Pięknie, pięknie................... Mieszkam w Gdańsku i jeszcze ta wiosenka w takich barwach nie dotarła do nas. Dopiero forsycje zaczynają leniwie się wynurzać.
Chyba za mało szukałam, choć nie mogę powiedzieć, że nie chodzę na spacerki. Z dnia na dzień trawa bardziej się zieleni i widać pączki na krzaczkach. No i na balkonach pojawiły się bratki. A na moim wczoraj pojawiła się pierwsza skrzynka pelargoni - tak na zachętę.
Ten cudny samotny taulipan czerwono zolty i czerwono bialay czyzby to byly tulipany papuzie?Strasznie mi sie podobaja .I te niezapominajki i malutkie bratki poprostu bajka.Kotek tez sliczniutki podobny bardzo do mojego Kajtka ktorego niestety juz wsrod nas nie ma a piesek tez niczego sobie.Pieknie kolorowo na twoim ogrodku.Serdecznie pozdrawiam
No nie! Jakie wspaniałe zdjęcia! Co to są za kwiatki te na 5 i 9 zdjęciu - taki liliowy albo fioletowy wodospad? A ta żółta kula, to co? To wysiewane kawiaty, czy kupiona sadzonka. Ojej, wiem, że dla niektórych to zadaję śmieszne pytania, ale ja zupełnie nie mam o tym pojęcia. Podpytuję, bo właśnie raczkuję w zakładaniu własnego, przydomowego ( a raczej przybalkonowego :-) ) ogródka. Gratuluję i pozdrawiam.
moje też:) W pokoju mi pięknie pachnie. Ja mam to szczeście że mam ich multum w parku i lesie i co roku maj mam pachnacy konwaliami i Ci których nimi również obdarowuje:)
Wiosna! Cieplejszy wieje wiatr, Wiosna! znów nam ubyło lat! Wiosna, wiosna wkoło.... :)
śliczne.....nareszcie wiosna , słoneczko .....:)
Pięknie, pięknie...................
Mieszkam w Gdańsku i jeszcze ta wiosenka w takich barwach nie dotarła do nas. Dopiero forsycje zaczynają leniwie się wynurzać.
KikaGD ja też mieszkam w Gdańsku i już mi się udało conieco podpatrzeć. Pozdrawiam Cię.
Chyba za mało szukałam, choć nie mogę powiedzieć, że nie chodzę na spacerki. Z dnia na dzień trawa bardziej się zieleni i widać pączki na krzaczkach. No i na balkonach pojawiły się bratki. A na moim wczoraj pojawiła się pierwsza skrzynka pelargoni - tak na zachętę.
I ja się dołączę dla poprawy nastroju...
Piekna ogrodowa wiosna a ja pokaże Wam inną lesną...
Tak wygląda wiosna w podkrakowskiej Dolińce kobylańskiej.
Jakie to urocze, a umnie pogoda się skiepsciła iwszystkie weekendowe plany na nic
Przepiękne.
A ti kilka fotek z mojego ogródka:
I las:
A tu trochę kolorów:
Ale zapachnialo wiosna!!! tulipany, tulipany otwieraja wiosny bramy!!!
Niech żyje wiosna !!!!
Oj wiosna, wiosna......
A oto wiosna w moim ogródku:
Ten cudny samotny taulipan czerwono zolty i czerwono bialay czyzby to byly tulipany papuzie?Strasznie mi sie podobaja .I te niezapominajki i malutkie bratki poprostu bajka.Kotek tez sliczniutki podobny bardzo do mojego Kajtka ktorego niestety juz wsrod nas nie ma a piesek tez niczego sobie.Pieknie kolorowo na twoim ogrodku.Serdecznie pozdrawiam
Przepiekne kwiaty!! i kotek i piesek!!! miau!!!
No nie! Jakie wspaniałe zdjęcia! Co to są za kwiatki te na 5 i 9 zdjęciu - taki liliowy albo fioletowy wodospad? A ta żółta kula, to co? To wysiewane kawiaty, czy kupiona sadzonka. Ojej, wiem, że dla niektórych to zadaję śmieszne pytania, ale ja zupełnie nie mam o tym pojęcia. Podpytuję, bo właśnie raczkuję w zakładaniu własnego, przydomowego ( a raczej przybalkonowego :-) ) ogródka. Gratuluję i pozdrawiam.
Te wszystkie kwiaty to byliny. Kolekcjonuje je od kilku lat i nie pamiętam ich nazw. Niektóre kupiłam w Obi, inne od znajomego ogrodnika.
W tym roku trochę później niż zwykle ale wreszcie są...konwalie:)
Przecudne wprost te Wasze ogródki i okazy kwiatów. Szkoda, że też się nie mogę pochwalić, ale nie mam czym zrobić zdjęć.
Ale pachnie!!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, mozna je nosem wciagnac!!! Moje ulubione!!!
moje też:) W pokoju mi pięknie pachnie. Ja mam to szczeście że mam ich multum w parku i lesie i co roku maj mam pachnacy konwaliami i Ci których nimi również obdarowuje:)
Ja wlasnie twoje obwachiwalam, bo sama nie mam!!!! ale twoje pachnialy nawet na ta odleglosc i przez internet!!!
To chyba najpiękniejsza pora roku
Te zdięcia zrobiłam dwa tygodnie temu gdy jechaliśmy zobaczyć Zakopane.- Było cudnie!!!
Zdjecia z niedzielnego spaceru. Dzika natura jest przepiekna!!! Fajnie ze mamy wiosne!!!
śliczne te Twoje zdjęcia, takie wyraźne ja się dopiero uczę :)
dziekuje! to moj aparat taki sprytny i tak dobrze widzi!!! nawet okularow nie potrzebuje!!! ;)