Kochani, dziękuję wszystkim, ktrórzy składają mi dziś życzenia !. Bardzo się wzruszyłam, bo jeszcze nigdy nie dostałam tylu i tak miłych życzeń !!! Bardzo Wam dziekuję za pamięć ! Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a w podziękowaniu dla każdego taki kawał ciacha budyniowego, które właśnie upiekłam, a którego przepis możecie znaleźć w moich przepisach za chwilkę !
Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci. Lecz słowa, które zostaną w pamięci. Życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. Wszystko co piękne i wymarzone. W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione. życzy aryt
Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz
Wszystkiego Najlepszego-
spełnienia marzeń
wszystkiego najlepszego życzy irenka
Najlepszego!!!
Wszystkiego naj, naj...
Szczescia, zdrowia, pomyslnosci, spelnienia marzen i otrzymanych obietnic !!
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin

od jasi
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
życzy Zosia
Wszystkiego co najlepsze oraz 1 0 0 L A T ! ! ! życzy Alicja
Wszystkiego najlepszego z okazji Twego święta.
Wszystkiego najlepszego od piszanki
Kochani, dziękuję wszystkim, ktrórzy składają mi dziś życzenia !. Bardzo się wzruszyłam, bo jeszcze nigdy nie dostałam tylu i tak miłych życzeń !!! Bardzo Wam dziekuję za pamięć ! Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a w podziękowaniu dla każdego taki kawał ciacha budyniowego, które właśnie upiekłam, a którego przepis możecie znaleźć w moich przepisach za chwilkę !
Wszystkiego co dobre , miłe i smaczne ....
Wszystkiego naj,naj lepszego!!!
Wszystko co piękne i wymarzone
niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.
Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci.
życzy aryt
Lecz słowa, które zostaną w pamięci.
Życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
Wszystko co piękne i wymarzone.
W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione.
100 lat!
Przyjmij jeszcze garść najlepszych życzeń i dziękuję za pyszne ciasto.
Z serca płyną te życzenia:
w datę Twego urodzenia
zdrowia, szczęścia, pomyślności
sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
uśmiech stale miej na twarzy,
niech się spełni o czym marzysz