mamy w życiu różne sytuacje ciężkie jak głaz!!!! czasami wręcz skaliste, które ranią nasze serca,odbierają nam nadzieję, nie można się poddawać!!!!! chociaż wydaje nam się nie do udźwignięcia!!!!!! los bez przerwy doświadcza nas i oczekuje abyśmy byli slini w nadzieję i wiarę Inuś jestem prezy Tobie myślami Trzymaj się kamaxyz
Kama doniosła nam, że masz jakiś problem więc i ja chcę abyś wiedziała, że przyłączam się ciepłymi myślami i życzę Ci aby wszystko ułożyło się tak jak tego pragniesz Może życzliwość i nasze szczere słowa dodadzą Ci choć trochę otuchy. Trzymaj się.
Kochana Ineczko ja wierzę, że wszystko będzie ok i TY też musisz uwierzyć. Niestety życie nam ubarwia dni różnymi problemami byśmy chyba nie mieli zbyt dobrze. Myślami odpędzam z Twego domu te smutki i naganiam wesołe słonko, by rozpromieniło Wasze twarze. Ufaj Bogu, losowi, ludziom, a przede wszystkim nie trać nadziei. Z cieplutkimi całuskami ABA.
weszłam tu by Was prosić dzisiaj o wsparcie i co widzę? post założony przez Baśkę i wasze słowa dodające mi otuchy i jakże ciepłe…Ciężko mi bardzo ,dzisiaj w tej może właśnie chwili moja młodsza siostra jest operowana, to ciężka operacja ,rokowania” na sucho” niepomyślne, bardzo się o nią boję, o wynik tej operacji, o pełną diagnozę…mam złe przeczucia i błagam Najwyższego o to, aby się nie spełniły.jeśli możecie to trzymajcie za nią kciuki , dam znać jak dowiem się coś więcej, tymczasem bardzo Wam dziękuję ,każdemu z osobna , bez Was byłoby mi jeszcze ciężej . bardzo smutna inka21
Proszę kochani proszę o duchowe wsparcie dla Inki21 Ineczko -Ewelinko moja kochana musi być dobrze, bedzie dobrze, ja wiem,że musisz być silna, jesteś potrzebna siostrze i wszystkim,którzy Ciebie otaczają. jesteś potrzebna nam tutaj, więc proszę trzymaj się!jestem myślami, duchowo z Tobą Ucałuj ode mnie siostrę Asię, powiedz Jej,że ... powiedz Jej kocham że Ją kocham jak siostrę i proszę Najwyższego o miłosierdzie, aby wytrzymała, żeby była silna wiarą w życie, nadzieją w ufność pozdrawiam serdecznie kamaxyz
mamy w życiu różne sytuacje ciężkie jak głaz!!!! czasami wręcz skaliste, które ranią nasze serca,odbierają nam nadzieję, nie można się poddawać!!!!!
chociaż
wydaje nam się nie do udźwignięcia!!!!!!
los bez przerwy doświadcza nas i oczekuje abyśmy byli slini w nadzieję i wiarę
Inuś jestem prezy Tobie myślami
Trzymaj się kamaxyz
Inko cokolwiek Cie trapi mysle o Tobie cieplutko i zycze sily, oraz wiary i nadziei. Trzymaj sie Inko dzielnie! Wszystkiego, wszystkiego dobrego!
Inko21 ja również ciebie wspieram z całych sił. Trzymaj się dzielna dziewczyno cokolwiek się dzieje. Agapis
Kama doniosła nam, że masz jakiś problem więc i ja chcę abyś wiedziała, że przyłączam się ciepłymi myślami i życzę Ci aby wszystko ułożyło się tak jak tego pragniesz Może życzliwość i nasze szczere słowa dodadzą Ci choć trochę otuchy. Trzymaj się.
W nadziei TRZEBA trwać.
Trwaj ineczko !!!!!!!!!
Ciepłe fluidy slę.
Inka cokolwiek sie dzieje są ludzie którzy Cie wspierają.Trzymaj się !
...
...z pozdrowieniami i życzeniami ,aby wszystko się ulozyło pomyślnie alga
Inko21 - przyłaczam się do tych wszystkich-co trzymają z TOBĄ !!
Pozdrówka - Elek
Inko jesteśmy z Tobą
I ja wspieram Cię gorąco.
Inko droga-wszyscy jesteśmy z Tobą;)))
Ja też
za Ciebie :))
Inka wracaj szybko !!!!!! Pozdrawiam. Trzymam kciuki
Cokolwiek to jest , Inka , trzymaj się . Dasz radę !
Inka trzymaj sie , nie trac wiary.Na pewno wszystko bedzie dobrze.Pozdrawiam
Inko, pamiętasz? Kiedyś był taki wątek o czuwających aniołach. I Ty również masz takiego anioła.
Ineczko Kochana całym sercem jestem z Tobą!!!
Ineczko, możesz zawsze na mnie liczyć.
Inko trzymaj się dzielnie, podsyłam Ci trochę energii :)
Kochana Ineczko ja wierzę, że wszystko będzie ok i TY też musisz uwierzyć. Niestety życie nam ubarwia dni różnymi problemami byśmy chyba nie mieli zbyt dobrze. Myślami odpędzam z Twego domu te smutki i naganiam wesołe słonko, by rozpromieniło Wasze twarze.
Ufaj Bogu, losowi, ludziom, a przede wszystkim nie trać nadziei.
Z cieplutkimi całuskami ABA.
Ineczko jestem z Tobą trzymaj się , ja też wysyłam tobie pozytywną energię - będzie dobrze z pozdrowieniami dankarz
"A po nocy przychodzi dzień! A po burzy słońce!"
Trzymaj się Inko - jestem z Tobą myślami. Ślę uściski - Grażyna.
Dołanczam się do reszty,życzę powodzenia.
Dołanczam się do słów Grażyny-jesteśmy z Tobą.Pozdrawiam Grażyna.
Inko21, chociaż się nie znamy i nie wiem co Cię trapi- to z całego serca życzę Ci ,aby wszystko się dobrze skończyło.Może ten Aniołek Ci pomoże
weszłam tu by Was prosić dzisiaj o wsparcie i co widzę? post założony przez Baśkę i wasze słowa dodające mi otuchy i jakże ciepłe…Ciężko mi bardzo ,dzisiaj w tej może właśnie chwili moja młodsza siostra jest operowana, to ciężka operacja ,rokowania” na sucho” niepomyślne, bardzo się o nią boję, o wynik tej operacji, o pełną diagnozę…mam złe przeczucia i błagam Najwyższego o to, aby się nie spełniły.jeśli możecie to trzymajcie za nią kciuki , dam znać jak dowiem się coś więcej, tymczasem bardzo Wam dziękuję ,każdemu z osobna , bez Was byłoby mi jeszcze ciężej . bardzo smutna inka21
Trzymaj się!
Musisz być dobrej myśli!
Będzie dobrze!
Ewelinko jestem myślami
będzie dobrze, będzie dobrze
Kochani trzymajmy kciuki, nasze wsparcie niech doda otuchy
kamxyz
Jasne, że jasne !!
Jesteśmy z Inką21 !!
Wspieramy i kciuki trzymamy !!
Pozdrówka - Elek
Wiara czyni cuda, na pewno będzie dobrze. Trzymam kciuki, myślami jestem z Tobą.
Proszę kochani
proszę o duchowe wsparcie dla Inki21
Ineczko -Ewelinko moja kochana musi być dobrze, bedzie dobrze, ja wiem,że musisz być silna, jesteś potrzebna siostrze i wszystkim,którzy Ciebie otaczają. jesteś potrzebna nam tutaj, więc proszę trzymaj się!jestem myślami, duchowo z Tobą
Ucałuj ode mnie siostrę Asię, powiedz Jej,że ... powiedz Jej kocham że Ją kocham jak siostrę i proszę Najwyższego o miłosierdzie, aby wytrzymała, żeby była silna wiarą w życie, nadzieją w ufność
pozdrawiam serdecznie
kamaxyz
Inko jestem z toba i modlę się za twoją siostrę z całego serca.Trzymaj się mocno.
myślałam,wiedzialam, że jest żle- dzis wiem,ze jest bardzo żle:(( , dziekuję wam wszysstkim , jesteście kochani
Inko trzymaj się dzielnie.Trzymam kciuki za siostrę.
Ineczko trzymam mocno kciuki jestem z Tobą.
Inka, bądź dzielna i trzymaj się. Myślami też jestem z Tobą.
Inko pamiętaj, najpierw musi być źle aby później mogło być dobrze. Wierzę, że i teraz tak będzie.
Bozia wszystko widzi i każdą łzę ci wynagrodzi.Bądż cierpliwa.Jesteśmy z tobą.