Moi kochani, jakiś czas mnie nie było, ale musiałam przejść ciężką operację.Teraz jestem już w domu i jest z dnia na dzień coraz lepiej.Pomału dochodzę do siebie.
Kochani dziękuję wam za dobre słowa.Dzięki wam napewno szybciej dojdę do siebie.Wy potraficie swoimi slowami uzdrowic nie jedno schorowane serduszko.Dziękuję, jesteście kochani.
Witam i ja Ciebie ! Również i ja życzę szybkiego powrotu do 100-u %-owego zdrówka- Tym bardziej szczerze,ponieważ i ja jestem " na dochodzeniu do siebie" .Elek
Moi kochani, jakiś czas mnie nie było, ale musiałam przejść ciężką operację.Teraz jestem już w domu i jest z dnia na dzień coraz lepiej.Pomału dochodzę do siebie.
Witaj wśród nas - wracaj szybciutko do zdrowia i nie daj się choróbskom.
Wszystkiego dobrego, dużo zdrówka i optymizmu. Pozdrawiam.
Ryniu-przede wszystkim-DUŻO DUŻO ZDRÓWKA!!!
Dobrze że jesteś!
Kochani dziękuję wam za dobre słowa.Dzięki wam napewno szybciej dojdę do siebie.Wy potraficie swoimi slowami uzdrowic nie jedno schorowane serduszko.Dziękuję, jesteście kochani.
SIUP ryniu - za zdrówko !!!!!!!
siup siup za zdrówko
Witaj ryniu,szbkiego powrotu do zdrowia.
Wszystkiego dobrego i szybkiego powrotu do zdrowia.
Ryniu , dbaj o siebie , odpoczywaj , zagladaj do nas :))))))))). Dobrze , ze znowu jesteś !
Witaj życzę dużo dużo zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(:
Ja rowniez zycze szybkiego powrotu do zdrowia .Precz chorobskom,zdrowie jest najwazniejsze .Cieplutko pozdrawiam.
Zdrowiej jak najszybciej!!! Pozdrawiam!!!
życzęci dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooo zdrowiai coraz lepszego samopoczucia,witaj wśród nas:)
Witaj. Trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia :)))
I ode mnie przyjmij życzenia bardzo szybkiego powrotu do zdrowia!
Witaj,
szybkiego powrotu do pełni sił
...
Narazie wypoczywaj , najlepiej na działce tylko nie tak
...
Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka.
Miło mi Cię poznać i przywitać
Witam i ja Ciebie ! Również i ja życzę szybkiego powrotu do 100-u %-owego zdrówka- Tym bardziej szczerze,ponieważ i ja jestem " na dochodzeniu do siebie" .Elek
witaj rynia i wracaj szybciutko do zdrowia - irenka
Szybkiego powrotu do zdrowia życze i pozdrawiam
witam miło
Hello :) wracaj do zdrowka! pozdrawiam
Ryniu... zdrówka i pogody ducha:) Pozdrawiam!!