Witam wszystkich bardzo serdecznie! To niesamowite jak wszyscy nowi użytkownicy są tu ciepło przyjmowani!! Co prawda nie korzystałam jeszcze z dobrodziejstw tej strony, lecz myślę że od lipca to się zmieni, gdy wprowadzę się do swego mieszkanka. A będę miała dla kogo kucharzyć (mężuś, córcia i dwóch bliźniaków-półroczniaków). Liczę na wsparcie dla "młodej" gospodyni, a i mnie może uda się coś dorzucić do "kociołka".
Ja również witam Cię gorąco i pozdrawiam:) Uważaj, nie popadnij w nałóg - jak my wszyscy. Chociaż, takie uzależnienie jest całkiem przyjemne, również dla rodzinki. Gorzej, jak się zasiedzę na WŻ i obiadek przypalam;)hihi
Witaj, wyrokiem niezależnego sądu Wielko-Żarłowego skazana jesteś na: gotowanie>dożywotnio; miłośc do Rodziny >dożywotnio; wychowywanie dzieci> do oporu; korzystanie z przepisów>bez ograniczenia; wpisywanie swoich pomysłow kulinarnych> bez ograniczenia ...resztę wymyślimy później. Jak się oswoisz...
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
(mężuś, córcia i dwóch bliźniaków-półroczniaków).
To niesamowite jak wszyscy nowi użytkownicy są tu ciepło przyjmowani!!
Co prawda nie korzystałam jeszcze z dobrodziejstw tej strony, lecz myślę że od lipca to się zmieni, gdy wprowadzę się do swego mieszkanka.
A będę miała dla kogo kucharzyć
Liczę na wsparcie dla "młodej" gospodyni, a i mnie może uda się coś dorzucić do "kociołka".
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni ;))))
Witaj i gotuj razem z nami
Witaj i dziel się z nami przepisami
Też jestem tu nowa i naprawdę jest super. Cieszę się że mogę Cię przywitać
Witaj wśród żarłoczków
Witamy cię wśród nas.
witaj mutti czuj sie jak u siebie dankarz
Smaczniutkie witaneczko !! Elek
Serdecznie Cię witamy
Witaj w naszej kuchni
HEJ hej-fajnie że jesteś;))))
Witaj wśród żarłoczków
Milego gotowania i pichcenia najwspanialszych i najsmaczniejszych i najsmakowitszych kąsków.
Witam Cię
Ja również witam Cię gorąco i pozdrawiam:) Uważaj, nie popadnij w nałóg - jak my wszyscy
. Chociaż, takie uzależnienie jest całkiem przyjemne, również dla rodzinki. Gorzej, jak się zasiedzę na WŻ i obiadek przypalam;)hihi
Witaj, wyrokiem niezależnego sądu Wielko-Żarłowego
skazana jesteś na: gotowanie>dożywotnio; miłośc do Rodziny >dożywotnio; wychowywanie dzieci> do oporu; korzystanie z przepisów>bez ograniczenia; wpisywanie swoich pomysłow kulinarnych> bez ograniczenia ...resztę wymyślimy później. Jak się oswoisz...
Witaj milutko...

Hej! Fajnie, ze jestes z nami! :) Mam nadzieje, ze znajdziesz tutaj bardzo duzo ciekawych pomyslow do swojej kuchni! :) pozdrawiam