"Artykuły" mają dwa nowe "podwórka", na które nikt nie zajrzał oprócz Doroty "Zapłotowej" (oba podwórka) i ja na jedno ...tyle było głosów za ....i cisza??? Jesli chodzi o szkołe gotowania-jakiego typu porady są najpotrzebniejsze, jakie są potrzeby początkujacych: czy techniczne, np. jaki sprzet jest niezbędny, ...etc... A co twórcy....
Mam nadzieję Janku , że potencjalni Twórcy przenoszą własnie swoje naleśniki , racuchy oraz różnego rodzaju placuszki do nowego działu : Potrawy z mąki i mleka .. to by tłumaczyło ich milczenie ;)))) . Co do literatury , myślę , że po prostu trzeba poczekać na przełamanie nieśmiałości . Jeszcze raz brawa dla już publikujących !!!
"Artykuły" mają dwa nowe "podwórka", na które nikt nie zajrzał oprócz Doroty "Zapłotowej" (oba podwórka) i ja na jedno ...tyle było głosów za ....i cisza???
Jesli chodzi o szkołe gotowania-jakiego typu porady są najpotrzebniejsze, jakie są potrzeby początkujacych: czy techniczne, np. jaki sprzet jest niezbędny, ...etc...
A co twórcy....
Mam nadzieję Janku , że potencjalni Twórcy przenoszą własnie swoje naleśniki , racuchy oraz różnego rodzaju placuszki do nowego działu : Potrawy z mąki i mleka .. to by tłumaczyło ich milczenie ;)))) .
Co do literatury , myślę , że po prostu trzeba poczekać na przełamanie nieśmiałości . Jeszcze raz brawa dla już publikujących !!!
zajrzałam, zajrzałam...
Zajrzałam, przeczytałam.Pierwsze koty za płoty... teraz to juz pójdzie i inni sie dołaczą.