hallo, mam pytanie i prosbe : na 50 urodziny meza chcialm zrobic taka uroczysta i osobista gazete z tej wlasnei okazji to co tam ma byc to:
wazne daty z jego zycia, moze jakis "wesoly" horoskop,
jakis wesoly wierszyk z okazji 50-tki moze jakas przepowiednia przyszlosci na wesolo wszystko ozdobione zdjeciami j jego zycia wazne i znane osoby ktore sie w ten dzien urodzily no i moze wydarzenia roku
ale to jest na "gazete" jescze troszke za malo. Macie moze jakies pomysly co by mozna tam bylo jeszcze "wydrukowac" i gdzie mozna znalesc jakies wesole wierszyki, przepowiednie, horoskopy na taka wlasnie okazje
Na 50 urodziny mojej mamy i taty siostra robiła takie pamiątkowe albumy, począwszy od ich narodzin poprzez całe życie, Zrobię zdjęcia tych albumów, może coś zaczerpniesz z tego pomysłu dla siebie. pozdrawiam
hallo,
mam pytanie i prosbe : na 50 urodziny meza chcialm zrobic taka uroczysta i osobista gazete z tej wlasnei okazji
to co tam ma byc to:
wazne daty z jego zycia,
moze jakis "wesoly" horoskop,
jakis wesoly wierszyk z okazji 50-tki
moze jakas przepowiednia przyszlosci na wesolo
wszystko ozdobione zdjeciami j jego zycia
wazne i znane osoby ktore sie w ten dzien urodzily no i moze wydarzenia roku
ale to jest na "gazete" jescze troszke za malo. Macie moze jakies pomysly co by mozna tam bylo jeszcze "wydrukowac"
i gdzie mozna znalesc jakies wesole wierszyki, przepowiednie, horoskopy na taka wlasnie okazje
dziekuje za pomysly i pomoc
pozdrowienia
m tomy
A jak jest data urodzin Twojego męża?
01. lipca
pozdrowniena
m tomy
Ok! teraz już będzie łatwiej. Na poczatek - 1 lipca- pierwszy dzień wakacji
Na 50 urodziny mojej mamy i taty siostra robiła takie pamiątkowe albumy, począwszy od ich narodzin poprzez całe życie, Zrobię zdjęcia tych albumów, może coś zaczerpniesz z tego pomysłu dla siebie. pozdrawiam