Tyle sie pisze o bocianach ..:)....wiec tez napisze cos:)....do mnie tez przylecial...BEDE MAMA..:) Sorry ze tak na forum....ale jestem taka szczesliwa...dlugo z mezem czekalismy na taki prezent :)
Mini, jak się cieszę !!! Pamiętam, że kilka razy wspominałaś na forum o tym , że czekasz .... no i popatrz !!!! Teraz dbaj o siebie , odpoczywaj . Trzymam kciuki ! A tak własciwie , to do kiedy mniej wiecej je trzymać?
Brawo! Brawo! Czeka Cie najpiękniejszy okres w życiu kobiety. Ciąża i wychowywanie dziecka jest najpiękniejszym co w życiu Kobiety może zdarzyć! Moje największe gratulacje! A tak na marginesie ja też jestem grudniową mamą, bo tak Wam chyba wypadnie, prawda? Tyleże moje Szczęscie ma już 2 latka skończone w grudniu.
Gratulacje i wielkie dzięki Bociankowi, że o Was pamiętał. Bądz bardzo radosna i szczęśliwa bo to udziela się maluszkowi a szczęścia i radości od maleństwa potrzeba dużo i zawsze. Dbaj o siebie i tą maleńką istotkę-która dla nas mam jest takim Promyczkiem.Zyczę dużo zdrowia ,gorąco pozdrawiam.
To cudownie gratuluję , ja mam dwa takie prezenciki trzyletni i trzymiesięczny. Dużo wypoczywaj ,dbaj o siebie po prostu rozpieszczaj sie. Pozdrawiam serdecznie ciebie, dzidziusia no i tatusia.
To pisałem dla mojej Żony.. teraz dedykuję Tobie i wszystkim przyszłym Mamom...
….Żonie Te słowa prawdziwe, chociaż lukrowane… O maju, kasztanach, maturze i bzach, O pierwszych westchnieniach (tych och, i ach)… I pierwszych całusach Gdzieś w parku na ławce, O włosach rozwianych, tam na huśtawce… O pierwszych wyznaniach Tak czule szeptanych… O naszych łzach szczęścia Pod rzęsami wstrzymanych… Pamiętam te wiosnę, A po niej i lato I jesień, i zimę… Następna już wiosna Z innym już majem.. I z nowym też życiem Co w Tobie … Z nas POWSTAJE…
Tyle sie pisze o bocianach ..:)....wiec tez napisze cos:)....do mnie tez przylecial...BEDE MAMA..:)
Sorry ze tak na forum....ale jestem taka szczesliwa...dlugo z mezem czekalismy na taki prezent :)
W takim razie wielkie serdeczne gratulacje. Niech brzusio zdrowo rośnie a mamusia czuje się dobrze :-))
Mini, jak się cieszę !!! Pamiętam, że kilka razy wspominałaś na forum o tym , że czekasz .... no i popatrz !!!! Teraz dbaj o siebie , odpoczywaj .
Trzymam kciuki !
A tak własciwie , to do kiedy mniej wiecej je trzymać?
dziekuje za mile slowa:)....a o ciazy dowiedzialam sie wczoraj:)....wiec jeszcze jakies 8 miesiecy kciuki potrzymaj:).....wielkie dzieki
Bardzooooooooo wam wszystkim dziekuje !!!!!!!!
SIUP - za rodzinkę całą
Mini.s to cudowna wiadomość-cieszę się razem z Wami
Brawo! Brawo! Czeka Cie najpiękniejszy okres w życiu kobiety. Ciąża i wychowywanie dziecka jest najpiękniejszym co w życiu Kobiety może zdarzyć! Moje największe gratulacje!
A tak na marginesie ja też jestem grudniową mamą, bo tak Wam chyba wypadnie, prawda? Tyleże moje Szczęscie ma już 2 latka skończone w grudniu.
GRATULACJE!!! To najdudowniejsze co może spotkać Kobietę.
Sama jestem mamą od ponad 2 lat.Pozdrawiamy
tylko kobietę???????????
Mamą? Nnnno, raczej tylko...
p.
PS Choć podobno czeka jakaś duża nagroda dla tego, kto ten monopol złamie. Keep trying!
p.
niech Ci maluch rośnie zdrowo ! :) Dobrego samopoczucia Ci życzę i gratuluję
Przyłączam się do gratulacji i trzymam kciuki. Pozdrowionka
Gratulacje i wielkie dzięki Bociankowi, że o Was pamiętał. Bądz bardzo radosna i szczęśliwa bo to udziela się maluszkowi a szczęścia i radości od maleństwa potrzeba dużo i zawsze. Dbaj o siebie i tą maleńką istotkę-która dla nas mam jest takim Promyczkiem.Zyczę dużo zdrowia ,gorąco pozdrawiam.
Gratuluję i żeby wszystko dobrze poszło!
p.
To cudownie gratuluję , ja mam dwa takie prezenciki trzyletni i trzymiesięczny. Dużo wypoczywaj ,dbaj o siebie po prostu rozpieszczaj sie. Pozdrawiam serdecznie ciebie, dzidziusia no i tatusia.
Mini , moje gratulacje, ciszę się razem z toba
jasia
Wspaniała wiadomość, dużo zdrówka tobie i maluszkowi:)
Szczere gratulacje!!!
Gratuluję serdecznie! uwazaj na siebie, trzymaj sie cieplutko ...

To pisałem dla mojej Żony..
teraz dedykuję Tobie i wszystkim przyszłym Mamom...
….Żonie
Te słowa prawdziwe, chociaż lukrowane…
O maju, kasztanach, maturze i bzach,
O pierwszych westchnieniach (tych och, i ach)…
I pierwszych całusach
Gdzieś w parku na ławce,
O włosach rozwianych, tam na huśtawce…
O pierwszych wyznaniach
Tak czule szeptanych…
O naszych łzach szczęścia
Pod rzęsami wstrzymanych…
Pamiętam te wiosnę,
A po niej i lato
I jesień, i zimę…
Następna już wiosna
Z innym już majem..
I z nowym też życiem
Co w Tobie …
Z nas
POWSTAJE…
(02.05.1982)
Janku....bardzo ci dziekuje za piekny wiersz...:)
Gratuluję!! Ja już też zaczynam myśleć o dziecku, drugim dziecku...jednak jakoś trudno mi się zdecydować...Gratuluje z całego serca!!!
Serdeczne gratulacje dla was i bociana:)
Serdecznie gratuluję, to miłe uczucie, gdy w brzuszku coś się rusza...
Jestescie wszyscy super...bardzooooooo wam wszystkim dziekuje za te mile slowa i gratulacje..w imieniu swoim , meza i oczywiscie maluszka:)
gratulacje i uwazaj na siebie
Dołanczam sie do gratulacji! Dbaj o siebie , juz nie jesteś "sama". Pozdrawiam szczęsliwych przyszłych rodziców!!!