Witaj! Dziękuję Ci bardzo za troskę,oczywiście doczytałam komentarz. Dziś obeszłam wszystkie sklepy osiedlowe ale nikt nie słyszał o sosie waniliowym,zostały mi jeszcze hipermarkety ,ale to już nie dziś. A może ktoś z "żarłoczków" wie gdzie kupić taki sos?(w Polsce ,oczywiście).Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.
Koniecznie zobacz nastepny komentarz jaki dopisalam, do twojego , ze ugotujesz budyn!!!bo bedzie katastrofa ;) Glumanda
Witaj! Dziękuję Ci bardzo za troskę,oczywiście doczytałam komentarz. Dziś obeszłam wszystkie sklepy osiedlowe ale nikt nie słyszał o sosie waniliowym,zostały mi jeszcze hipermarkety ,ale to już nie dziś. A może ktoś z "żarłoczków" wie gdzie kupić taki sos?(w Polsce ,oczywiście).Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.
Chyba bede musiala Ci taki sos wyslac :) wiesz, najlepiej ja sama wyprobuje to ciasto z budyniem zamaist sosu i dam znac co wyszlo. Ok?
Właśnie wróciłam z chempiona i tam też nie było , jeśli mi wyślesz sos oczywiście pokryję koszty .Pozdrawiam serdecznie! (mój gg 1968211)