Forum

Galeria

Jak sie chwalic to sie chwalic :)))

• Autor: mtomy Data: 2006-05-16 19:20:03

Hallo,
    u mnie w ogrodku juz zaczyna powolutku kwitnac nie za duzo ale troszke, a tutaj pare zdjec :)

pozdrowienia
    m tomy

• Autor: Maja R. Data: 2006-05-16 19:24:41

Czy to fioletowe to glicynia? Jeśli tak powiedz czy łatwa w uprawie? Pozdrawiam

• Autor: till Data: 2006-05-16 19:25:04

Cóż , Tomy , antena satelitarna przebija wszystko ;))))))

• Autor: gosia64 Data: 2006-05-16 20:13:16

Zgadzam sie zTill. Tak masz pieknie i ta antena...wystarczylo inaczej ujac zdjecie! Pozdrawiam!

• Autor: inka Data: 2006-05-16 21:32:00

Marlenko - pięknie u Ciebie - ciekawi mnie jak upinałaś ten bluszcz? wspaniale ...

• Autor: dorota40 Data: 2006-05-16 22:50:41

Marlenko masz piękny ogródek i roślinki! Brawo!

• Autor: Stella Data: 2006-05-17 08:27:30

Bardzo piekny ogród gratuluje.Ja tez miałam glicynie dośc dużą ale tym roku w czasie mrozów całkowicie mi zmarzła .Troszeczke odbija od korzeni ale tak pieknie bedzie  kwitła za dobre parę lat .Pozdrawiam Stella.

• Autor: MonikaK Data: 2006-05-17 13:01:47

Pięknie, uwielbiam zieleń...

• Autor: Glumanda Data: 2006-05-17 15:00:28

Hallo Tomiczku!! no ja nie wiem jako mozna tak sfotografowac antene ale dziwne rzeczy ludzie widza!!! maja patrzec na kwiatki a patrza co sie w garnku gotuje.
    bardzo ladnie masz w twoim ogrodku, a ten lila deszcz juz podziwialam przejezdzajac!!! pozdrowienia!!!

• Autor: till Data: 2006-05-17 17:04:40

Marlenko , ja do tej anteny nic nie mam , tylko mi się w tym ujęciu tak jakoś niefortunnie skojarzyło ... ;))))))
    Ogródek masz uroczy i to jest poza dyskusją . Glicynia jak marzenie .
    Znowu namieszałam .... skojarzenia to przekleństwo...;)))))

• Autor: alga Data: 2006-05-17 18:47:07

piekne  a ta glicynia naprawdę cudowna ... jest czym się chwalić, ja wścipskim okiem dojrzałam we wnętrzu na parapecie storczyka...zdaje sie phalenopsis? również kocham kwiaty , a storczyki wprost uwielbiam...  niebawem i ja zaczne sie chwalić..pozdrawiam milutko  alga

• Autor: Glumanda Data: 2006-05-17 20:54:18

Z tego co wiem, to chwalenie nie jest zabronione!!! :)

• Autor: mtomy Data: 2006-05-20 19:21:52

hallo,
    maja tak jak juz pisaly moje Komentatorki to jest glicynia czy jest trudna w uprawie ?? no chyba niezabardzo jak sie juz przyjemnie to trzeba uwarzac zeby sie za bardzo nie "rozmnozyla " ale tak pozatym to u mnie rosnie bezproblemowo.
    Na 4 zdjeciu staram sie ta glicynie tak na takie drezwko wyprowadzic i nawet w tym roku mila juz pierwszego kwiatka zobaczymy co bedzie dalej ???
    a co do mojej anteny to wiem ze bez nie by bylo moze ladniej ale niestety nie idzie inaczej ale z drugiej strony to przez to zarosniete  i tak to nie wyglada tak zle (moim zdaniem) a ten bluszcz tak tak tam obrusl bo kiedys w tym miejscu rosla wielka choinka i przy obcinaniu zostawilismy kawalek pnia no i sie przydal :))) zdjecia nie chcialam inaczej robic bo antena nalezy do naszego ogrodka wiec co bede was oszukiwac a kiedys ktos mnie odwidzi i powie "ta to robila zdjecia tam przeciez jecze satelitka stoi"
    a na parapecie to sa storczyki ale teraz jakos mi marnieja dwa mi calkowicie opadly jescze tylko te dwa kwitna (jestem ciekawa jak dlugo)

no szkoda tylko ze taka kiepska pogoda u nas bo nawet nie mozna sobie spokojnie usiasc w ogrodku no ale coz za to my juz nic nie mozemy miejmy nadzieje ze bedzie lepiej

pozdrowienia

m tomy

Przejdź do pełnej wersji serwisu