Bardzo piekny ogród gratuluje.Ja tez miałam glicynie dośc dużą ale tym roku w czasie mrozów całkowicie mi zmarzła .Troszeczke odbija od korzeni ale tak pieknie bedzie kwitła za dobre parę lat .Pozdrawiam Stella.
Hallo Tomiczku!! no ja nie wiem jako mozna tak sfotografowac antene ale dziwne rzeczy ludzie widza!!! maja patrzec na kwiatki a patrza co sie w garnku gotuje. bardzo ladnie masz w twoim ogrodku, a ten lila deszcz juz podziwialam przejezdzajac!!! pozdrowienia!!!
Marlenko , ja do tej anteny nic nie mam , tylko mi się w tym ujęciu tak jakoś niefortunnie skojarzyło ... ;)))))) Ogródek masz uroczy i to jest poza dyskusją . Glicynia jak marzenie . Znowu namieszałam .... skojarzenia to przekleństwo...;)))))
piekne a ta glicynia naprawdę cudowna ... jest czym się chwalić, ja wścipskim okiem dojrzałam we wnętrzu na parapecie storczyka...zdaje sie phalenopsis? również kocham kwiaty , a storczyki wprost uwielbiam... niebawem i ja zaczne sie chwalić..pozdrawiam milutko alga
hallo, maja tak jak juz pisaly moje Komentatorki to jest glicynia czy jest trudna w uprawie ?? no chyba niezabardzo jak sie juz przyjemnie to trzeba uwarzac zeby sie za bardzo nie "rozmnozyla " ale tak pozatym to u mnie rosnie bezproblemowo. Na 4 zdjeciu staram sie ta glicynie tak na takie drezwko wyprowadzic i nawet w tym roku mila juz pierwszego kwiatka zobaczymy co bedzie dalej ??? a co do mojej anteny to wiem ze bez nie by bylo moze ladniej ale niestety nie idzie inaczej ale z drugiej strony to przez to zarosniete i tak to nie wyglada tak zle (moim zdaniem) a ten bluszcz tak tak tam obrusl bo kiedys w tym miejscu rosla wielka choinka i przy obcinaniu zostawilismy kawalek pnia no i sie przydal :))) zdjecia nie chcialam inaczej robic bo antena nalezy do naszego ogrodka wiec co bede was oszukiwac a kiedys ktos mnie odwidzi i powie "ta to robila zdjecia tam przeciez jecze satelitka stoi" a na parapecie to sa storczyki ale teraz jakos mi marnieja dwa mi calkowicie opadly jescze tylko te dwa kwitna (jestem ciekawa jak dlugo)
no szkoda tylko ze taka kiepska pogoda u nas bo nawet nie mozna sobie spokojnie usiasc w ogrodku no ale coz za to my juz nic nie mozemy miejmy nadzieje ze bedzie lepiej
Hallo,
u mnie w ogrodku juz zaczyna powolutku kwitnac nie za duzo ale troszke, a tutaj pare zdjec :)
pozdrowienia
m tomy
Czy to fioletowe to glicynia? Jeśli tak powiedz czy łatwa w uprawie? Pozdrawiam
Cóż , Tomy , antena satelitarna przebija wszystko ;))))))
Zgadzam sie zTill. Tak masz pieknie i ta antena...wystarczylo inaczej ujac zdjecie! Pozdrawiam!
Marlenko - pięknie u Ciebie - ciekawi mnie jak upinałaś ten bluszcz? wspaniale ...
Marlenko masz piękny ogródek i roślinki! Brawo!
Bardzo piekny ogród gratuluje.Ja tez miałam glicynie dośc dużą ale tym roku w czasie mrozów całkowicie mi zmarzła .Troszeczke odbija od korzeni ale tak pieknie bedzie kwitła za dobre parę lat .Pozdrawiam Stella.
Pięknie, uwielbiam zieleń...
Hallo Tomiczku!! no ja nie wiem jako mozna tak sfotografowac antene ale dziwne rzeczy ludzie widza!!! maja patrzec na kwiatki a patrza co sie w garnku gotuje.
bardzo ladnie masz w twoim ogrodku, a ten lila deszcz juz podziwialam przejezdzajac!!! pozdrowienia!!!
Marlenko , ja do tej anteny nic nie mam , tylko mi się w tym ujęciu tak jakoś niefortunnie skojarzyło ... ;))))))
Ogródek masz uroczy i to jest poza dyskusją . Glicynia jak marzenie .
Znowu namieszałam .... skojarzenia to przekleństwo...;)))))
piekne a ta glicynia naprawdę cudowna ... jest czym się chwalić, ja wścipskim okiem dojrzałam we wnętrzu na parapecie storczyka...zdaje sie phalenopsis? również kocham kwiaty , a storczyki wprost uwielbiam... niebawem i ja zaczne sie chwalić..pozdrawiam milutko alga
Z tego co wiem, to chwalenie nie jest zabronione!!! :)
hallo,
maja tak jak juz pisaly moje Komentatorki to jest glicynia czy jest trudna w uprawie ?? no chyba niezabardzo jak sie juz przyjemnie to trzeba uwarzac zeby sie za bardzo nie "rozmnozyla " ale tak pozatym to u mnie rosnie bezproblemowo.
Na 4 zdjeciu staram sie ta glicynie tak na takie drezwko wyprowadzic i nawet w tym roku mila juz pierwszego kwiatka zobaczymy co bedzie dalej ???
a co do mojej anteny to wiem ze bez nie by bylo moze ladniej ale niestety nie idzie inaczej ale z drugiej strony to przez to zarosniete i tak to nie wyglada tak zle (moim zdaniem) a ten bluszcz tak tak tam obrusl bo kiedys w tym miejscu rosla wielka choinka i przy obcinaniu zostawilismy kawalek pnia no i sie przydal :))) zdjecia nie chcialam inaczej robic bo antena nalezy do naszego ogrodka wiec co bede was oszukiwac a kiedys ktos mnie odwidzi i powie "ta to robila zdjecia tam przeciez jecze satelitka stoi"
a na parapecie to sa storczyki ale teraz jakos mi marnieja dwa mi calkowicie opadly jescze tylko te dwa kwitna (jestem ciekawa jak dlugo)
no szkoda tylko ze taka kiepska pogoda u nas bo nawet nie mozna sobie spokojnie usiasc w ogrodku no ale coz za to my juz nic nie mozemy miejmy nadzieje ze bedzie lepiej
pozdrowienia
m tomy