Witam Was! w czasie gruntownych porzadkow w szafce znalazlam "przeterminowane" biszkopty (do lipca 2005). Czy cos z nich daloby sie zrobic? Czy wziac je i wyrzucic? Pozdrawiam, Agnieszka
Mozesz je zmielić i wysypywać nimi formy przed pieczeniem ciast-podobnie jak tartą bułką;)))
Ja myślę, że nadałyby się do jakiegoś fajnego deseru np. tiramissu
A ja myśle że po prostu bym wyrzóciła!!!
Zdecydowanie popieram Ifasię . Jeśli coś jest przeterminowane , po prostu się z tym rozstaję.
ja też jestem tego zdania a tym bardziej że to prawie rok po terminie
Witam Was! w czasie gruntownych porzadkow w szafce znalazlam "przeterminowane" biszkopty (do lipca 2005). Czy cos z nich daloby sie zrobic? Czy wziac je i wyrzucic? Pozdrawiam, Agnieszka
Mozesz je zmielić i wysypywać nimi formy przed pieczeniem ciast-podobnie jak tartą bułką;)))
Ja myślę, że nadałyby się do jakiegoś fajnego deseru np. tiramissu
A ja myśle że po prostu bym wyrzóciła!!!
Zdecydowanie popieram Ifasię . Jeśli coś jest przeterminowane , po prostu się z tym rozstaję.
ja też jestem tego zdania a tym bardziej że to prawie rok po terminie