Moja babcia w zeszlym tygodniu obchodzila 70siate urodziny zrobilismy jej niespodzanke,wynajelismy sale ,ustroilismy ja.Bylo pyszne jedzenie i oczywiscie ciasta ktorymi chciala bym sie pochwalic ,poniewaz sama je pieklam,oprocz torta ksiazki,zrobilam tort w ksztalcie serca,ogon pawia,murzynka,i sernik.Babcia przyszla i miala wszystko gotowe,a tak to by pewnie siedziala w kuchni i krecila torty dla gosci.Nie narobila sie i byla nam bardzo wdzieczna poniewaz o niczym nie wiedziala ,w koncu to jej urodziny. A ZABAWA BYLA ZE HEJ.
Kamilka , ciasta piękne i pewnie bardzo smaczne , ale mnie w tym wszystkim najbardziej ujęło to , że zrobiliście Babci takie swięto ... Jak dobrze słyszeć i widzieć , że starszy człowiek nie jest balastem czy nośnikiem pieniędzy raz w miesiącu , a po prostu kochaną Babcią , dla której szykuje się wspaniałe torty , ciasta i cieszy się z tego , ze jest . Starość też musi byc piękna ;)))))). Gratuluję ! I pozdrowienia dla Babci ;))))
Dziekuje pozdrowienia na pewno przekaze.Ja jak zobaczylam mine mojej babci ktora do konca nie wiedziala co jest grane i gdzie jedzie poniewaz miala zakryte oczy ,poplakalam sie ze szczescia babcia zreszta gosci rowniez.Takie chwile pozostana na dlugo w pamieci.
Niejedna Babcia by tak chciała mieć ,to nie lada wydatek i nie każdego na taki gest stać !!! Moja Mamusia miała 80 lat i też miała piekne urodzinki gości prezenty, piękny tort, choc miała wszystko w domciu i ja co mogłam to Mamusi pomogłam i też było superrrrr
Moja babcia w zeszlym tygodniu obchodzila 70siate urodziny zrobilismy jej niespodzanke,wynajelismy sale ,ustroilismy ja.Bylo pyszne jedzenie i oczywiscie ciasta ktorymi chciala bym sie pochwalic ,poniewaz sama je pieklam,oprocz torta ksiazki,zrobilam tort w ksztalcie serca,ogon pawia,murzynka,i sernik.Babcia przyszla i miala wszystko gotowe,a tak to by pewnie siedziala w kuchni i krecila torty dla gosci.Nie narobila sie i byla nam bardzo wdzieczna poniewaz o niczym nie wiedziala ,w koncu to jej urodziny.
A ZABAWA BYLA ZE HEJ.
Kamilka , ciasta piękne i pewnie bardzo smaczne , ale mnie w tym wszystkim najbardziej ujęło to , że zrobiliście Babci takie swięto ...
Jak dobrze słyszeć i widzieć , że starszy człowiek nie jest balastem czy nośnikiem pieniędzy raz w miesiącu , a po prostu kochaną Babcią , dla której szykuje się wspaniałe torty , ciasta i cieszy się z tego , ze jest .
Starość też musi byc piękna ;)))))). Gratuluję !
I pozdrowienia dla Babci ;))))
Dziekuje pozdrowienia na pewno przekaze.Ja jak zobaczylam mine mojej babci ktora do konca nie wiedziala co jest grane i gdzie jedzie poniewaz miala zakryte oczy ,poplakalam sie ze szczescia babcia zreszta gosci rowniez.Takie chwile pozostana na dlugo w pamieci.
Niejedna Babcia by tak chciała mieć ,to nie lada wydatek i nie każdego na taki gest stać !!! Moja Mamusia miała 80 lat i też miała piekne urodzinki gości prezenty, piękny tort, choc miała wszystko w domciu i ja co mogłam to Mamusi pomogłam i też było superrrrr
A tak wogóle to gratuluje takiego pomysłu!!!!
Tak rzeczywiscie wydatek byl ale czego sie nie robi z milosci do najblizszej rodziny.
W ubiegłym roku moja bratowa zrobiła naszej babci taki właśnie tort.