Użytkownik Malena napisał w wiadomości: > Czy ktos moze mnie uratowac? Od jakiegos czasu stracilam wene tworcza do > obiadow. Cieszylabym sie z nowych sprawdzonych propozycji.pozdrawiam Ale co lubisz Ty i Rodzina... przynajmniej jakąś wskazówkę... Może sie okazać że podane przepisy nie przypadna Ci do gustu...
Lubimy drob w kazdej postaci, karkowke oraz potrawy z grilla. najwiecej problemow mam zawsze z surowkami, bo nie wiem jakie juz robic, zeby troche urozmaicic jedzenie. Moze masz jakies przepisy na pyszne zapiekanki?
A ja z koleji radziłabym Ci zerknąć na przepisy użytkownika Jamaica. Jestem jej wielką fanką, więc śledzę wszystkie jej nowe wpisy i zauważyłam, że wiele wśród nich niedrogich, za to pysznych i pomyslowych dań :) Na początku wypróbuj "Racuchy z kapuchy :D"- są ekstra!!! Chociaż fakt, że na przepisach Ilki też się nia zawiedziesz :)
Czy ktos moze mnie uratowac? Od jakiegos czasu stracilam wene tworcza do obiadow. Cieszylabym sie z nowych sprawdzonych propozycji.
pozdrawiam
Użytkownik Malena napisał w wiadomości:
> Czy ktos moze mnie uratowac? Od jakiegos czasu stracilam wene tworcza do
> obiadow. Cieszylabym sie z nowych sprawdzonych propozycji.pozdrawiam
Ale co lubisz Ty i Rodzina... przynajmniej jakąś wskazówkę...
Może sie okazać że podane przepisy nie przypadna Ci do gustu...
Lubimy drob w kazdej postaci, karkowke oraz potrawy z grilla. najwiecej problemow mam zawsze z surowkami, bo nie wiem jakie juz robic, zeby troche urozmaicic jedzenie. Moze masz jakies przepisy na pyszne zapiekanki?
hmmm...witaj co bys powiedziala na moja zapiekanke szwaicarska? Do tego zielona salata z sosem vinegrette? Jest niedroga i naprawde smaczna
Zajrzyj w przepisy Ilki76, napewno coś wybierzesz i się nie zawiedziesz.
A ja z koleji radziłabym Ci zerknąć na przepisy użytkownika Jamaica. Jestem jej wielką fanką, więc śledzę wszystkie jej nowe wpisy i zauważyłam, że wiele wśród nich niedrogich, za to pysznych i pomyslowych dań :) Na początku wypróbuj "Racuchy z kapuchy :D"- są ekstra!!! Chociaż fakt, że na przepisach Ilki też się nia zawiedziesz :)
http://wielkiezarcie.com/przepis9171.html
Dziekuje wszystkim za cenne wskazowki, napewno je wykorzystam.
Chyba spróbuję, na razie w "ulubionych".