Moniko bardzo piękne i pomysłowe te Twoje ciasto. Napisz coś bliżej o nim. Ja też dzisiaj upiekłam tort dla dzieci, bo całą zgrają przyjdą z życzeniami i niespodzianką. Torcik jest przekładany masą smietanową i zmiksowanymi brzoskwiniami z żelatyną. Na wierzchu właśnie tak wygląda zmiksowana brzoskwinia z puszki. Z WZ wzięłam pomysł udekorowania boków. Rzeczywiście nie jest to takie trudne tylko trzeba cierpliwości. Wszystkim mamusiom życzę w dzisiejszym dniu moc uśmiechów.
Oj dzieci z tego napisu szczególnie się ucieszą, a mój placuszek to zwykły murzynek, literkę wycięłam nożem. Wycięte części wymieszałam z kokosem i odrobiną jogurtu stąd te kulki, pozdrawiam
Oto moje ciasto dla Mamy, inspiracją były tamtegoroczne wypieki w sklapach "Społem"
Bardzo mi się podoba to ciasto i bardzo pomysłowo zrobione.Pewnie i smakować będzie mamie.
Moniko bardzo piękne i pomysłowe te Twoje ciasto. Napisz coś bliżej o nim.
Ja też dzisiaj upiekłam tort dla dzieci, bo całą zgrają przyjdą z życzeniami i niespodzianką.
Torcik jest przekładany masą smietanową i zmiksowanymi brzoskwiniami z żelatyną. Na wierzchu właśnie tak wygląda zmiksowana brzoskwinia z puszki.
Z WZ wzięłam pomysł udekorowania boków.
Rzeczywiście nie jest to takie trudne tylko trzeba cierpliwości.
Wszystkim mamusiom życzę w dzisiejszym dniu moc uśmiechów.
Oj dzieci z tego napisu szczególnie się ucieszą, a mój placuszek to zwykły murzynek, literkę wycięłam nożem. Wycięte części wymieszałam z kokosem i odrobiną jogurtu stąd te kulki, pozdrawiam
super pomysł!! ja osobiście bardzo się cieszę że mój tort robi taka furorę! (a konkretnie boki) :-)))
Super-bardzo pomysłowe!!!
Będzie napewno smakowało;)))