jej, wiem że to głupie ale muszę spytać :D Czy ktoś z Was wie, czy są jeszcze gziekolwiek ciastka "Hity" o smaku rum&cola??? Jadłam takie 2 lata temu w Ostrowie koło J.Góry i już nigdy więcej ich nie spotkałam, a naprawdę szukałam?? Może wycofali ze sprzedaży?? Pytam bo one były nieziemsko przepyszne, pachniały rumem na kilometr...
Podobne mam pytanie co do Princessy o smaku owoce leśne (to jadłam w 99') chociaż to to z pewnością była jakaś limitowana edycja......... owoce leśnie w białej czekoladzie..mm... ale się rozmarzyłam
eh z Łodzi...patrzyłam u nas w tesco,i innych sklepach i nic no coż będę szukać dalej, ale dzięki za informację-zatlił się płomyk nadziei (oj jak poetycko)
jej, wiem że to głupie ale muszę spytać :D Czy ktoś z Was wie, czy są jeszcze gziekolwiek ciastka "Hity" o smaku rum&cola??? Jadłam takie 2 lata temu w Ostrowie koło J.Góry i już nigdy więcej ich nie spotkałam, a naprawdę szukałam?? Może wycofali ze sprzedaży?? Pytam bo one były nieziemsko przepyszne, pachniały rumem na kilometr...
Podobne mam pytanie co do Princessy o smaku owoce leśne (to jadłam w 99') chociaż to to z pewnością była jakaś limitowana edycja......... owoce leśnie w białej czekoladzie..mm... ale się rozmarzyłam
Ciastek "Hit" o takim smaku nigdy nie spotkałam, może to też była limitowana seria :)
Powiem ci że są w większości sklepów w Warszawie, ale nie wiem z jakiego miasta jesteś:(
eh z Łodzi...patrzyłam u nas w tesco,i innych sklepach i nic
no coż będę szukać dalej, ale dzięki za informację-zatlił się płomyk nadziei (oj jak poetycko)
w w-wie najczęsciej je widzę w sklepach MarcPol:)
Widziałam w Tesco u nas takie o smaku Tekilli czy jakos tak z cytryną.
Muszą być fajne ale nie jem słodyczy i nie wiem jak smakuja niestety.
ja właśnie wczoraj zauwazylam kokosowe no ale to nie te..zresztą kokos nie bardzo mi smakuje :D
A stronka bahlsena mi sie sie laduje...
Możesz je kupić np. tu: http://zebra.waw.pl/shop/shopping/product_details.php?id=125&product_id=3855