Witajcie. Jestem nowa, i jestem tu dlatego, że lubię dobre rzeczy, nie tylko jeść, ale także raczyć nimi moich bliskich. A tu jest fajnie i smakowicie. Pozdrawiam wiosennie Teresa
No więc ja tu wpadłam do Was (pewnie na dłużej), bo muszę przygotować coś ekstra na sobotnią kolację dwuosobową rocznicowoślubną (łojezu, co mi wyszło). A że to trzynasta, to przekornie musi być wyjątkowo i do zapamiętania na dłużej. Już mam typy, jadę na zakupy zaraz. Życzcie mi udanych łowów hipermarketowych.
Witajcie. Jestem nowa, i jestem tu dlatego, że lubię dobre rzeczy, nie tylko jeść, ale także raczyć nimi moich bliskich.
A tu jest fajnie i smakowicie.
Pozdrawiam wiosennie
Teresa
Witam bardzo serdecznie i slonecznie!!
Witam bardzo serdecznie. Gotuj z nami w wielkiej kuchni!
Witam Cię bardzo serdecznie.
Witaj....uwielbiam maliny;)))))
Witaj Tereska
Witaj !
Dżem dobry !!!
Bardzo mi miło Was wszystkich poznać. Będziemy gotować, gotować, gotować... a w wolnych chwilach miło będzie pogadać o tym i owym, co?
Użytkownik sealand1 napisał w wiadomości:
> Dżem dobry !!!
Ja lubię tylko "Łowicz", ale wolę ten muzyczny "Dżem"
Witam:)
Witam
nową Wielką Żarłoczkównę...
(Kazik)
No więc ja tu wpadłam do Was (pewnie na dłużej), bo muszę przygotować coś ekstra na sobotnią kolację dwuosobową rocznicowoślubną (łojezu, co mi wyszło
). A że to trzynasta, to przekornie musi być wyjątkowo i do zapamiętania na dłużej. Już mam typy, jadę na zakupy zaraz. Życzcie mi udanych łowów hipermarketowych.
No to ja Ci zycze udanych, BARDZO udanych zakupow no i w sobote super i niezapomnianej kolacji :)
Witam, witam
Witam w rodzinie WŻ!