Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Szkoda, że nie możemy wydać ksiązki z przepisami z WŻ...

• Autor: nutella Data: 2006-05-02 13:53:02

Właśnie przegladam sobie kartki z przepisami z WŻ, które mam w "ulubionych" i które wydrukowałam. Jest ich całkiem sporo, zaczęłam wpinać je do specjalnego segregatora i tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby gdyby była książka "Wielkie Żarcie" wydana przez nas, z najlepszymi pezpisami ze strony

• Autor: till Data: 2006-05-02 14:00:51

Prawdę mówiąc , Nutella , podobny pomysł swego czasu chodził po głowie Ekkore , która jest chyba najbardziej z nas wszystkich obyta w kwestiach wydawniczych .
    Tylko wiesz - piszesz ,,wydana przez nas " - czyli przez kogo ? Kto miałby być szczęśliwym sponsorem wydawnictwa , skoro nawet na bieżące potrzeby stronki trzeba się składać ?
    Ale pomysł sam w sobie jest fajny i miło byłoby mieć taki namacalny kawałek WZ ...

• Autor: nutella Data: 2006-05-02 14:05:12

Tak wiem, zdaję sobie sprawę z tego, że na wszystko potrzebne są pieniądze... szkoda, że nie możemy znaleść  jakiegoś sponsora np. Winiary, Gellwe, Knorr itp. kiedyś miałam taką możliwość, ale nie wiedziałam jeszcze wtedy o WŻ:(

• Autor: till Data: 2006-05-02 14:07:07

Ale teraz już wiesz .... ;)))))).

• Autor: nutella Data: 2006-05-02 16:49:04

wiem, wiem, postaram się odświeżyć znajomości ale może być trudno :( Ale oczywiście spróbuję

Przejdź do pełnej wersji serwisu