Forum

Gawędy o jedzeniu

Nasza Chata - Sokolniki k/ Łodzi

• Autor: till Data: 2006-06-03 09:57:35

To bardzo dobry powód , żeby zrobić sobie przerwę w nużącej podróży trasą A1 ;))) , zwłaszcza jeśli jedzie się z dziećmi , które domagają się chleba i igrzysk .
    Urocza restauracja z świetnie zagospodarowanym ogrodem - część zabawowa dla dzieci ( piaskownica ze sprzętem , kórego starcza dla małego przedszkola oraz atracje dla dzieci większych ) , ogród kwiatkowy  , duzo trawy , miejsca do biegania .
    Jedzenie przednie , kuchnia polska i nie tylko , ale zasadniczo jest tradycyjnie , wiejsko i bardzo smacznie .
    Domowe ciasta .
    Mili ludzie , których tam spotkacie ;).
    Warto !

Mają swoją stronę www , więc mozecie dokładniej zobaczyć jak dojechać i czym się delektować ;)

• Autor: Ifasia Data: 2006-06-03 13:27:33

Witaj tili! mam pytanie? czy ta chata to Wasza własność? drugie dokładnie napisz mi gdzie to jest , bo ja mam Mamusie w Łódzkim w Pabianicach!! nie szłyszałam o takiej miejscowości! pozdrawiam Gienia!

• Autor: till Data: 2006-06-03 14:16:52

Ależ co Ty , Ifasiu ;)))
    Nasza Chata to po prostu nazwa tej restauracji . Jedyne co mam z nią wspólnego to fakt , ze zdarza mi się co jakis czas cos tam zjeść ;)))))
    A Sokolniki są tuż przed Ozorkowem jadąc z Łodzi w stronę Gdańska . To jedna z miejscowości letniskowych , do których uciekają łodzianie , kiedy tylko się ociepli .
    Las , woda i te rzeczy...
    Pabianice są z drugiej strony Łodzi .
    Pozdrawiam !

• Autor: Ifasia Data: 2006-06-03 16:02:32

Acha to dziękuję Ci ślicznie! szkoda myślałam że to Wasza restauracja buziaczki !!!

• Autor: sylwek72 Data: 2008-10-12 19:43:27

witam wszystkich  co do naszej chaty odnioslem bardzo zle wrazenie lokal exkluzywny lecz obsluga kelnerska do bani trzeba domagac sie reszty pieniazkow nie polecam tego lokalu

Przejdź do pełnej wersji serwisu