Mam ogromna prosbe. Czy moglabys przeslac na moj adres mailowy zestaw cwiczen, o ktorym wspomnialas w watku "Jestem załamana waze 86 kilo!!!"? Moja adres to nulka16@wp.pl Bylabym bardzo wdzieczna. Pozdrawiam
Witam!Dzięki za ćwiczenia przesłane ma maila.Podzielę się z Wami moimi odczuciami bo już wcześniej znałam i wykonywałam te ćwiczenia-znane pod nazwą aerobiczna szóstka weidera .Polegają one na wzmocnieniu mięsni brzucha i jednoczesnym spaleniu tłuszczu .ja jednak nie dotrwałam do końca całego planu .Podobno jeśli sie ćwiczy regularnie ( można zrobić tylko jeden dzien przerwy) to rezultaty są widoczne.Jednak może te ćwiczenia wydają się proste ale zapewniam ze przy 18 powtorzeniach i 3 seriach byłam spocona i na drugi dzień tak mnie mięśnie brzucha bolały że czuć było różnicę.Polecam te ćwiczenia.I chyba muszę zacząć znowu moze teraz będę bardziej wytrwała.Pozdrawiam.
nie obrażę się , poprostu nie kazdego dnia przegladam całe forum :) ja też nie dotrwałam do konca cwiczeń , ale jak się odchudzałam to mi one pomogly częsciowo zrzucić kg pozdawiam
Mam ogromna prosbe. Czy moglabys przeslac na moj adres mailowy zestaw cwiczen, o ktorym wspomnialas w watku "Jestem załamana waze 86 kilo!!!"? Moja adres to nulka16@wp.pl
Bylabym bardzo wdzieczna. Pozdrawiam
oczywiście już wysyłam :) i zyczę powodzenia :)
a moglabym i ja prosic ? Moj adres fixulanda@interia.pl
Bardzo proszę i dla mnie bogdan.checko@neostrada.pl
Sorki ze dopiero teraz przeczytałam tę wiadomośc od Was , juz posłałam cwiczonka na poczte :)
olusiu wiem ze smiesznie to wyglada ale czy mi tez mogłabys przesłac basiagwozd@wp.pl.
Witam!Dzięki za ćwiczenia przesłane ma maila.Podzielę się z Wami moimi odczuciami bo już wcześniej znałam i wykonywałam te ćwiczenia-znane pod nazwą aerobiczna szóstka weidera .Polegają one na wzmocnieniu mięsni brzucha i jednoczesnym spaleniu tłuszczu .ja jednak nie dotrwałam do końca całego planu .Podobno jeśli sie ćwiczy regularnie ( można zrobić tylko jeden dzien przerwy) to rezultaty są widoczne.Jednak może te ćwiczenia wydają się proste ale zapewniam ze przy 18 powtorzeniach i 3 seriach byłam spocona i na drugi dzień tak mnie mięśnie brzucha bolały że czuć było różnicę.Polecam te ćwiczenia.I chyba muszę zacząć znowu moze teraz będę bardziej wytrwała.Pozdrawiam.
bobo_gumi czy mogłabys mi przesłac te cwiczenia bo olusia chyba o mnie zapomniala;)e-mail wyżej podalam.
Ok mysle ze Olusia sie nie obrazi zaraz wysylam.Zycze wytrwalosci i efektow :-)
nie obrażę się , poprostu nie kazdego dnia przegladam całe forum :) ja też nie dotrwałam do konca cwiczeń , ale jak się odchudzałam to mi one pomogly częsciowo zrzucić kg pozdawiam
taka reklame zrobilas, ze i ja sie skusze i bardzo prosze o przeslanie, jesli mozna...
ma.ndala@wp.pl
dzieki
bardzo sie ucieszylam, przed chwilka zobaczylam, ze dostalam maila z cwiczeniami.DZIEKUJE:)
Jeśli można to ja też proszę o przesłanie ćwiczeń szaraga@op.pl
i ja poproszę, jeśli to nie problem na adres: agrest1980@wp.pl
dziekuje za ćwiczenia od jutra mam zamiar zacząc sie pocić ;)
Jesli mozna to ja tez poprosze o ten zestaw cwiczen na adres ola3016@op.pl
już wysylam:)
jak kogoś ominęłam piszcie na gg:)
Olusia1 dziękuję Ci za ćwiczenia, pozdrawiam
basiagwozd bardzo dziękuję za ćwiczenia, pozdrawiam