Śpieszę z nowinkami na temat spotkania;))) Mamy się więc ,,skrzyknąć''na 13-ego czerwca-godzinki raczej popołudniowe,mniej więcej ok.14.30- 15.00 Prawdopodobnie spotkamy się na Warszawskiej Starówce-pod dobrze znaną Kolumną Zygmunta;)))-bo to chyba najlepiej znane miejsce i najłatwiej tam trafić.. Proszę dawajcie znać kto zamierza dołączyć-żeby reszta wiedziała czy jeszcze mamy na kogoś czekać czy już przenosimy się do kafejki;) Przejrzałam dość dużo profili użytkowników stronki-mam nadzieję,że przynajmniej osoby blisko mieszkające zechcą się dołączyć,a już zamieszkujący W-wę i okolice niech się nie wymigują;DDD Liczę na Was!!! Jeśliby cokolwiek miało ulec zmianie(choć nie sądzę)natychmiast o tym dopiszę... Serdecznie pozdrawiam
Niestety u nas gorący okres, nie dostanę urlopu Ale gdyby tak śląsk sie sprężył to mam bliżej. A najlepiej gdyby ujawnili sie Krakowianie i wtedy coś zorganizowalibyśmy u nas.
dolaczam sie do zyczen, rowniez niestety bede nieobecna.fotki strzelajcie, chetnie poogladamy i koniecznie dluuuugie "sprawozdanie" ze spotkania mile widziane:))
No nie mam , bardzo mi przykro, narazie nie jeżdżę bo z mojm okiem nic złego się nie dzieje, a nie stety droga kosztuje! pozdrawiam serdecznie gienia!!
Bardzo Dziękuję... może innym razem, może gdzieś bliżej, a jak narazie skromnie pozostanę z tymi, którzy jedynie o fotki poproszą i z żalem poczytają relację... ech...
Czekamy na Wszystkich-szczególnie tych co zgłosili swoją chęć w poprzednim wątku o spotkaniu,oraz Wszystkich innych;))) Ludkowie z W-wy i okolic: Nutello,Uretanie,Dorka,Dorotko z Żoliborza i kolejna Dorotko,Jamaico,Aryt,Kasiu z Pruszkowa,Tulipe,Aleczko,Joking,Ilko76,Anes;),Nimphe,Malino,Katherinko92,Kluczyn,Grill,Puchatku1205,Leno z Siedlec,Orciu,Marla,MartoW-z Nowego Dworu,Celinko,Marto.mn-z Milanówka,Atas;),Drewnaiq,Jemiołko,Barbabielota,Siowek i inni którzy mają blisko ,ale ukryli swoje dane w uzytkownikach;)))a także Ci co mają dalej-ale mają ochotę się pojawić-Lajanie,Abo;),Luciu55 i inni których naszła ochota na wypad -Kochani przybywajcie!!!;)))))-nie bójcie się-musi być sympatycznie...
Sweetyo naprawdę bardzo bym chciała ale będę w tym czasie u lekarza z dzieckiem. Wizytę zamówiłam już ponad tydzień temu i nie mogę zrezygnować. Bardzo mi przykro. Będę z Wami duchem. Bawcie się dobrze.
Wielka Jesteś Dorotko-już miałam się podłamać z lekka... dzięki za podniesienie na duchu;)))Miejmy nadzieję ,że BinLaden nie planuje nic w naszym terminie
Toś mi narobiła, chyba 12 będę musiał założyć skrzydła. Mam wyjazd do Poznania, wieczorem powrót i jazda nocą do W-ki no, no. Ciekaw jestem jak wyrobię.
Bawcie się dobrze dziewczynki!! tylko nie zapomnijcie o zdjeciach żebyśmy mieli co ogladać ze spodkania, tak jak my mamy z Chorzowa i z Gliwic!!! tylko ja w Gliwicach nie mogłam być bo chorowałam!! pozdrawiam wszystkich!!
Lajanie-mój adres mailowy jest w uzytkownikach-jeśli miałbyś jakieś pytania,lub chciałbys powiadomic o której bedziesz na dworcu-pisz oczywiście-pozdrawiam;)))
Sweeto aniołku! mam prośbę, czy nasze spotkanie może odbyć się o godz np.13.00 powiem szczerze,że trzeba wziąć pod uwagę, godziny powrotu, mieszkamy dosyć daleko od Warszawy, i póżniejsza pora spotkania może mieć poważny wpływ na godziny powrotu do naszych domów, a nie chcę wracać zbyt późno! Sweetko jeżeli można prosić , zastanówmy się nad wcześniejszą godziną spotkania. Nie chcę zapeszać, .... chcę spotkać się z Wami pozdrawiam serdecznie kamaxyz
Sweeta kwiatuszku ja przystosuję się do wcześniejszej ustalonej pory spotakania, nie możecie zmieniać godziny spotkania tylko ze względu na mnie!!!!, ja tylko rzuciłam hasełko z prośbą o przedyskutowanie za kłopot przepraszam ściskam buziaczki kamaxyz
Kamusia -nie przepraszaj-nie ma za co!!! Ja spytałam o zdanie innych-czy wszystkim by pasowala wsześniejsza godzinka. Mi to nie zrobi akurat większej różnicy-dlatego pytam Szanowną Resztę Chętnych-co o tym myslicie Kochani???
Sweetya, Ty się nie łam, mam nadzieję, że nie wystąpimy w duecie, a gdyby nawet, to i tak będzie fajnie. Miejsce spotkania jest ok, tyle, że tam zawsze jest sporo ludzi, ja na pewno przywlokę się z kartką widoczną z napisem WŻ, co bym była widoczna:) Lajan przyfrunie, może reszta też się skusi, będzie dobrze:)
W takim razie-może każda z Nas będzie miała różyczkę... Agulinka z Jodem będzie z daleka-więc bez różyczki-ale ją odbieram z dworca-więc chyba jakoś się poznamy;))) Lajanie Ciebie raczej też poznamy,jesli jeszcze obok Ciebie będzie Abcia-to tym bardziej! Super!!!;)))
Kochana Sweeto ja również potwierdzam swoje przybycie. Nigdy nie wycofuję się z danego słowa. Proszę się nie kłopotać, sama dotrę na wskazane miejsce. Niestety nie będę jechała z Lajanem, bo to inna trasa. Do Twojego miasta przyjadę o 6 rano i skorzystam z gościny rodzinki, którą mam dość liczną w stolicy. Jak Was nie poznam to zacznę się wydzierać hymnem żarłoków. Ślę serdeczne pozdrowienia wszystkim żarłoczkom. ABA
ja tez się piszę na spotkanie i postaram się gdzieś, w biegu z pracy, kupić różę. Mam nadzieję, że pod tym pomnikiem nikt inny(jakaś grupa)nie wpadnie na ten pomysł z różą.
Dorotko cieszę się jak nie wiem co na to spotkanie. O zdjecie sie nie martw - przerobimy na kompie. Na zdjeciach będziemy miss. hahaha a niech załują Ci krórzy nie będą.
Sweeto nami się nie martw. Ja z Lajanem sobie poradzimy. Nie musisz po nas przyjeżdzać. Na umówione miejsce wstawimy się o której godzinie będzie Wam pasowało. My w Warszawie bedziemy po 6 godz rano. Czas do spotkania spędzimy zwiedzając Warszawę. Zapewniam Ciebie, że nie będziemy się nudzili. Trzynastka to nasz szczęśliwy dzień. Więc ta wycieczka będzie wspaniała. Cieplutkie całuski i uściski od ABY.
Basiu,Lajanie-strasznie się cieszę z Waszego przyjazdu.Ściskam Was zawczasu a bardziej bezpośrednio uściskam jak się zobaczymyl;))) Napewno jeszcze w tym tygodniu wpiszę ,,pewne wiadomości''-a wpisana godzina nie bedzie miała prawa się zmienić Data nie zmieni się na bank!Jeśli byłyby jakieś problemy z dotarciem-dzwońcie do mnie-mój adres jest w użytkownikach-jak napiszecie-podam nr. telefonu. Z całego serca pozdrawiam!!!
...Ale Wam fajnie...szkoda, że nie będę w kraju.... Mam tylko nadzieję, że pogoda i humory Wam dopiszą, no i że z zazdrością popatrzę na fotki, które mam nadzieję, umieścicie na stronach WŻ? Pozostało mi tylko życzyć Wam dobrej zabawy i pięknej pogody!
Moi Kochani , pewnie będę musiała wyłamać się ze spotkania z Wami , albowiem mam w pracy tego dnia Radę Pedagogiczną , dziś zwołaną właśnie na 13.06.br , zaczynamy nasiadówkę o godz.13 , chyba że dojadę do Was , troszkę później , a może stanie się cód i odwoła moja kochana dyrekcja radę , pozdrawiam gorąco wszystkich .
Aryt nie rób nam tego:( Może jednak do Nas dojedziesz... Jestes z W-wy-trafisz na 100 %.Kontakt do mnie w użytkownikach,kontakt z Dorką też wiem,że masz-koniecznie musisz dojechać!A w takim wypadku sprawa rozstrzygnięta-spotykamy się jednak później!!!Pozdrawiam
TEZ BYM SIE CHCIALA Z WAMI SPOTKAC mimo ze jestem tutaj nowa , ale niestety mieszkam na slasku i nie jestem w stanie do Warszawy dojechac . Ale moze bedzie kiedys spotkanie u nas np . w KATOWICACH ?
Miła Tucho ja wcale nie jestem z Warszawy. Oj daleko mam do stolicy. Jestem Dolnoślązaczka. Ponieważ w tym roku nie wybieram się na żadne wczasy to stać mnie na taki jednorazowy wypad tym bardziej, że zapowiada się całkiem , całkiem. No i poznam wreszcie malutką i milutką część WŻ.
Śpieszę z nowinkami na temat spotkania;)))
Mamy się więc ,,skrzyknąć''na 13-ego czerwca-godzinki raczej popołudniowe,mniej więcej ok.14.30- 15.00
Prawdopodobnie spotkamy się na Warszawskiej Starówce-pod dobrze znaną Kolumną Zygmunta;)))-bo to chyba najlepiej znane miejsce i najłatwiej tam trafić..
Proszę dawajcie znać kto zamierza dołączyć-żeby reszta wiedziała czy jeszcze mamy na kogoś czekać czy już przenosimy się do kafejki;)
Przejrzałam dość dużo profili użytkowników stronki-mam nadzieję,że przynajmniej osoby blisko mieszkające zechcą się dołączyć,a już zamieszkujący W-wę i okolice niech się nie wymigują;DDD
Liczę na Was!!!
Jeśliby cokolwiek miało ulec zmianie(choć nie sądzę)natychmiast o tym dopiszę...
Serdecznie pozdrawiam
Niestety u nas gorący okres, nie dostanę urlopu
Ale gdyby tak śląsk sie sprężył to mam bliżej. A najlepiej gdyby ujawnili sie Krakowianie i wtedy coś zorganizowalibyśmy u nas.
Witaj , szkoda , że to tak daleko ......chetnie bym Was wszystkich zobaczyła :)
szkoda,ze ja drugi koniec Polski.Udanego spotkania wam zycze
Jako nowicjusz życzę szampańskiej zabawy :)
Nowicjusz czy nie! nie ma znaczenia ! spotkać się trzeba!!!
Przyjemnego spotkania i szampańskiej zabawy!! szkoda że to tak daleko!! czekamy na zdjęcia ze spotkania!!!
dolaczam sie do zyczen, rowniez niestety bede nieobecna.fotki strzelajcie, chetnie poogladamy i koniecznie dluuuugie "sprawozdanie" ze spotkania mile widziane:))
Ifasiu droga-wiem ,że czasami jeździsz do W-wy...Czy przypadkiem nie masz w tym czasie jakiejś wizyty w tym miastku???
No nie mam , bardzo mi przykro, narazie nie jeżdżę bo z mojm okiem nic złego się nie dzieje, a nie stety droga kosztuje! pozdrawiam serdecznie gienia!!
Bardzo Dziękuję...
może innym razem, może gdzieś bliżej,
a jak narazie skromnie pozostanę z tymi,
którzy jedynie o fotki poproszą i z żalem poczytają relację...
ech...
Bawcie się dobrze Kochani... opowiecie jak było:)
Czekamy na Wszystkich-szczególnie tych co zgłosili swoją chęć w poprzednim wątku o spotkaniu,oraz Wszystkich innych;)))
Ludkowie z W-wy i okolic:
Nutello,Uretanie,Dorka,Dorotko z Żoliborza i kolejna Dorotko,Jamaico,Aryt,Kasiu z Pruszkowa,Tulipe,Aleczko,Joking,Ilko76,Anes;),Nimphe,Malino,Katherinko92,Kluczyn,Grill,Puchatku1205,Leno z Siedlec,Orciu,Marla,MartoW-z Nowego Dworu,Celinko,Marto.mn-z Milanówka,Atas;),Drewnaiq,Jemiołko,Barbabielota,Siowek i inni którzy mają blisko ,ale ukryli swoje dane w uzytkownikach;)))a także Ci co mają dalej-ale mają ochotę się pojawić-Lajanie,Abo;),Luciu55 i inni których naszła ochota na wypad -Kochani przybywajcie!!!;)))))-nie bójcie się-musi być sympatycznie...
Sweetyo naprawdę bardzo bym chciała ale będę w tym czasie u lekarza z dzieckiem. Wizytę zamówiłam już ponad tydzień temu i nie mogę zrezygnować. Bardzo mi przykro.
Będę z Wami duchem. Bawcie się dobrze.
Sweetya, ja będę na pewno, chyba, że bomba wybuchnie:)
Wielka Jesteś Dorotko-już miałam się podłamać z lekka...
dzięki za podniesienie na duchu;)))Miejmy nadzieję ,że BinLaden nie planuje nic w naszym terminie
Toś mi narobiła, chyba 12 będę musiał założyć skrzydła. Mam wyjazd do Poznania, wieczorem powrót i jazda nocą do W-ki no, no. Ciekaw jestem jak wyrobię.
Potwierdzam swoje przybycie , będę miała w ręku czerwoną różyczkę dla organizatorki naszego spotkania.Pozdrawiam.
Super, aryt, już nas są trzy:)))
Bawcie się dobrze dziewczynki!! tylko nie zapomnijcie o zdjeciach żebyśmy mieli co ogladać ze spodkania, tak jak my mamy z Chorzowa i z Gliwic!!! tylko ja w Gliwicach nie mogłam być bo chorowałam!! pozdrawiam wszystkich!!
W takim razie ja również;)))pozdrawiam!!!!
Lajanie-mój adres mailowy jest w uzytkownikach-jeśli miałbyś jakieś pytania,lub chciałbys powiadomic o której bedziesz na dworcu-pisz oczywiście-pozdrawiam;)))
Sweeto aniołku!
mam prośbę, czy nasze spotkanie może odbyć się o godz np.13.00
powiem szczerze,że trzeba wziąć pod uwagę, godziny powrotu, mieszkamy dosyć daleko od Warszawy, i póżniejsza pora spotkania może mieć poważny wpływ na godziny powrotu do naszych domów, a nie chcę wracać zbyt późno!
Sweetko
jeżeli można prosić , zastanówmy się nad wcześniejszą godziną spotkania.
Nie chcę zapeszać, .... chcę spotkać się z Wami
pozdrawiam serdecznie
kamaxyz
A co Inni o tym myślą???
Chciałabym poznać nastawienie Wszystkich do takiej zmiany-proszę powiedzcie jak Wam bardziej pasuje?
Sweeta kwiatuszku
ja przystosuję się do wcześniejszej ustalonej pory spotakania, nie możecie zmieniać godziny spotkania tylko ze względu na mnie!!!!, ja tylko rzuciłam hasełko z prośbą o przedyskutowanie
za kłopot przepraszam
ściskam buziaczki
kamaxyz
Kamusia -nie przepraszaj-nie ma za co!!!
Ja spytałam o zdanie innych-czy wszystkim by pasowala wsześniejsza godzinka.
Mi to nie zrobi akurat większej różnicy-dlatego pytam Szanowną Resztę Chętnych-co o tym myslicie Kochani???
Ja z Basią będziemy już o godz.6.20 na peronie bbbbbuuuuuu dworca centralnego. Co My mamy powiedzieć?
Marla kochana napisz do mnie na maila-w razie co podam Ci mój nr. komórki-miejsce posiadówki już ustalone-na bank trafisz
Sweetya, Ty się nie łam, mam nadzieję, że nie wystąpimy w duecie, a gdyby nawet, to i tak będzie fajnie. Miejsce spotkania jest ok, tyle, że tam zawsze jest sporo ludzi, ja na pewno przywlokę się z kartką widoczną z napisem WŻ, co bym była widoczna:) Lajan przyfrunie, może reszta też się skusi, będzie dobrze:)
W takim razie-może każda z Nas będzie miała różyczkę...

Agulinka z Jodem będzie z daleka-więc bez różyczki-ale ją odbieram z dworca-więc chyba jakoś się poznamy;)))
Lajanie Ciebie raczej też poznamy,jesli jeszcze obok Ciebie będzie Abcia-to tym bardziej!
Super!!!;)))
Tygrysku-czekamy!!!Tylko przyjedź!
Sweeta, wysłałam meila, przepraszam,że tą drogą chcę prosic Ciebie o pomoc
pozdrawiam kamaxyz
Kamusiu-wysłałam Ci maila-mam nadzieję,że dotrze(bo ostatnio coś z tymi mailami nie tak)Jeśliby nie było-daj znać;)))
Pozdrawiam
No nie......chyba naprawdę się popłaczę......-NIE MOGĘ!!!!!!! Może kiedyś mi się uda
Pozdrawiam Was
Kochana Sweeto ja również potwierdzam swoje przybycie. Nigdy nie wycofuję się z danego słowa. Proszę się nie kłopotać, sama dotrę na wskazane miejsce. Niestety nie będę jechała z Lajanem, bo to inna trasa. Do Twojego miasta przyjadę o 6 rano i skorzystam z gościny rodzinki, którą mam dość liczną w stolicy. Jak Was nie poznam to zacznę się wydzierać hymnem żarłoków.
ABA
Ślę serdeczne pozdrowienia wszystkim żarłoczkom.
Ja również dołączę....z różą
Róże należy wręczyć Abie po solowym występie! Koniecznie !
Dorotka,Basieńko

-czekamy z radością!!!
Mam nadzieję ,że po tym spotkanku wkleicie nam tu parę zdięć na osłodę
Tygrysku-postaramy się;)))
!!!!!!!!!!!!
Marla...-hurrrraaaa
Ale tylko do połowy od góry
Dorotko cieszę się jak nie wiem co na to spotkanie. O zdjecie sie nie martw - przerobimy na kompie.
Na zdjeciach będziemy miss. hahaha a niech załują Ci krórzy nie będą.
Ja już żałuję ,że nie mogę być z Wami !!

Ale z całego serca życzę Wam wspaniałych wrażeń i wyśmienitej zabawy !!
Życzę też aby Wam słoneczko świeciło i pogoda - nie tylko duchowa- dopisała!!
A i też czekam na relacje z Waszego spotkania !
Pozdrawiam - Elek
Sweeto nami się nie martw. Ja z Lajanem sobie poradzimy. Nie musisz po nas przyjeżdzać. Na umówione miejsce wstawimy się o której godzinie będzie Wam pasowało. My w Warszawie bedziemy po 6 godz rano. Czas do spotkania spędzimy zwiedzając Warszawę. Zapewniam Ciebie, że nie będziemy się nudzili. Trzynastka to nasz szczęśliwy dzień. Więc ta wycieczka będzie wspaniała.
Cieplutkie całuski i uściski od ABY.
Basiu,Lajanie-strasznie się cieszę z Waszego przyjazdu.Ściskam Was zawczasu a bardziej bezpośrednio uściskam jak się zobaczymyl;)))
Napewno jeszcze w tym tygodniu wpiszę ,,pewne wiadomości''-a wpisana godzina nie bedzie miała prawa się zmienić
Data nie zmieni się na bank!Jeśli byłyby jakieś problemy z dotarciem-dzwońcie do mnie-mój adres jest w użytkownikach-jak napiszecie-podam nr. telefonu.
Z całego serca pozdrawiam!!!
kama potwierdza swój udział w spotkaniu
do zobaczyska
pozdrawiam serdecznie
Kamciu-pisałam do ciebie na gg-dostałaś moje wiadomości????
nie dostałam żadnej wiadomości
nas gg
Sweeto prosze napisz do mnie na meila
skontaktowałam sięz ABĄ jakoś to będzie
wysłałam
napewno wszystko bedzie super!
Puk, puk, poczta do Pani:)
Aguniu buziaczki--odpisałam na meila
...Ale Wam fajnie...szkoda, że nie będę w kraju
.... Mam tylko nadzieję, że pogoda i humory Wam dopiszą, no i że z zazdrością popatrzę na fotki, które mam nadzieję, umieścicie na stronach WŻ? Pozostało mi tylko życzyć Wam dobrej zabawy i pięknej pogody!
Moi Kochani , pewnie będę musiała wyłamać się ze spotkania z Wami , albowiem mam w pracy tego dnia Radę Pedagogiczną , dziś zwołaną właśnie na 13.06.br , zaczynamy nasiadówkę o godz.13 , chyba że dojadę do Was , troszkę później , a może stanie się cód i odwoła moja kochana dyrekcja radę , pozdrawiam gorąco wszystkich .
Aryt nie rób nam tego:(
Może jednak do Nas dojedziesz...
Jestes z W-wy-trafisz na 100 %.Kontakt do mnie w użytkownikach,kontakt z Dorką też wiem,że masz-koniecznie musisz dojechać!A w takim wypadku sprawa rozstrzygnięta-spotykamy się jednak później!!!Pozdrawiam
TEZ BYM SIE CHCIALA Z WAMI SPOTKAC mimo ze jestem tutaj nowa , ale niestety mieszkam na slasku i nie jestem w stanie do Warszawy dojechac . Ale moze bedzie kiedys spotkanie u nas np . w KATOWICACH ?
Na WŻ jest bardzo dużo osób ze Śląska -wystarczy się skrzyknąć-kto spróbuje rzucić hasło...;)))????
Akurat Śląsk to się spotyka najczęściej ;)))))
Tucha zrób w Zwierzyńcu na pewno nie jednego WŻ urzeknie piekno tego regionu i smak "Zwierzaczka"
a chrząszcz w trzcinie u Ciebie brzmi???????????
Miła Tucho ja wcale nie jestem z Warszawy. Oj daleko mam do stolicy. Jestem Dolnoślązaczka. Ponieważ w tym roku nie wybieram się na żadne wczasy to stać mnie na taki jednorazowy wypad tym bardziej, że zapowiada się całkiem , całkiem. No i poznam wreszcie malutką i milutką część WŻ.
Też mam do tej warszawki 400 km