Wzuszyłam się patrząc na to zdjęcie, bo kiedyś dawno temu też miałam podobną psinę. Była przekochana. Miała na imię Puma. A teraz dla odmiany mam "nieco " większego ulubieńca:
Co chcesz, wychowany na wietnamskiej albo jakiejś tam kuchni. Te bary nie wiadomo co serwują. M.D. tylko kurczaki, a ciekawe kiedy kaczki ...idę wtedy popapusiać. Tylko na popitkę czysty spirytus. Odkażanie.
Ale się fajna wystawa zrobiła ! Patrząc na te wszystkie sierściuszki myślę, że jednak musimy mieć kogoś do kochania i kochającego ! Osobiście wolę większe pieski, ale maludę też wymiącham porządnie jak mi w ręce wpadnie ! Acha, no i zapomniałabym o moich piecholach do kompletu ( choć już je pokazywałam na innym wątku), dwóch facetach :
Przedstawiam wam mojgo pupilka i lizuska,
zwie się Perełka ,choć ma już 12 lat jest wciąż skora do zabawy .
Wzuszyłam się patrząc na to zdjęcie, bo kiedyś dawno temu też miałam podobną psinę. Była przekochana. Miała na imię Puma.
A teraz dla odmiany mam "nieco " większego ulubieńca:
jaki slodki...!!!
moj dziadek z babcia mieli podobnego...
x.
Jejku, naprawdę piękny- uwielbiam takie pieski:) Śliczny:D
A to mój pupilek...
no ,to i moja Majusia do grona tych wspaniałych
pozdrawiam wszystkich milośników rasowców i kundelków..
a mój to
ŻARTOWAŁAM!!!!!!!!!! to już naprawde mój pupilek
a to mój pupilek , wabi się Dino -pudel miniaturka
A to mój przyjaciel a raczej przyjaciółka od serca
A to mój pupilek zwie się ARIA
Dosc duzy ten twoj pupilek! Mozna z niego juz cos ugotowac!!!???
orkan - nie nasiupałeś się za wiele????????????
Co chcesz, wychowany na wietnamskiej albo jakiejś tam kuchni. Te bary nie wiadomo co serwują. M.D. tylko kurczaki, a ciekawe kiedy kaczki ...idę wtedy popapusiać.
Tylko na popitkę czysty spirytus. Odkażanie.
a TO MOJA "pupilka"
To jest moja sunia Sara
Jolu, Twoja Sara i moja Temida wygladaja jak siostry, Buziaki, Ela
o rany, jakie malenstwo..slodziutkie
Mój pupilek zowie się Czarek
A to mój Bleki.
Ale się fajna wystawa zrobiła ! Patrząc na te wszystkie sierściuszki myślę, że jednak musimy mieć kogoś do kochania i kochającego !
Osobiście wolę większe pieski, ale maludę też wymiącham porządnie jak mi w ręce wpadnie !
Acha, no i zapomniałabym o moich piecholach do kompletu ( choć już je pokazywałam na innym wątku), dwóch facetach :
Ale super masz te psiunie!! Ja jestem maniaczka ONkow. Pozdrowienia!!
A to moja suczka, wabi się Pegi