Forum

Gawędy o jedzeniu

Produkty DEVELEY

• Autor: kasia74 Data: 2006-05-21 20:01:34

Jak dla mnie bomba! Koncentrat, majonez, musztarda- wszystko po prostu pyszne. W smaku porównywalne do innych znanych markowych produktów a cena o połowę niższa, np majonez 2, 45, musztarda 50gr.  Czy ktoś jeszcze próbował jakieś produkty z tej marki? Jeżeli tak to napiszcie jakie jest Wasze zdanie.

• Autor: marzenkaw77 Data: 2006-05-22 08:34:13

Musztarda bawarska pycha,chociaż ostatnio trafiłam na kamisa musztardę wegierską i zrobiła na mnie lepsze wrażenie

• Autor: Cewa2 Data: 2006-05-22 10:41:01

A mnie sos Develey tatarski smakował, dopóki nie wypróbowałam rodzimego ze Społem. Pyszności!

• Autor: sealand1 Data: 2006-05-22 11:31:05

Dla tych co lubią trochę słodszą musztardę - Kremska - Odlot.....

• Autor: sealand1 Data: 2006-05-22 11:43:54

Dla tych co lubią trochę słodszą musztardę - Kremska - Odlot..... A cena jak z bajki. Kiedyś w supermarkecie natknęłam się na przedstawiciela tej firmy, który obserwując co wybiorę podszedł do mnie i uprzemie podziękował za wybór ich produktu. Opowiedział o produkcji i o tym, że od niedawna produkują trzy wersje tych musztard: ja to nazywam dla oszczędnych (w plastikowych kubeczkach -najtańsza - moja ulubiona), dla przeciętniaków (w słoiczkach) i dla burżujów (w szklankach z wieczkiem). To spotkanie zrobiło na mnie wrażenie i od tej pory nie rozstaję się z tą musztardą! Sorry za zdublowanie.

• Autor: monalodz Data: 2006-05-24 23:23:47

Ja kupiłam dzisiaj ketchup Madero   z   Biedronki  a tu -wyprodukowano przez DEVELEY.
    za tą cenę uważam że jest OK.

• Autor: trylobicik Data: 2006-05-25 11:40:43

MOje najmłodsze dziecię musztardy do buzi nie brało, aż przypadkiem spróbowało słodkiej musztardy (tej w szklance z wieczkiem ). I teraz już je, ale tylko tę jedyną. I pilnuje, żeby zawsze była. A ja przy okazji mam komplet ładnych szklanek

Przejdź do pełnej wersji serwisu