Piękna !!! Ja mam dwie - różową i żółtą, ale niestety przemarzły zimą i to bardzo. Różowa coś tam zaczyna kwitąć /kwiaty w ilości śladowej/ a żółta....nie kwitnie i tylko w niektórych miejscach wypuszcza listki.
Cudnie!!! Ja też cały czas w miarę możliwości czasowych i finansowych urządzam swój ogród. Uwielbiam to!! Teraz u mnie kwitną żarnowce, a lada dzień zakwitną piwonie a potem róże. Pozdrawiam i gratuluje ogrodu.
Moniko bardzo piękny ogród.Sama chciałabym mieć taki przy domu. Niestety mieszkam w bloku ogródek mam, ale kilka kilometrów od miejsca zamieszkania i jest problem , bo ciągłe włamania i kradzieże. Czasami rece opadaja jak sie zajedzie i ten widok wyłamanych drzwi, skradzione co sie tylko da. Mielismy juz zrezygnować, ale jest to jakas odskocznia od codzienności, a przyroda wynagradza- piękne kwiaty, kwitnace drzewa, swiergot ptaków, człowiek szybko zapomina. Myslę że nie tylko na naszym terenie mamy problem z kradziezami.
Jeżeli to będzie dla Ciebie pocieszenie to powiem Ci, że nie tylko ... u mnie też są włamania, ale nie odpuszczam. Bierz ich na wytrzymałość, nie ma innego wyjścia.
Zdjecie róży jest z przed 2 lat, w tym roku też mi zmarzła. Sciełam ją i odbiła, mam nadzieję że szybko powróci do swojej wysokości i zakwitnie . Pozdrawiam Magdalena
hallo, ogrody piekna bardzo lubie zielen (i nie tylko) i ciesze sie jak dziecko jak zas cos zakwitnei u mnie jako nastepne chyba piwonia (jescze mloda ale w tym roku bedzie juz mila dwa kwiatki) zycze wszystkim "ogrodnikom" i nie tylko przyjemnego wypoczynku
Witam ! Mam ogród - nie tak piękny , ale również cieszy. Włożyłaś w to wiele pracy i czasu wiele poświęciłaś - ale trud się opłacił, bo efekty widać .Pozdrawiam - Krystyna.
Troszke zdjęć z mojej działki. Pies jest mój a reszta zwierzątek zamieszkała nie pytając mnie o zdanie , ale niech sobie siedzą.Dwa zdjęcia ze starego miasta w Głogowie.
a to sad
i oczko wodne głębokie na 1,50 m.
grill robiony przez mojego męża, palimy pod nim drzewem, a ten drugi jest zrobiony z bębna z pralki
Piękny ogród, aż miło popatrzeć.
Bardzo ładnie wokół pełno zieleni,aż miło posiedzieć.
W aparacie nie miałam przestawionej daty zdjęcia były robione 2 dni temu
Przepiękny macie ogród.
Mój ogród a właściwie ogródek wygląda tak. Właściwie to dopierio się za niego zabieramy:))
Ślicznie, życzę cierpliwości i czasu na pielęgnowanie ogródka :)
Ilka, co to za krzaczek tak pięknie kwitnący na różowo?
to Azalia. Kupiliśmy ją jakiś miesiąc temu i tak pięknie nam zakwitła.
Ja miałam Azalie pomarańczową ale mi po zimie zmarzła :(
Piękna !!! Ja mam dwie - różową i żółtą, ale niestety przemarzły zimą i to bardzo. Różowa coś tam zaczyna kwitąć /kwiaty w ilości śladowej/ a żółta....nie kwitnie i tylko w niektórych miejscach wypuszcza listki.
Nam przemarzła jedna róża i większość cyprysów
Cudnie!!! Ja też cały czas w miarę możliwości czasowych i finansowych urządzam swój ogród. Uwielbiam to!! Teraz u mnie kwitną żarnowce, a lada dzień zakwitną piwonie a potem róże. Pozdrawiam i gratuluje ogrodu.
Już teraz jest pieknie , a co dopiero latem;)))))
Ogród , sad .... rozmarzyłam się ... Gratulacje !
Moniko bardzo piękny ogród.Sama chciałabym mieć taki przy domu. Niestety mieszkam w bloku ogródek mam, ale kilka kilometrów od miejsca zamieszkania i jest problem , bo ciągłe włamania i kradzieże. Czasami rece opadaja jak sie zajedzie i ten widok wyłamanych drzwi, skradzione co sie tylko da. Mielismy juz zrezygnować, ale jest to jakas odskocznia od codzienności, a przyroda wynagradza- piękne kwiaty, kwitnace drzewa, swiergot ptaków, człowiek szybko zapomina. Myslę że nie tylko na naszym terenie mamy problem z kradziezami.
Pozdrawiam Magdalena
Jeżeli to będzie dla Ciebie pocieszenie to powiem Ci, że nie tylko ... u mnie też są włamania, ale nie odpuszczam. Bierz ich na wytrzymałość, nie ma innego wyjścia.
Piękna róża pnąca!! Ja miałam podobną koło oczka i po 2 latach w tym roku po zimie zmarzła wycięłam i posadziłam nową ale trzeba czekać aż urośnie.
jest na co popatrzeć , super :)
Zdjecie róży jest z przed 2 lat, w tym roku też mi zmarzła. Sciełam ją i odbiła, mam nadzieję że szybko powróci do swojej wysokości i zakwitnie . Pozdrawiam Magdalena
hallo,
ogrody piekna bardzo lubie zielen (i nie tylko) i ciesze sie jak dziecko jak zas cos zakwitnei u mnie jako nastepne chyba piwonia (jescze mloda ale w tym roku bedzie juz mila dwa kwiatki)
zycze wszystkim "ogrodnikom" i nie tylko przyjemnego wypoczynku
m tomy
Witam ! Mam ogród - nie tak piękny , ale również cieszy. Włożyłaś w to wiele pracy i czasu wiele poświęciłaś - ale trud się opłacił, bo efekty widać .Pozdrawiam - Krystyna.
Ogród cudny, podzielam te roślinna pasję. Gratulacje i miłej dalszej zabawy w czarodziejskim ogrodzie.
Troszke zdjęć z mojej działki. Pies jest mój a reszta zwierzątek zamieszkała nie pytając mnie o zdanie , ale niech sobie siedzą.Dwa zdjęcia ze starego miasta w Głogowie.
Lusy zdjęcia bardzo ładne, a żabka obłędna. Moje lilie wodne jeszcze nie zakwitły ale to chyba przez tą pogodę, pozdrawiam