Właśnie przegladam sobie kartki z przepisami z WŻ, które mam w "ulubionych" i które wydrukowałam. Jest ich całkiem sporo, zaczęłam wpinać je do specjalnego segregatora i tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby gdyby była książka "Wielkie Żarcie" wydana przez nas, z najlepszymi pezpisami ze strony
Prawdę mówiąc , Nutella , podobny pomysł swego czasu chodził po głowie Ekkore , która jest chyba najbardziej z nas wszystkich obyta w kwestiach wydawniczych . Tylko wiesz - piszesz ,,wydana przez nas " - czyli przez kogo ? Kto miałby być szczęśliwym sponsorem wydawnictwa , skoro nawet na bieżące potrzeby stronki trzeba się składać ? Ale pomysł sam w sobie jest fajny i miło byłoby mieć taki namacalny kawałek WZ ...
Tak wiem, zdaję sobie sprawę z tego, że na wszystko potrzebne są pieniądze... szkoda, że nie możemy znaleść jakiegoś sponsora np. Winiary, Gellwe, Knorr itp. kiedyś miałam taką możliwość, ale nie wiedziałam jeszcze wtedy o WŻ:(
Właśnie przegladam sobie kartki z przepisami z WŻ, które mam w "ulubionych" i które wydrukowałam. Jest ich całkiem sporo, zaczęłam wpinać je do specjalnego segregatora i tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby gdyby była książka "Wielkie Żarcie" wydana przez nas, z najlepszymi pezpisami ze strony
Prawdę mówiąc , Nutella , podobny pomysł swego czasu chodził po głowie Ekkore , która jest chyba najbardziej z nas wszystkich obyta w kwestiach wydawniczych .
Tylko wiesz - piszesz ,,wydana przez nas " - czyli przez kogo ? Kto miałby być szczęśliwym sponsorem wydawnictwa , skoro nawet na bieżące potrzeby stronki trzeba się składać ?
Ale pomysł sam w sobie jest fajny i miło byłoby mieć taki namacalny kawałek WZ ...
Tak wiem, zdaję sobie sprawę z tego, że na wszystko potrzebne są pieniądze... szkoda, że nie możemy znaleść jakiegoś sponsora np. Winiary, Gellwe, Knorr itp. kiedyś miałam taką możliwość, ale nie wiedziałam jeszcze wtedy o WŻ:(
Ale teraz już wiesz .... ;)))))).
wiem, wiem, postaram się odświeżyć znajomości ale może być trudno :( Ale oczywiście spróbuję