Jolus! Brawo! Toś się pochwaliła! Taki piękny ogródek przedstawiła. Z zachwytem zdjęcia oglądałem, na odwiedziny chęci nabrałem. Podaj adres, bardzo bym chciał, mam chwilę czasu będę to zwiedzał. Ta zieleń, tak wszystko wkomponowane, te stoliki w cieniu poustawiane..... Jeśli wszystko jest tak zrobione, widzę klientów miny zadowolone. Apetyt wszyscy na odwiedziny mamy, poczekaj spokojnie to się spotkamy. Ze spotkania, wszystkim obiecuję, co tam zobaczę po opisuję.
Jolus, zrobiło się u Ciebie bardzo tropikalnie i egzotycznie .... gdyby jeszcze zrobiło się choć ciut blizej.... ;)))))). Ale nie tracę nadziei , ze kiedyś ... moze ... Pozdrawiam
Już jadę!!! Pięknie tam macie!!! A co macie dobrego do jedzonka??? jakieś dobre winka? a w okolicy są jakieś noclegi??? pozdrawiam i do zobaczenia... bo mam blisko :D:D:D
Joluś pięknie tam u was ,aż nabrałam ochoty na wyjazd do Choszczna i okazało się ze to wcale nie az tak daleko ode mnie moze zajade tam z rodzinką !!!pozdrawiam lucyna
WOW!!!!
nie powiem wiecej:):):):)
Joluś ale sie zmieniło - pięknie!
Jolus podaj adres, ulicę i nazwę.Jadę na kawę.Pomimo, że się odchudzam, zjem też pierożki/ruskie/ a może specjalność lokalu?
lokal nazywa sie "U Jędrusia", ulica Piastowska... oczywiście w Choszcznie
Jolus! Brawo! Toś się pochwaliła!
Taki piękny ogródek przedstawiła.
Z zachwytem zdjęcia oglądałem,
na odwiedziny chęci nabrałem.
Podaj adres, bardzo bym chciał,
mam chwilę czasu będę to zwiedzał.
Ta zieleń, tak wszystko wkomponowane,
te stoliki w cieniu poustawiane.....
Jeśli wszystko jest tak zrobione,
widzę klientów miny zadowolone.
Apetyt wszyscy na odwiedziny mamy,
poczekaj spokojnie to się spotkamy.
Ze spotkania, wszystkim obiecuję,
co tam zobaczę po opisuję.
No,no Jolus tego to ja nie widziałam.napewno wybiorę się na kawkę,będzie miło ją wypić w tak uroczym miejscu.Pozdrawiam.
Jestem pod wrażeniem. Przyjedziemy na 100%!!!
Jolus, zrobiło się u Ciebie bardzo tropikalnie i egzotycznie .... gdyby jeszcze zrobiło się choć ciut blizej.... ;)))))). Ale nie tracę nadziei , ze kiedyś ... moze ... Pozdrawiam
ufffff jak pięknie!!!!!! szkoda że nie moge tam być u Ciebie na kawie!!!
Kurcze Joluś ale slicznie tam macie.Super.
Już jadę!!! Pięknie tam macie!!! A co macie dobrego do jedzonka??? jakieś dobre winka? a w okolicy są jakieś noclegi??? pozdrawiam i do zobaczenia... bo mam blisko :D:D:D
Jola zamurowało mnie....Ale pięknie....
Jolu cudo to mało powiedziane
pięknie , jedziemy w tym roku w tą stronę , mam nadzieję , że uda nam się wstąpić ....pozdrawiam
hallo jolus,
ale jestem zla ze tego twojego pieknego "ogrodu " nie udalo mi sie zobaczyc
no ale moze nastepnym razem.
a co masz w tym roku tutaj ????
jestem ciekawa cos tam teraz postawila,
pozdroweina
m tomy