Z okazji imienin, życzę Ci tego, co się szczęściem zowie, wszystkiego najlepszego, o czym głowa pomyśli a czego dusza zapragnie, krótko mówiąc - wszystkiego po trosze! życzy aryt
Och, dziękuję wam wszystkim serdecznie, jestem bardzo wzruszona i szczęśliwa, że tyle osób o mnie pamiętało. A dostałam tez oiękne kartki od moich chłopaków z Anglii i wspaniałe SMS od przyjaciół. Tegoroczne imieniny obchodziłam , chyba w najmniejszym gronie od lat, bo w towarzystwie meża, byłej synowej i wnuczka, ale były piękne i radosne, bo tak dużo miłych ludzi w tym dniu o mnie myślało. Przesyłam wam całuski , wasza jasia
Jasiu kochana dawno tu nie zaglądalam i o Twoim świecie zapomnialam
Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Ci życzenia Lecz w słowach Tych myśli niech się spełnią Twe marzenia Dużo sukcesów oraz radości Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń moc słodyczy w Dniu imienin, życzy Ci. alga
No to siup!
Na zdrowie! Na szczęście! Solenizantko, wszystkiego najlepszego: ciast bez zakalców, dopieczonych pieczeni, ściętych doskonale galaretek, nieprzesolonych zup i udanych kulinarnych eksperymentów.
Duniasza
Z całym sercem dołaczam sie tez i zyczę Ci spełnienia wszystkich marzeń
W dniu Twojego święta najpiękniejsze życzenia, samych radosnych chwil i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń życzy... zyczy irenka
Wszystkiego Najlepszego Jasiu-
życzy Aga
dużo zdrówka,radości i uśmiechu na każdy dzień-
Wszystkiego, co najlepsze!
Wszystkiego naj, naj....
Jest imprezka!
Jasiu sedeczne życzenia! Dużo zdrowia i zawsze dobrego humoru ! cmok cmok !!!
Rowniez od Glumandy, kwiatow girlandy, marzen spelnienia, i milego dnia urodzenia!!!
Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję.

Weszłam na chwilkę na stronkę - a tu taka miła niespodzianka
jasia
Bukiet najwspanialszych zyczen: usmiechu i szczescia, radosci kazdego dnia oraz wszelkiej pomyslnosci, serdecznie zyczy ...Jadzia
Wszystkiego co w życiu najlepsze!!!
życzy Alicja
1 0 0 L A T ! ! !
Jasiu kochana wszystkiego co najlepsze, dużo słonecznych dni w życiu i obyś częściej bywała w Anglii ze swoimi najbliższymi - życzy dankarz
Jasiu , wszystkiego co najlepsze - w życiu i kulinarnie ;))))))
Wszystkiego naj naj najlepszego życzę ja, Ania:)
Wszystkiego najlepszego Jasiu...
sto lat, sto lat niech zyje Jasia nam.........

Z okazji imienin, życzę Ci tego,
życzy aryt
co się szczęściem zowie,
wszystkiego najlepszego,
o czym głowa pomyśli a czego dusza zapragnie,
krótko mówiąc - wszystkiego po trosze!
Och, dziękuję wam wszystkim serdecznie,
,
jestem bardzo wzruszona i szczęśliwa, że tyle osób o mnie pamiętało.
A dostałam tez oiękne kartki od moich chłopaków z Anglii
i wspaniałe SMS od przyjaciół.
Tegoroczne imieniny obchodziłam , chyba w najmniejszym gronie od lat,
bo w towarzystwie meża, byłej synowej i wnuczka, ale były piękne
i radosne, bo tak dużo miłych ludzi w tym dniu o mnie myślało.
Przesyłam wam całuski
wasza jasia
ojoj to mi wstyd . Ale już nadrabiam zaległości: uśmiechu i słońca i radości idużo dużo zdrowia i dużo pysznych pyszności
W dniu imienin dużo szczęścia, radości, uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły, samych przyjemnych i spokojnych dni

Sto lat, sto lat niech żyje nam!
Jasiu kochana dawno tu nie zaglądalam i o Twoim świecie zapomnialam
Z bukietem róż nie mogę przyjść
by złożyć Ci życzenia
Lecz w słowach Tych myśli
niech się spełnią Twe marzenia
Dużo sukcesów oraz radości
Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń
moc słodyczy w Dniu imienin, życzy Ci. alga
Ojej!!!Chyba się spóźniłam, ale siupnę za zdrowie Jasi.Jasiu przyjmij życzenia wielu radości,zdrówka i samych pogodnych chwil.Agapis
Ja również składam spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń
Ja też skladam Ci Jasiu spoznione ,ale równie szczere życzenia!!Wszystkiego najlepszego!
Jeszcze raz , wszystkim bardzo, bardzo serdecznie dziękuję
jasia