Moje dziecko we wtorek w szkole ma konkurs. Musi ułożyć reklamę makaronu malma. Może użyć rekwizytów i innych niezbędnych rzeczy. A i w reklamie może pojawić się ten słynny śpiewak włoski którty nazywa się na literę p (dokładnie nie pamiętam) Ale mam problem nie mam żadnego pomysłu na tą reklamę. Wiem że jest tu wiele utalentowanych żarłowiczów więc proszę, błagam was o pomoc!!!!
Niech Pavarotti spiewa arie La donna makaron O Malmo moja :) O pyszny moj Al dente na talerzu Przystraja Cie... pomidor i parmezan etc etc MAAAAAAAAAlMMMMMMMMMAAAAAAA
A swoja droga to chyba jakas kryptoreklama :) Czemu akurat Malma??
pani zadała im to dosyć dawno tylko misie nie chciało nad tym pomyśleć:) ma zrobić to na środe. Czemu malma niewiem ale w każdym razie robią to nha konkurs europejski klasa wylosowała włochy stąd makaron:)) A tak apropo do świetny pomysł z tą piosenką Pani powiedziała że mogą ułożyć wierszyk.:) czekam na dalsze propozycje
okazało się że moja córka nie musi brać w tym udziału ponieważ przygotowywane jest to na konkurs europejski który będzie 24 maja a mojej córki wtedy w szkole nie będzie ponieważ ma egzaminy :))) dzięki za wszystkie pomysły:))
Moje dziecko we wtorek w szkole ma konkurs. Musi ułożyć reklamę makaronu malma. Może użyć rekwizytów i innych niezbędnych rzeczy. A i w reklamie może pojawić się ten słynny śpiewak włoski którty nazywa się na literę p (dokładnie nie pamiętam)
Ale mam problem nie mam żadnego pomysłu na tą reklamę. Wiem że jest tu wiele utalentowanych żarłowiczów więc proszę, błagam was o pomoc!!!!
ojej , to mało czasu wam zostalo, a kiedy pani zadala takie zadanie synowi?
Luciano Pavarotti
Niech Pavarotti spiewa arie
La donna makaron
O Malmo moja :)
O pyszny moj
Al dente na talerzu
Przystraja Cie... pomidor i parmezan
etc etc
MAAAAAAAAAlMMMMMMMMMAAAAAAA
A swoja droga to chyba jakas kryptoreklama :) Czemu akurat Malma??
pani zadała im to dosyć dawno tylko misie nie chciało nad tym pomyśleć:)
ma zrobić to na środe. Czemu malma niewiem ale w każdym razie robią to nha konkurs europejski klasa wylosowała włochy stąd makaron:))
A tak apropo do świetny pomysł z tą piosenką
Pani powiedziała że mogą ułożyć wierszyk.:)
czekam na dalsze propozycje
a co ma malma z Włochami? chyba tylko Sophię Loren...
malma to makaron- makaron to spagetti- spagetti to włochy
poprostu się pani skojarzyło z malmą niewiem dlaczego
a macie jakieś pomysły???????
Mam: osobiście chciałbym, aby Pavarotii z błogą miną powiedział "KLUCHY są jednak lepsze od PASTY"
:)))))))
i jak się udała prezentacja? Pani i dzieci byli zadowoleni?
okazało się że moja córka nie musi brać w tym udziału ponieważ przygotowywane jest to na konkurs europejski który będzie 24 maja
a mojej córki wtedy w szkole nie będzie ponieważ ma egzaminy :)))
dzięki za wszystkie pomysły:))