zamierzam dzis zrobic na obiad spagetti - i ku zdziwieniu pewno co niektorych po raz pierwszy odkad jestem na swoim garnuszku wiec moje pytanie czy do spagetti podajecie jakas surowke??? jesli tak to co pasuje do sosu pomidorowego???
ja osobiście nigdy do spagethi surówki nie dodawałam. Samo spagethi z sosem ( a u nas to się robi zawsze sos i mięso dodaje do tego) jest wystarczające.
Ja do spagetti nie podaję surówki. Na wierzch sypię dużo żółtego sera (startego na drobnych oczkach). Moi ''kluskowi'' mężczyżni uwielbiają spagetti. Czasami podsmażam kiełbaskę z cebulką + sos gotowy i już mam ''spagetti''.
zamierzam dzis zrobic na obiad spagetti - i ku zdziwieniu pewno co niektorych po raz pierwszy odkad jestem na swoim garnuszku
wiec moje pytanie czy do spagetti podajecie jakas surowke???
jesli tak to co pasuje do sosu pomidorowego???
dziekuje slicznie
ja osobiście nigdy do spagethi surówki nie dodawałam. Samo spagethi z sosem ( a u nas to się robi zawsze sos i mięso dodaje do tego) jest wystarczające.
Ja daję warzywa z wody, np. fasolkę szparagową, brokuły, marchewkę, groszek itp.
Ja do spagetti nie podaję surówki. Na wierzch sypię dużo żółtego sera (startego na drobnych oczkach).
Moi ''kluskowi'' mężczyżni uwielbiają spagetti. Czasami podsmażam kiełbaskę z cebulką + sos gotowy i już mam ''spagetti''.
Pozdrawiam .
A jaka kiełbaskę? Ja często smazę parówki, jak sie je dobrze wysmaży to smakuja jak kurczak:))).
A surówkę, zawsze i do wszystkiego!!! ... prawie...