zy ktoś z szanownych użytkowników ma może dzieci w trzeciej klasie gimnazjum?? Jeżeli tak, to życzę im powodzenia na jutrzejszym egzaminie humanistycznym a następnie mat-przyrodniczym ! Połamania piór!! Sama to przeżywam, tzn, ja piszę egaminy a moi rodzice tylko się martwią czy nie zemdleję ze stresu :P w sumie, czym tu sie stresować??
więcjeślijutro piszesz egzaminy topowodzenia życzę,przystępnych tematówi połamania pióra,zarok będę sie o tej porze stresować własnym synem i jego egzaminami:) inka21
dziękuję za miłe słowa :D humanistyczną częścią się nie przejmujemy ale wszyscy w szkole jak jeden mąż boją się części ścisłej-tam zawsze jest masa fizyki .
Lusy, a co twój syn sądzi o tych testach?? Moja siostra pisała rok temu (wtedy mieli do napisania list) i w porównaniu z jej testem nasz to po prostu śmiech na sali-tzn chodzi o to, że temat rozprawki był bardzo niejasny ...a więc trudny, każdy z mojej klasy inaczej go zrozumiał.
eh huimanistyczny jakos poszedł aczkolwiek dali okropny , niesprecyzowany temat rozprawki i kazdy inaczej go zinterpretowal (w innym sensie) . Na szczęście wszystkie zadania zamknięte (ABCD) mam dobrze a to juz 20pkt :D. Wasze kciuki pomagają :D
już po ścisłych, nie było źle. Na samym początku ściskałam cyrkiel (muszę mieć coś w dłoni) i tak mocno ściskałam że się połamał... tylko się modliłam potem żeby nie było zadań z rysowaniem okręgów bo bym nie miała jak zrobić. Na szczęście nie było :P
zy ktoś z szanownych użytkowników ma może dzieci w trzeciej klasie gimnazjum?? Jeżeli tak, to życzę im powodzenia na jutrzejszym egzaminie humanistycznym a następnie mat-przyrodniczym ! Połamania piór!!
Sama to przeżywam, tzn, ja piszę egaminy a moi rodzice tylko się martwią czy nie zemdleję ze stresu :P w sumie, czym tu sie stresować??
kinga ja też trzymam za Ciebie kciuki i to mocno.
A stresować pewnie,że się nie ma czym jak się systematycznie uczy a jak nie no to cóż no nie?
więcjeślijutro piszesz egzaminy topowodzenia życzę,przystępnych tematówi połamania pióra,zarok będę sie o tej porze stresować własnym synem i jego egzaminami:) inka21
dziękuję za miłe słowa :D humanistyczną częścią się nie przejmujemy ale wszyscy w szkole jak jeden mąż boją się części ścisłej-tam zawsze jest masa fizyki .
nic się nie martw całe WŻ będzie za Ciebie trzymać kciuki
Trzymam kciuki i nie waż się dziękować dopóki nie zdasz....
Ja też trzymam kciuki za Ciebie i mojego syna , który jutro się będzie pocił.
Lusy, a co twój syn sądzi o tych testach?? Moja siostra pisała rok temu (wtedy mieli do napisania list) i w porównaniu z jej testem nasz to po prostu śmiech na sali-tzn chodzi o to, że temat rozprawki był bardzo niejasny ...a więc trudny, każdy z mojej klasy inaczej go zrozumiał.
WSZYSTKO BĘDZIE
eh huimanistyczny jakos poszedł aczkolwiek dali okropny , niesprecyzowany temat rozprawki i kazdy inaczej go zinterpretowal (w innym sensie) . Na szczęście wszystkie zadania zamknięte (ABCD) mam dobrze a to juz 20pkt :D. Wasze kciuki pomagają :D
trzymamy za ścisłe
już po ścisłych, nie było źle. Na samym początku ściskałam cyrkiel (muszę mieć coś w dłoni) i tak mocno ściskałam że się połamał... tylko się modliłam potem żeby nie było zadań z rysowaniem okręgów bo bym nie miała jak zrobić. Na szczęście nie było :P
No to teraz my puszczamy nasze kciuki (ja już mam pęcherze), gratulujemy i czekamy na wyniki.
o tak czekania trochę będzie bo aż do 14 czerwca
Teraz należy przerzucić się na trzymanie kciuków za maturzystów
no tak dzęki Tobie mamy wprawę :-D