czy wierzycie ze pierwszy bocian, ktorego zobaczycie na wiosne przepowiada jaka bedzie najblizsza przyszlosc???????
i tak:
- gdy zobaczysz bociana w gniezdzie, stojacego na lace lub gdziekolwiek - to w ciagu roku w twoim zyciu nic sie nie zmieni, bedzie tak jak bylo
- gdy zobaczysz bocka lecacego - w twoim zyciu nastapia zmiany w tym roku
u mnie sie sprawdzilo:):):) rok rocznie wypatrywalam pierwszego bociana na wiosne z niecierpliwoscia i...... bociana lecacego widzialam dwa razy w moim zyciu -pierwszy raz 5 lat temu - spotkalam moje Szczescie wtedy i swiat moj wywrocil sie do gory nogami -drugi raz 3 lata temu- i zaraz potem wyjechalam do Stanow i dopiero tutaj moj swiat zwariowal
czy wierzycie ze pierwszy bocian, ktorego zobaczycie na wiosne przepowiada jaka bedzie najblizsza przyszlosc???????
i tak:
- gdy zobaczysz bociana w gniezdzie, stojacego na lace lub gdziekolwiek - to w ciagu roku w twoim zyciu nic sie nie zmieni, bedzie tak jak bylo
- gdy zobaczysz bocka lecacego - w twoim zyciu nastapia zmiany w tym roku
u mnie sie sprawdzilo:):):) rok rocznie wypatrywalam pierwszego bociana na wiosne z niecierpliwoscia i......
bociana lecacego widzialam dwa razy w moim zyciu
-pierwszy raz 5 lat temu - spotkalam moje Szczescie wtedy i swiat moj wywrocil sie do gory nogami
-drugi raz 3 lata temu- i zaraz potem wyjechalam do Stanow i dopiero tutaj moj swiat zwariowal
pozdrawiam wszystkich wierzacych w bociany:)
a jak jest z wami? wierzycie czy nie????
Niiioooooo..
hehehe
mam nadzieje ze teraz jak zobacze bociana to mi tak pakuneczek podrzuci :):):)
Załatwione.
(-)Bocian.
P.S .
Zapisz dzisiejszą datę. I wierz we mnie.
(-)B.
ale by byly jaja jak by sie sprawdzilo:)
hihihihihihihihi
Jak jeden to tylko jajeczka, jak bliźniaki...to ...jaja...jeśli bardzo pragniesz i uwierzysz w siebie , toi Tobie...