Mam ogromna prosbe dotyczaca hasla reklamowego. Musze ułozyc haslo reklamowe dowolnego produktu. Chodzi o to zeby ulozyc haslo i zaproponowac jak bedzie wygladala reklama w tv i w gazecie rysunek. Mysle i mysle ale nic mi do glowy nie przychodzi. a to juz na jutro. Prosze o pomoc...
Zaraz zaraz - co ty mówisz Teresko?????????? po co Ci to potrzebne????? Jak można w ogóle mówić o uniwersalnym haśle do dowolnego produktu??????? Precież, zeby hasło miało sens musi dotyczyć OKREŚLONEGO produktu, a ten jednoznacznie wyznacza możliwości reklamy zarówno w TV jak i w prasie i sensownego trafienia z reklamą w konkretne grono odbiorców. Wybacz- ale tak postawiona prośba moim zdaniem nie ma sensu i łamie wszelką logikę marketingową
Chyba zle zrozumialas!!! Chodzi o haslo dowolnego produktu tzn. ze moze mi ktos z uzytkownikow zaproponowac haslo dotyczace kawy a inna osoba proszku do prania lub samochodu. Juz rozumiesz Marinik? Nie okreslalam produktu specjalnie. Chodzi tu o burze mózgow, kazde haslo moze zostac zaakceptowane przeze mnie niezaleznie jakiego produktu dotyczy. I nie jest to zadanie domowe tylko projekt jaki corka musi wykonac, ale nie do szkoly tylko na studia.
Teresko nie wiem czy juz nie spisz? Mnie na mysl przyszedł taki: Whiskas?- to prawdziwa pychotka dla kotka! rysunek przedstawia produkt stojacy na blacie mebla w kuchni i pod nim wyciagniety z łapkami kotek starajacy sięgnąć do niego. Czy to wystarczy? O tej porze nic mi do glowy nie przychodzi. Pozdrawiam (~_~) ABA
Mam ogromna prosbe dotyczaca hasla reklamowego. Musze ułozyc haslo reklamowe dowolnego produktu. Chodzi o to zeby ulozyc haslo i zaproponowac jak bedzie wygladala reklama w tv i w gazecie rysunek. Mysle i mysle ale nic mi do glowy nie przychodzi. a to juz na jutro. Prosze o pomoc...
Zaraz zaraz - co ty mówisz Teresko?????????? po co Ci to potrzebne????? Jak można w ogóle mówić o uniwersalnym haśle do dowolnego produktu??????? Precież, zeby hasło miało sens musi dotyczyć OKREŚLONEGO produktu, a ten jednoznacznie wyznacza możliwości reklamy zarówno w TV jak i w prasie i sensownego trafienia z reklamą w konkretne grono odbiorców. Wybacz- ale tak postawiona prośba moim zdaniem nie ma sensu i łamie wszelką logikę marketingową
Moim skromnym zdaniem Mariniku, Tereska jest uczennicą i dlatego to jest takie ogólnikowe.....Pewnie to jest praca domowa....
Chyba zle zrozumialas!!! Chodzi o haslo dowolnego produktu tzn. ze moze mi ktos z uzytkownikow zaproponowac haslo dotyczace kawy a inna osoba proszku do prania lub samochodu. Juz rozumiesz Marinik? Nie okreslalam produktu specjalnie. Chodzi tu o burze mózgow, kazde haslo moze zostac zaakceptowane przeze mnie niezaleznie jakiego produktu dotyczy. I nie jest to zadanie domowe tylko projekt jaki corka musi wykonac, ale nie do szkoly tylko na studia.
A TAK W OGOLE TO JA NIE PISALAM, ZE POTRZEBUJE UNIWERSALNEGO HASŁA.
Teresko nie krzycz,już rozumiem....
Dorotko alez nie chcialam krzyczec na Ciebie.
Duze litery w necie traktowane są jako krzyk ;))) trzeba uważac na CapsLocka....
oj widze, ze nikt nic nie wymyslił:(
ja jestem na etapie roweru trekingowego i kociołka na ognisko
szkoda, że wcześniej nie powiedziałaś. Dzisiaj nie miałąm głowy do tego, dosyć zajęa byłam a nad tym trza pomyśleć.
Teresko nie wiem czy juz nie spisz?
Mnie na mysl przyszedł taki:
Whiskas?- to prawdziwa pychotka dla kotka!
rysunek przedstawia produkt stojacy na blacie mebla w kuchni
i pod nim wyciagniety z łapkami kotek starajacy sięgnąć do niego.
Czy to wystarczy?
O tej porze nic mi do glowy nie przychodzi.
Pozdrawiam (~_~) ABA
ABA
Bardzo Ci Dziekuje
Twoj pomysl jest super.