Elek pętelek, ma nos na supełek. Bolą ją plecki ale przyjdzie czas na kiecki. Elek mądry być musi i słuchać córusi. A córusia mówi, że kręgosłup siedzieć nie lubi. Może chciałby popływać a nie tak się nagle zrywać. no i wena mi uciekła bo się moja mama wściekła. Że ją miauka tak poucza jakby w głowie miała klucza.
Hej , hej - WSZYSTKIM- melduję ,że już wróciłam do domku i na chwilkę dorwałam się do kompa ,żeby WAM PODZIĘKOWAĆ ZA MIŁE I CIEPŁE słowa !! Bardzoo się za WAMI stęskniłam i widzę ,że mam duuuuuuuuuuuuuże zaległości w lekturze FORUM , ale narazie nie mogę aż tak długo siedzieć ,zeby je nadrobić !! Raz jeszcze dziękuję ( specjalne podziękowania za wierszyk ) i smaczniutko wszystkich pozdrawiam !! Elek .
Oj Elek , kochana jak się cieszę, że cię czytam. A jeszcze bardziej bym się usieszyła, gdybym cię słyszała. Wybacz, że nie byłam , ale różne takie wypadły... Twoja jasia
Stargard Szczeciński tym się chlubi, że mieszka tak Elek, każdy ją lubi. Cóż się stało Elku kochana, że Cię tu nie ma, a jesteś wspominana. Czyżby coś złego Ci się przytrafiło, że tak dawno Cię tu nie było? Dobrze, żeś Miaukę koło siebie miała, ona od Ciebie pozdrowienia przesyłała. Zobacz sama, jak wrócisz to po opowiadasz, sprawdzisz ilu przyjaciół posiadasz. Więc Elek, tyle pozdrowień Ci wysyłamy, wracaj szybko, tu radości wszyscy zaznamy.
Witaj cieplutko Lajanku bardzo miły czytając wierszyk-oczy mi się zaszkliły!! Miauki przy sobie wręcz nie miałam ale telefon był i SMSy do Niej słałam. Ano tak to się z konieczności"przytrafiło" Ze na przymusowej izolacji mi się było!! Słupik-kręgo posłuszeństwa odmówił więc neurochirurg go troszkę odnowił!! Dzięki za serdecznych słówek mrowie i kończę-bo i kończy się zapas w głowie!!
Ojojoj!! Kasieńko !! Chyba i Ty zainteresowana Lajanowym pisaniem , bo nie zauważyłaś ,że i do Ciebie odpowiedź też jest skierowana - oczywiście z zadowoleniem ,że też jesteś ze Stargardu !! Pozdrowionka jak zawsze smaczniutkie !!
oj Kasik Kasik, cieszym my się ale to jest Eleka temat o tym że do zdrowia wrócić da się. Z Tobą może być dużo debat O Stargardzie, o jedzeniu tylko rusz sie mały leniu utwórz nowy wątek dołączymy tam w piątek.
Chociaż Elek temat ten nadała, to nie będzie się na nas gniewała. Miauka dalszą część wątku poprowadziła, bardzo miła dla Eleka była. Tak się wszyscy tu przekomarzamy, może wspólnie Stargard Szcz. poznamy? Znam to misato, nie raz tam bywałem, bardzo się rozbudowało, ale go poznałem. Więc mam nadzieję, że je nam opiszecie, jako mieszkanki więcej o nim wiecie. Kasia74 uwagę miała, miną nas smuciła, że zamiast o mieście , o Lajanie mowa była. Kasiu74 Ciebie również wysłuchamy, to co napiszesz chętnie przeczytamy. Miauka od razu się rozochociła, pomyślała i odpowiedź Kasi74 ułożyła. Eleka dopiero się wzruszyła, kiedy wierszyk dla siebie zobaczyła. Pochwaliła Miauki, bo z nią kontakt miała, właśnie z nią telefony i SMSy wymieniała. Najważniejsze , że wszystko dobrze się skończyło, poznaliśmy się wzajemnie i świetnie nam było. Więc nowy temat zaczynajcie, o Stargardzie Szcz. pogadajcie. By Kasia74 się nie smuciła, i wątek o Stargardzie Szcz. też poprowadziła. Nie bądź zazdrosna o Lajana, też mam trochę do dodania. Od Stargardu Szcz. blisko mieszkałem, bardzo często go odwiedzałem.
Nie wiem kiedy ostatni raz Lajanie byłeś w naszym mieście ale teraz 3/4 centrum Stargardu to super nowoczesne budynki mieszkalne bądź centra handlowe, jeszcze 2 lata temu było baaardzo średnio (parę ruin straszyło). Tylko dworzec PKP pozostał paskudny. Jeżeli masz ochotę to mogę Ci parę fotek na skrzynkę wysłać.Pozdrawiam Cie serdecznie.
Bardzo chętnie bym na forum dużo częsciej bywała i wierszyki o Stargardzie- i nie tylko- pisywała !! W związku z tym,że siedzieć długo nie wolno mi to na WŻ wpadam na chwilkę,bo tęskno za WAMI !!
Elek pozdrawia wielkie żarcie i wszystkich żarłoków!! Buziaków dużo kazała wysłać
Pozdrowienia dla Elka tez duzo BUZIAKOW ?ale je nie umiem takich pięknych wysyłać/ dużo zdrówka i szybkiego powrotu na łono żarłoków.
Barbara
Tak tak! Mnoooooooooooostwo buziakow i serdeczne pozdrowionka dla Eleka:)
Niech nam szybko wraca , zdrowa.
jasia
buziaki dla elka i zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia:)
oj Elek sie ucieszy i pewnie szybciej wróci do zdrowia przy takim wsparciu, buziaki dla wszystkich
Janku moja mama domaga się wierszyka od Ciebie! Ja też
Uściskaj Mamę ! Pozdrawiam
A może Lajan coś napisze.
Lajanku - proszę
jasia
Elek pętelek,
ma nos na supełek.
Bolą ją plecki
ale przyjdzie czas na kiecki.
Elek mądry być musi
i słuchać córusi.
A córusia mówi,
że kręgosłup siedzieć nie lubi.
Może chciałby popływać
a nie tak się nagle zrywać.
no i wena mi uciekła
bo się moja mama wściekła.
Że ją miauka tak poucza
jakby w głowie miała klucza.
Fajne, fajne
jasia
no tak jajko mądrzejsze od kury
Hej , hej - WSZYSTKIM- melduję ,że już wróciłam do domku i na chwilkę dorwałam się do kompa ,żeby WAM PODZIĘKOWAĆ ZA MIŁE I CIEPŁE słowa !! Bardzoo się za WAMI stęskniłam i widzę ,że mam duuuuuuuuuuuuuże zaległości w lekturze FORUM , ale narazie nie mogę aż tak długo siedzieć ,zeby je nadrobić !!
Elek .
Raz jeszcze dziękuję ( specjalne podziękowania za wierszyk ) i smaczniutko wszystkich pozdrawiam !!
Oj Elek , kochana jak się cieszę, że cię czytam.
A jeszcze bardziej bym się usieszyła, gdybym cię słyszała.
Wybacz, że nie byłam , ale różne takie wypadły...
Twoja jasia
Elek, Miauka- nareszcie ktoś ze Stargardu.
Cieszę się strasznie.
A i ja również się cieszę ,że jest jeszcze ktoś oprócz mnie i Miauki ze Stargargu !!
Pozdrawiam smaczniutko !! Elek
Jasiu-Uciesze - zadość uczynic mozna
nr i telefoniczna linia wciaż u mnie wazna!!
Również Twoja Elek
Stargard Szczeciński tym się chlubi,
że mieszka tak Elek, każdy ją lubi.
Cóż się stało Elku kochana,
że Cię tu nie ma, a jesteś wspominana.
Czyżby coś złego Ci się przytrafiło,
że tak dawno Cię tu nie było?
Dobrze, żeś Miaukę koło siebie miała,
ona od Ciebie pozdrowienia przesyłała.
Zobacz sama, jak wrócisz to po opowiadasz,
sprawdzisz ilu przyjaciół posiadasz.
Więc Elek, tyle pozdrowień Ci wysyłamy,
wracaj szybko, tu radości wszyscy zaznamy.
:) Elek już jest , już nawet pisała hihi Pozdrawiam Lajanku.
Witaj cieplutko Lajanku bardzo miły
czytając wierszyk-oczy mi się zaszkliły!!
Miauki przy sobie wręcz nie miałam
ale telefon był i SMSy do Niej słałam.
Ano tak to się z konieczności"przytrafiło"
Ze na przymusowej izolacji mi się było!!
Słupik-kręgo posłuszeństwa odmówił
więc neurochirurg go troszkę odnowił!!
Dzięki za serdecznych słówek mrowie
i kończę-bo i kończy się zapas w głowie!!
No tak, Dziewczyny ze Stargardu bardziej zainteresowane Lajanem niż kimś z ziomków. A szkoda.
Ojojoj!! Kasieńko !! Chyba i Ty zainteresowana Lajanowym pisaniem , bo nie zauważyłaś ,że i do Ciebie odpowiedź też jest skierowana - oczywiście z zadowoleniem ,że też jesteś ze Stargardu !! Pozdrowionka jak zawsze smaczniutkie !!
W Stargardzie Szczecińskim byłem 1,5 roku w wojsku w czerwonych koszarach.
I te koszary wciąz sa w tym samym miejscu !! Nawet dalej tak się o nich mówi !! Pozdrawiam - Elek
oj Kasik Kasik, cieszym my się
ale to jest Eleka temat
o tym że do zdrowia wrócić da się.
Z Tobą może być dużo debat
O Stargardzie, o jedzeniu
tylko rusz sie mały leniu
dołączymy tam w piątek.
Pozdrawiam Cię mocno ciepło i po stargardzku :)
Lajanku mam nadzieje, że nie najgorzej było.
Elek trzymaj sie prosto i nie rozrabiaj
Chociaż Elek temat ten nadała,
to nie będzie się na nas gniewała.
Miauka dalszą część wątku poprowadziła,
bardzo miła dla Eleka była.
Tak się wszyscy tu przekomarzamy,
może wspólnie Stargard Szcz. poznamy?
Znam to misato, nie raz tam bywałem,
bardzo się rozbudowało, ale go poznałem.
Więc mam nadzieję, że je nam opiszecie,
jako mieszkanki więcej o nim wiecie.
Kasia74 uwagę miała, miną nas smuciła,
że zamiast o mieście , o Lajanie mowa była.
Kasiu74 Ciebie również wysłuchamy,
to co napiszesz chętnie przeczytamy.
Miauka od razu się rozochociła,
pomyślała i odpowiedź Kasi74 ułożyła.
Eleka dopiero się wzruszyła,
kiedy wierszyk dla siebie zobaczyła.
Pochwaliła Miauki, bo z nią kontakt miała,
właśnie z nią telefony i SMSy wymieniała.
Najważniejsze , że wszystko dobrze się skończyło,
poznaliśmy się wzajemnie i świetnie nam było.
Więc nowy temat zaczynajcie,
o Stargardzie Szcz. pogadajcie.
By Kasia74 się nie smuciła,
i wątek o Stargardzie Szcz. też poprowadziła.
Nie bądź zazdrosna o Lajana,
też mam trochę do dodania.
Od Stargardu Szcz. blisko mieszkałem,
bardzo często go odwiedzałem.
Nie wiem kiedy ostatni raz Lajanie byłeś w naszym mieście ale teraz 3/4 centrum Stargardu to super nowoczesne budynki mieszkalne bądź centra handlowe, jeszcze 2 lata temu było baaardzo średnio (parę ruin straszyło). Tylko dworzec PKP pozostał paskudny. Jeżeli masz ochotę to mogę Ci parę fotek na skrzynkę wysłać.Pozdrawiam Cie serdecznie.
Kasiu serdecznie dziękuję. Moja poczta jest w moim opisie. Średnio dwa razy w miesiącu przejeżdżam przez miasto.Samochodem.
Bardzo chętnie bym na forum dużo częsciej bywała
i wierszyki o Stargardzie- i nie tylko- pisywała !!
W związku z tym,że siedzieć długo nie wolno mi
to na WŻ wpadam na chwilkę,bo tęskno za WAMI !!
Pozdrowionka- Elek