Witam wszystkich serdecznie! Mama pytania i zarazem prośbę. Chciałabym się zorientować w cenie miodu u Was, w waszych okolicach. Chodzi mi o taki standardowy litrowy słoiczek. I interesują mnie ceny tylko i wyłącznie miodu prawdziwego, który można zakupic u gospodarzy, na targowiskach itp. Rodzaje miodu też są różne, rzepakowy, gryczany, lipowy ale chodzi mi tylko o ogólna orientcje. Z góry dziekuję w imieniu osoby zainteresowanej tą informacją. Pozdrawiam!
Cześć:) Ja kupowałam miodzik w supermarkecie,ale nie w słoiczkach, jest stoisko i rozlewają różne porcje. Ja mam miód wielokwiatowy za kg.12.99 i miód spadziowy za kg.22,99zł.Był jeszcze jeden za 14,99-ale nie pamiętam jaki. Pozdrawiam:)
Beo wcale nie strzeliłaś gafy. Ja także sprzedawałam miód w takiej cenie. Mamy własną pasiekę. Miód wielokwiatowy, lipowy i rzepakowy. Jeżeli trafiłaś na takiego pszczelarza to śmiało zapisz się u niego jako stała klientka. Ja mam od lat stałych odbiorców i niekiedy brakuje dla siebie gdy pszczoły mają kłopot z przerobieniem miodku. pozdrawiam (~_~) ABA
Mój tato w zeszłym roku za litrowy słoik miodu spadziowego brał 20 zł i nie dał się przekonać, że to stanowczo za mało (w hipermarkecie litr miodu spadziowego kosztował 45 zł...).
Witam Was.Mój tata jest pszczelarzem,ma bardzo duża pasiekę.Modzik sprzedaje w róznych cenach,zależy od rodzaju.Lipowy 19zł..wielokwiatowy 18zł..(za słoik 900ml.)
Witam wszystkich serdecznie! Mama pytania i zarazem prośbę. Chciałabym się zorientować w cenie miodu u Was, w waszych okolicach. Chodzi mi o taki standardowy litrowy słoiczek. I interesują mnie ceny tylko i wyłącznie miodu prawdziwego, który można zakupic u gospodarzy, na targowiskach itp. Rodzaje miodu też są różne, rzepakowy, gryczany, lipowy ale chodzi mi tylko o ogólna orientcje. Z góry dziekuję w imieniu osoby zainteresowanej tą informacją. Pozdrawiam!
Witam!!
Ja za litr miodu wrzosowego zapłaciłam 30 zł.
Cześć:)
Ja kupowałam miodzik w supermarkecie,ale nie w słoiczkach, jest stoisko i rozlewają różne porcje. Ja mam miód
wielokwiatowy za kg.12.99 i miód spadziowy za kg.22,99zł.Był jeszcze jeden za 14,99-ale nie pamiętam jaki.
Pozdrawiam:)
W Szczecinie od pszczelarza kupowałam gryczany w cenie 30 zł i wielokwiatowy za 25 zł.
Nie wiem czy nie strzele gafy ale u nas u pszczelarza litr miodu kosztuje ponoć ok.15 zł.
Beo wcale nie strzeliłaś gafy. Ja także sprzedawałam miód w takiej cenie. Mamy własną pasiekę. Miód wielokwiatowy, lipowy i rzepakowy. Jeżeli trafiłaś na takiego pszczelarza to śmiało zapisz się u niego jako stała klientka. Ja mam od lat stałych odbiorców i niekiedy brakuje dla siebie gdy pszczoły mają kłopot z przerobieniem miodku.
pozdrawiam (~_~) ABA
Mój tato w zeszłym roku za litrowy słoik miodu spadziowego brał 20 zł i nie dał się przekonać, że to stanowczo za mało (w hipermarkecie litr miodu spadziowego kosztował 45 zł...).
u nas w Słupsku akacjowy 1l 20 zł a gryczany lub lipowy 1 l 15-17 zalewży od kogo
Witam Was.Mój tata jest pszczelarzem,ma bardzo duża pasiekę.Modzik sprzedaje w róznych cenach,zależy od rodzaju.Lipowy 19zł..wielokwiatowy 18zł..(za słoik 900ml.)
A z kąd jesteś ? :)))
U nas od 20 wzwyż.
Jestem z Gliwic(obecnie mieszkam) A rodzice mieszkaja koło Lubaczowa(woj.podkarpackie)
No, no jaki ten świat jest mały! ja też pochodzę (na papierku cały czas jeszcze mieszkam) z oklic Lubaczowa, bardzo bliskich okolic :)