻ /zakaz odwiedzania WŻ/
Czy mogę tu zajrzeć?
piękny wierszyk .... zamyslilam się
pozdrawiam wszystkich przyjaciół
Ale z Pana Skromniś Panie Lajanie
a w dowód przyjaźnie
Żona wie.
bo sięzarumienię
piękny wierszyk, i napewno miy jest to gest dla obdarowanych takowym:)