W majową noc niestety spałam ale w majowy poranek pozdrawiam cieplutko i uważaj na siebie bo ta stronka ma zdumiewające właściwości uzależniające zaczniesz bywać tu codziennie - to chyba najlepszy z nałogów ; )
Podglądałem Cię jak spałaś. Przecież widać..A, że spałaś na brzuszku pozwoliłem sobie kliknąć.Tylko coś mi sie wydaje, że ten sen był udawany, zbyt ponętnie machałaś ogonkiem, przez sen(?) hmmhmhmhmh...
hm......... to było chyba wtedy co mi się śniło jak robiłam wyliczankę----- DIETA-?---------CZY SCHABOWY? jak się przyjrzysz to widać jak mi ślinka cieknie
Witaj tajgerku wśród nas
Witaj wśród nas...
Dzięki za przyjęcie
Ja również cie pozdrawiam.Mnie już wciągnęło na dobre WZ
Coraz bardziej mi się tu podoba!
witaj z rana tajger!
W majową noc niestety spałam ale w majowy poranek pozdrawiam cieplutko i uważaj na siebie bo ta stronka ma zdumiewające właściwości uzależniające zaczniesz bywać tu codziennie - to chyba najlepszy z nałogów ; )
Nawet mnie nie strasz-bo jestem tu dzisiaj już drugi raz
Tajger widzę że już Cię dopadło - witaj w klubie wielkich żarkoholików
Po raz trzeci!!! czyżby już nałóg?
Nie martw się Tajgerku my wszyscy tu tak mamy
Czyli trafiłam do SWOICH
Baaardzo serdecznie witamy. Jak wskazuje Twój nick, bedziesz drapieżcą na nasze potrawy?
Witaj -super ,że jesteś!!!
Od samego przeglądania jestem już głodna
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni ;))))
Dzięki:) już prawie tak się czuję -bo gonię od garnka do komputera.
Uważaj na te garnki ... WZ straszliwie wciąga ....
No właśnie widzę-ale to wszystko przez Was!
Nawet fajnie wyglądasz
.
A skąd masz moje zdięcie???
Podglądałem Cię jak spałaś. Przecież widać.
.A, że spałaś na brzuszku pozwoliłem sobie kliknąć.Tylko coś mi sie wydaje, że ten sen był udawany, zbyt ponętnie machałaś ogonkiem, przez sen(?) hmmhmhmhmh...
hm......... to było chyba wtedy co mi się śniło jak robiłam wyliczankę----- DIETA-?---------CZY SCHABOWY?
jak się przyjrzysz to widać jak mi ślinka cieknie
..bo na mnie patrzysz jednym okiem...łakomczuchu
.
albo
...
Uważaj bo jak ślubny to przeczyta, to...
Ale za co ?za schabowego?
....
hm.....
mhm...
Ale miłe powitania
fajnie tu!
Jeszcze i ja do tych wszystkich powitań się przyłączam- Elek
ja również Cię witam