Pojawilam sie dzis po raz pierwszy jako zalogowany uzytkownik jednak odwiedzam Waszą stronke juz od jakiegos czasu.jestem pod ogromnym wrażeniem !! zkilku przepisów juz skorzystałam i jestem bardzo zadowolona :-)) jak się zdążyłam zorientować są tu przyjażnie i znajomości.Mam nadzieję ze z czasem tez uda mi sie tez zaskarbić Waszą przyjażń ;-)) ja tez mam pewne przepisy którymi chcę się podzielić . Pozdrawiam wszystkich ulciaaa
Pojawilam sie dzis po raz pierwszy jako zalogowany uzytkownik jednak odwiedzam Waszą stronke juz od jakiegos czasu.jestem pod ogromnym wrażeniem !! zkilku przepisów juz skorzystałam i jestem bardzo zadowolona :-)) jak się zdążyłam zorientować są tu przyjażnie i znajomości.Mam nadzieję ze z czasem tez uda mi sie tez zaskarbić Waszą przyjażń ;-)) ja tez mam pewne przepisy którymi chcę się podzielić . Pozdrawiam wszystkich ulciaaa
Witaj ulciaaa,ja też jestem od niedawna a już czuję się zadomowiona
Witaj, witaj, witaj
Witaj Ulciaaa
chcialabym umiescić zdjecie..jak to zrobić?
Witaj wśród nas. Cieszymy się, że ci się tutaj podoba (bo nam też).
Zdjęcie w swoim profilu wsrtawiasz z dysku - wybierajac lokalizajcję (przegladaj)
Zdjęcia w przepisach i na forum - patrz: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=31068&post=31068&offset=30
baaardzo dziekuję ,juz doszłam :-))
witaj i czuj się jak u siebie w kuchni ;)
Witam w naszym gronie:)
Ulciaaa witaj!
Witaj, witaj i gotuj, gotuj!!! Smacznego od Glumandy!!
i ja cię witam:)
udało mi się zamieścić zdjęcie w galerii
Witaj ulciaa !
Witaj,
i
.....
wchodząc w środowisko Wielkich Żarłoków wydałaś na siebie
dzieki Janku!
W sumie to ja też jestem tu nowa,ale miło mi Cię tu powitać
Witaj !! Pozdrawiam- Elek.
witaj i podziel się podziel :)