Na półce z jogurtami odkryłam przesmaczny naturalny "jogurt bałkański". Konsystencja zwarta, smak boski, idealny do tzatziki i innych sosów na bazie jogurtu. Producent- Maluta http://maluta.pl/4_napoje.html jogurt jest na dole strony. Polecam Wam, pyyyycha!
ps. Nie nauczyłam się jeszcze linku na niebiesko:)
Fajnie, że pomyślałaś aby nam zaproponować ten produkt. Dzięki podanemu adresowi strony producenta wiem jakiego opakowania wypatrywać. Ciekawe czy znajdę coś takiego w Szczecinie? Pozdrawiam.
Myślę, że znajdziesz, choć nie we wszystkich sklepach jest dostępny, ale skoro w Wawie już się pojawił, to u Ciebie na pewno jest. Aha, jeszcze cena, za kubek o pojemności 340 g. zapłaciłam 2.04 zł. Do tej pory używałam Bakomy, przy bałkańskim się chowa. Pozdrowionka:)
Użytkownik marchewka007 napisał w wiadomości: > Ostatnio widziałam ten jogurt w Szczecinie- chyba w sklepie Społem. > Pozdrawiam!
Dziękuję za podpowiedź. Wczoraj przeglądałam półki w hipermarkecie, ale tam nie było. Może poczciwe Społem mnie nie zawiedzie? :-) Ja też pozdrawiam. Miłego weekendu.
Wielkie dzięki Dorka swoim postem przypomnialaś mi czasy kiedy mieszkałam w Krakowie i tam na ul. lea można było kupić produkty maluty - pyszny był serek mam nadzieję, że w Kielcach uda mi się je kupić a kupiłaś je może w jakiejś sieci sklepów ?
Jogurt kupiłam w sklepie pod patronatem społem, w supermarketach wątpię, żeby był, u nich raczej masówka się sprzedaje. Polukaj, ewu, w większych, ale nie największych sklepach.
Jogurt Bałkański jest boski. Został zakupiony dziś, niezwłocznie przekształcony w tzatziki za pomocą czosnku, ogórków i soli i pożarty do wylizania miski. Polecam gorąco i smakowicie!
Na półce z jogurtami odkryłam przesmaczny naturalny "jogurt bałkański". Konsystencja zwarta, smak boski, idealny do tzatziki i innych sosów na bazie jogurtu. Producent- Maluta http://maluta.pl/4_napoje.html jogurt jest na dole strony. Polecam Wam, pyyyycha!
ps. Nie nauczyłam się jeszcze linku na niebiesko:)
Fajnie, że pomyślałaś aby nam zaproponować ten produkt. Dzięki podanemu adresowi strony producenta wiem jakiego opakowania wypatrywać. Ciekawe czy znajdę coś takiego w Szczecinie? Pozdrawiam.
Myślę, że znajdziesz, choć nie we wszystkich sklepach jest dostępny, ale skoro w Wawie już się pojawił, to u Ciebie na pewno jest. Aha, jeszcze cena, za kubek o pojemności 340 g. zapłaciłam 2.04 zł. Do tej pory używałam Bakomy, przy bałkańskim się chowa. Pozdrowionka:)
Ostatnio widziałam ten jogurt w Szczecinie- chyba w sklepie Społem. Pozdrawiam!
Użytkownik marchewka007 napisał w wiadomości:
> Ostatnio widziałam ten jogurt w Szczecinie- chyba w sklepie Społem.
> Pozdrawiam!
Dziękuję za podpowiedź. Wczoraj przeglądałam półki w hipermarkecie, ale tam nie było. Może poczciwe Społem mnie nie zawiedzie? :-) Ja też pozdrawiam. Miłego weekendu.
Wielkie dzięki Dorka swoim postem przypomnialaś mi czasy kiedy mieszkałam w Krakowie i tam na ul. lea można było kupić produkty maluty - pyszny był serek mam nadzieję, że w Kielcach uda mi się je kupić
a kupiłaś je może w jakiejś sieci sklepów ?
Nie wiem czy kiedys probowaliscie zaziki na bazie kwasnej smietany. Mosze powiedziec, ze smakuje lepiej niz z jogurtem naturalnym. Warto sprobowac.
polecam tzaziki na bazie serka Ostrowia smietankowa. Wychodzi pyszny!
Jogurt kupiłam w sklepie pod patronatem społem, w supermarketach wątpię, żeby był, u nich raczej masówka się sprzedaje. Polukaj, ewu, w większych, ale nie największych sklepach.
wielkie dzięki Dorka chociaż u nas na poludniu (Bielsko Biała)nie widziałam takiego opakowania muszę dobrze się rozejrzeć
Słyszałam jego reklamę w radiu, ale nigdzie nie mogłam go wypatrzyć, może dzięki Twojemu linkowi mi się to uda:)))
Z MALUTY JEST PYSZNY SEREK WANILIOWY
przepraszam za czcionkę, niechcący.
Malute można w netto dostać
Jogurt ten (oraz w wersji light 0% tłuszczu) widziałam w Polskiej Chacie. Dzięki za opinie, wahałam się, czy spróbować - zaraz po niego podskoczę :)
Jogurt Bałkański jest boski. Został zakupiony dziś, niezwłocznie przekształcony w tzatziki za pomocą czosnku, ogórków i soli i pożarty do wylizania miski. Polecam gorąco i smakowicie!
jogurt bałkański znalażłam wczoraj w netto
Jogurt Balkański tylko w slepach Spolem.Ja tez go lubie i tam go kupuje
teraz już kupuję jogurt bałkański tylko i jest on również w TESCO
Ja ten fantastyczny jogurcik kupiłam w Albercie. To najlepszy jogurt jaki jadłam. Używam go również jako bazy do chłodnika.
Jest też w Piotrze i Pawle w Poznaniu. Mniam. Ale w Kielcach kupuję zawsze maślankę z Końskich, chociaż raczej do picia niż do sosów.
A ja kupiłam w sklepie w moim maluteńkim miasteczku na Warmii. Również byłam mile zaskoczona.